A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Сила є - розум не потрібен

Дата: 18.11.2021 14:18
Кількість переглядів: 464

Тільки-но перші морози затягли кригою марківський ставок, як одразу ж знайшлись бажаючі, з невеликим складом розуму, випробувати її міць. А чим, запитаєте? Та усим, що трапилось в ту мить під рукою – скляні пляшки з -під «веселих» напоїв, певне щойно випорожнені, ящики, дрючки та каміння, сміття. Крига, звісно виявилась сильнішою й весь перерахований мотлох тепер під час відлиги впаде на дно водойми, та ще й в місці, де влітку купаються відпочиваючі. Тож, підсумовуючи все вищевикладене, в Марківській громаді продовжується «кастинг» на найганебніший вчинок від рук недолугих її мешканців. Активно продовжуємо паплюжити працю інших – понівечені зупинки, сміттєві баки, пластикові вікна та двері, що або хто наступний??? До речі, камера відеоспостереження зафіксувала обличчя шкідників, може оприлюднити прізвища «героїв», нехай громада "пишається великими» вчинками нелюдимів!

Післямова. Винуватців виявленого відвертого хуліганства вже розшукують правоохоронні органи. Працівники відділу ЖКГ Марківської селищної ради ліквідовують наслідки нічних розваг на ставку (ризикуючи життям прибирають з тонкої криги сміття).
Й до слова, мешканців громади цікавило питання зникнення риби зі ставка, тож, надаємо інформацію: «З настанням холодів у водоймах відбуваються зміни, які впливають на поведінку підводних мешканців. Знижується температура води. Поступово зменшується світлий період доби. Довгі чотири місяці підводні мешканці існують в умовах холоду, дефіциту кисню і напівтемряви. У цей час риба збирається в зграї та йде на зимівлю, до так званих, зимувальних ям» («Я досліджую світ» - підручник для другого класу).

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь