A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Хочеш затишку – створи його!

Дата: 15.11.2021 09:02
Кількість переглядів: 533

 Фото без описуВ центрі села Лісної Поляни руками небайдужих обладнано комфортну зону відпочинку. Для створення омріяного ліснополянці долучилися до конкурсу проєктів бюджету участі й серед інших здобули перемогу в ньому. За кошти, виділені для реалізації проєкту з бюджету Марківської селищної ради в сумі 48 тисяч 400 гривень, було виготовлено по дві альтанки, гойдалки та стіл з лавками й урну для сміття, а також закуплено тротуарну плитку.

Задовго до завезення обладнання ініціативна група власноруч взялася за підготовку території під майбутній острівець культурного дозвілля. Активісти, до числа яких входять сільський староста Олександр Паршин та його однодумці Олександр Сич (він є керівником проєкту), Віктор Сич, Анатолій Сорока, Віктор і Таїсія Муравцови, Віктор Пиляшенко, Володимир Жарко, Володимир Катуркін, Олена Матвієнко, Тетяна Глазкова, Анастасія Іванюк, очистили від порослі майданчик в парку і самотужки встановили перелічене. Члени ініціативної групи вдячні за співпрацю депутату Марківської селищної ради, приватному підприємцю Ігорю Петренку і працівникам Олександру Котельнікову, Євгену Приньову та Євгену Каплі, які виготовляли дерев’яні конструкції.

Це вкотре доводить: хто по-справжньому любить свою малу батьківщину, той дбає про неї. А шляхи подолання труднощів  можна знайти завжди, якщо мати для цього бажання і докладати бодай мінімум зусиль. Тепер справа за земляками – насолоджуватися культурним відпочинком і берегти зроблене дбайливими руками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь