A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Українським селам дають 100 тис. грн на сталий розвиток

Дата: 24.11.2021 15:46
Кількість переглядів: 1001

Переможець Всеукраїнського конкурсу «Неймовірні села України. Сталий розвиток» отримає 100 тис. грн на реалізацію проєкту розвитку сільських територій. Про це повідомляє організатор конкурсу — онлайн-видання AgroPortal.ua. «Метою конкурсу є сталий розвиток сільських територій задля збереження екосистеми та біорізноманіття, соціальної відповідальності як місцевої влади, так і діючого бізнесу. Саме тому ми шукаємо села, які прагнуть не лише покращити рівень життя, а й оптимізувати свої ресурси задля економічного розвитку регіону», — зазначає керівник проєкту AgroPortal.ua Алла Стрижеус.

Для участі в конкурсі приймаються проєкти за такими напрямами: кругове виробництво, ефективне управління відходами, раціональне використання ресурсів, відновлювальна енергетика, кооперативний рух.

Головним партнером конкурсу  «Неймовірні села України. Сталий розвиток» виступає Посольство Королівства Нідерландів в Україні.

«Найцінніший скарб — це мешканці українських сіл, які піклуються про розвиток своєї громади та шанують історію своєї землі, працюють над розбудовою сталих сільських територій з турботою про довкілля. Це люди, які розробляють проєкти, щоб забезпечити фермерів гідним доходом, та заохочують інших відповідально вести свій бізнес. А ще це люди, які докладають зусиль, щоб популяризувати своє село на всю Україну», — наголошує радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні Рейнауд Наутен.

Конкурс «Неймовірні села України. Сталий розвиток» отримав підтримку серед професійної спільноти. Сформувався пул прихильників сталого розвитку сільських територій країни.

До ком'юніті амбасадорів уже приєдналися: Рейнауд Наутен, радник з питань сільського господарства Посольства Королівства Нідерландів в Україні; Роман Лещенко, міністр аграрної політики та продовольства України; Алекс Ліссітса, президент асоціації «Український клуб аграрного бізнесу», гендиректор компанії «ІМК»; Ольга Трофімцева, президент Української агропродовольчої платформи; Олександр Почкун, співзасновник та керуючий партнер Baker Tilly в Україні.

Спільнота амбасадорів збільшується щотижня — слідкуйте за хештегами #incredible_villages_of_ua та #sustainable_ambassador

Заявки на конкурс приймаються до 31 березня 2022 р.

Подати заявку може кожен бажаючий, заповнивши форму: https://bit.ly/3bMexKW
Більше інформації про конкурс: https://bit.ly/3wevN4v

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь