A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Центр дозвілля для юних бондарян

Дата: 02.12.2021 10:33
Кількість переглядів: 550

Фото без описуНаразі в Бондарівці запрацював культурно-просвітницький хаб «ART HALL». Його тимчасово обладнали в одній з кімнат сільського Будинку культури, доки активісти капітально ремонтують більш просторий кабінет в цій же будівлі на другому поверсі.

Облаштувати простір для змістовного відпочинку місцевих дітей стало можливим завдяки проєкту бюджету участі, в якому перемогла ініціативна група з Бондарівки. На втілення його в життя з бюджету Марківської селищної ради витрачено 41 165 грн, особистий внесок бондарівської громади склав 1 313 грн.

Було придбано десять стільців, 13 столів, чотири крісла-груші, плазмовий телевізор, акустичну систему, два обігрівачі та фліпчарт (офісний мольберт – магнітно-маркерна дошка з кріпленням для аркуша або блоку паперу, що перевертається за принципом блокнота).

Фінансово підтримали проєкт Олександр Тіщенко, Валентин Горбаньов, Галина Овчаренко, Людмила Кіяницька. Ремонтом кімнати займаються Галина Мєльник, Вікторія Мішура, Антоніна Ільченко, Світлана Кравцова, Надія Ріпка, Володимир Лушпа, Оксана Чернишова, підвезення матеріалів забезпечує Олексій Кривоніс.

Бондарівське учнівство вже кілька разів збиралося в хабі, незабаром ці творчі зустрічі набудуть систематичного характеру, адже дитячий потенціал вимагає активної реалізації.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь