Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Тривають осінні роботи в полі

Дата: 06.10.2021 10:37
Кількість переглядів: 1356

Фото без описуКолективи сільськогосподарських підприємств усіх форм власності, розташованих на території Марківської селищної ради, продовжують впорядковувати урожай пізніх культур та сіяти озимину. Станом на 6 жовтня впорядковано 21 663 га соняшника. Це становить 88% до загальної площі олійної культури. Намолочено 40,9 тис тонн насіння, урожайність складає 19,1 ц/га (на аналогічний період 2020 року цей показник становив 20,6 ц/га).

Фото без описуНайкращих результатів досягли СТОВ «Агрофірма «Марківське» та ПрАТ «Агротон» Марківський регіон, де урожайність становить 20 і 19,9 ц/га відповідно. У СТОВ «Вікторія Плюс» цей показник складає 18 ц/га. У ТОВ «Мирне Плюс» завершили впорядкування соняшнику з урожайністю 17,8 ц/га.

Кукурудзи на зерно зібрано на площі 350 га (СТОВ «Вікторія Плюс»), що складає 42%  до загальної площі, намолочено 800 тонн, урожайність – 22,9 ц/га (за аналогічний минулорічний період – 32,9 ц/га). По Луганській області середня урожайність соняшника становить 18,7 ц/га, кукурудзи – 27,4 ц/га. Посіяно 17 661 га озимої пшениці, що становить 73% до планових посівних площ.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь