Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Проєкт у Кризькому вийшов на фініш

Дата: 11.11.2021 14:24
Кількість переглядів: 1094

Фото без описуПроєкт бюджету участі Марківської громади в селі Кризькому «Спортивний майданчик для всіх: від великих до малих» вийшов на фінішну пряму. В результаті перемоги в конкурсі проєктів громада названого села отримала від Марківської селищної ради предметів та обладнання на суму 50 тисяч гривень. Тамтешні активісти власноруч встановили огорожу навколо волейбольного майданчика. До процесу на різних його етапах долучалися педагоги місцевої школи, учні, їхні батьки, представники громади та земляки-підприємці.

Особистий внесок кризчан, які підтримали це починання, – зібрані на виконання умов співфінансування 1 833 гривні . Ці кошти планують використати для посіву газонної трави на майданчику.

Націлені на розвиток спорту в рідному селі та залучення молоді до активного проведення часу з користю для здоров’я, кризчани впоралися з поставленим перед собою завданням. Надалі, вже за межами вказаного проєкту, планують закупити й встановити баскетбольні щити й ворота для міні-футболу .

Жодні перешкоди не стануть на заваді тим, хто по-справжньому вірить у власні сили і згуртовуєься заради добробуту свого села. В цьому прагненні кризчан підтримали, зокрема, директор СТОВ «Агрофірма «Марківське » Олександр Палазюк, котрий забезпечив завезення землі для посіву газонної трави, та депутат Марківської селищної ради, приватний підприємець Ігор Петренко, який фінансово підтримав проєкт.

А ще працівники навчального закладу та батьки учнів за власний кошт своїми силами додатково встановили дві лавки для майбутніх вболівальників. Успіх неминучий там, де діє командний дух!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь