A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Інклюзивні заняття в Координаційному центрі

В рамках меморандуму, укладеного між Марківською СВА та Комунальною установою «Інклюзивно-ресурсний центр» Рубіжанської міськради, надається спеціалізована допомога.

11:50 09.02.2024

Який розмір штрафу за невикористання нормативу робочих місць для осіб з інвалідністю

Роботодавці, де середньооблікова чисельність працівників — осіб з інвалідністю менша, ніж установлено нормативом, передбаченим статтею 19 Закону № 875, щороку сплачують відповідним відділенням ФСЗО адміністративно-господарські санкції. Сума штрафу визначається в розмірі середньої річної зарплати на відповідному підприємстві за кожне робоче місце, призначене для працевлаштування особи з інвалідністю і не зайняте особою з інвалідністю. Для підприємств, де працює від 8 до 15 осіб, розмір адміністративно-господарських санкцій за робоче місце, призначене для працевлаштування особи з інвалідністю і не зайняте особою з інвалідністю, визначається в розмірі половини середньої річної зарплати на відповідному підприємстві.

11:47 07.02.2024

Бути поруч. Це і є людяність

🤝Вона має різні прояви – турботу, добре слово, матеріальну підтримку. Люди, яким все те адресовано, безмежно вдячні благодійникам. Як ось внутрішньо переміщені особи, зареєстровані в Координаційному центрі Марківської СВА.  🙏 Вони щиро дякують за підтримку представникам американської організації Global Empowerment Mission (GEM), котрі діють у партнерстві з Howard G BUFFETT Fondation (HGBF). Чергова зустріч з ними відбулася вчора, 6 лютого. 🇺🇦Тоді громадяни зі статусом вимушених переселенців отримали 75 сімейних продуктових наборів. З початку співпраці з названими меценатами, яка стартувала наприкінці грудня минулого року, їх було видано 165. 🔥Плідне партнерство з благодійниками триває. Й це обнадіює. Все буде Україна!

11:46 07.02.2024

За медпослугами – до Координаційного центру

Вимушено переселеним особам досить складно зорієнтуватися з пошуком медичного закладу в незнайомому населеному пункті. ВПО з Луганщини задля консультативної допомоги звертаються до Координаційного центру Марківської СВА.

19:11 06.02.2024

Янголятка пам’яті від марківських діток

День пам’яті Героїв Небесної Сотні відзначається щорічно 20 лютого. Це день жалоби, оскільки він пов’язаний із загибеллю українців. І все ж вказана дата покликана вшановувати не загибель героїв, а боротьбу за гідне та вільне життя, жертовність і відвагу наших людей.

13:28 06.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь