Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Проєктна діяльність на Марківщині

Дата: 07.10.2021 16:51
Кількість переглядів: 1373

Фото без описуДругий рік поспіль Марківська територіальна громада бере участь у Грантовому конкурсі, що проходить в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» та фінансування Європейського Союзу й урядів Данії, Швейцарії і Швеції. Реалізують проєкти громадські організації в тісній співпраці з Марківською селищною радою, її структурними підрозділами, підприємствами та установами, підпорядкованими селищній раді. Загальна вартість проєктів – понад мільйон гривень.
Вже до кінця січня 2022 року буде реалізовано п’ять наступних проєктів:
1. ГО «Марківська районна організація ветеранів України ім. А.І. Єременка» – проєкт під назвою «Просто для влади – зручно для громади». Планується створення автономного аналітичного веб-модуля роботи для Марківської громади. В рамках проєкту передбачене придбання обладнання та програмного забезпечення для електронного голосування депутатів під час проведення сесій.
2. ГО «Кризька сільська організація «Промінь» – проєкт під назвою «Громада на екрані». Передбачається придбання вуличного екрану та обладнання для відеотрансляцій.
3. ГО «Моя Марківщина» – проєкт під назвою «Створення інформаційно-юридичного центру в Марківській територіальній громаді». Заплановано організацію безплатних юридичних консультацій для мешканців Марківської громади.
4. ГО «Марківська районна організація «Місцевий розвиток» – проєкт під назвою «Діджиталізація процесів управління – важливий крок в становленні молодої громади». Заплановано придбання обладнання та програмного забезпечення для створення мережевого зв’язку («гарячої» лінії) між мешканцями громади та надавачами соціальних ыадміністративних послуг.
5. ГО «Бондарівка» – проєкт під назвою «Громада мене почує». Це крок до покращення комунікацій ОМС зі своїми мешканцями. Проєктом передбачено придбання елементарної системи електронного погосподарського обліку «Розумне село» та системи електронного документообігу.
Марківська громада є партнером в межах проєкту «Розвиток співпраці територіальних громад Луганської області у галузі локального туризму», ініційованого Кремінською районною громадською організацією «Кремінська бізнес-асоціація».
За станом реалізації проєктів можна слідкувати за посиланням #UNRPP #ВзаємодіяПлюс #РазомДоЗмін

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь