A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

На варті вдень і вночі ДО ДНЯ ПРИКОРДОННИКА УКРАЇНИ!

На варті вдень і вночі ДО ДНЯ ПРИКОРДОННИКА УКРАЇНИ!

Сьогодні День прикордонника України і 103 роки із Дня створення Корпусу кордонної охорони УНР. Цю дату охоронці кордону святкують вчетверте, адже, відповідно до Указу Президента, у 2018 році встановлена нова, співзвучна з історією незалежної України дата святкування Дня прикордонника – 30 квітня.

10:09 30.04.2021

ПОВІДОМЛЕННЯ  Про наміри оприлюднення проєкту регуляторного акту

ПОВІДОМЛЕННЯ Про наміри оприлюднення проєкту регуляторного акту

      Повідомляємо , що  01 травня 2021 року на офіційному сайті   «Марківська громада»  за посиланням : https://markivska-gromada.gov.ua/regulyatorna-diyalnist/  , а також в розділі «Новини» буде  оприлюднено проєкт регуляторного акту: «Про затвердження тарифів на види  ритуальних послуг відповідно до мінімального переліку  видів  ритуальних послуг, що  надаються ДП «Ритуальна служба» МКП «Марківський комунальник»..

10:08 30.04.2021

Марківщина заяскравіла петуніями

Марківщина заяскравіла петуніями

Довгоочікуване тепло та сонячні дні наближають нас до Великодніх свят. Сьогодні під яскравим квітом петуній пройшов робочий день працівників відділу ЖКГ. Як і було обіцяно, на клумбах центральних вулиць Марківки висаджені петуніі, які було придбано КП «Марківський комунальник» у кількості 1000 екземплярів, 500 з яких розповсюджено між селами громади. Щодня спільними зусиллями робимо нашу громаду привабливою. Сподіваємось на Вашу добропорядність, шановні марківчани! Збережімо й примножимо красу рідного селища разом! Далі буде...

10:38 29.04.2021

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегія розвитку системи соціального захисту в Марківській територіальній громаді на 2021-2026 роки

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегія розвитку системи соціального захисту в Марківській територіальній громаді на 2021-2026 роки

Повідомлення про оприлюднення проєкту Стратегії розвитку системи соціального захисту в Марківській територіальній громаді на 2021-2026 роки в рамках Проєкту «Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальної сфери в 10 громадах Луганської та Донецької областей», що виконується Асоціацією органів місцевого самоврядування «Асоціація учасницького розвитку громад» та реалізується у рамках проєкту «Спеціальна програма підтримки Східної України (підконтрольні Уряду території)», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина.

10:06 29.04.2021

УВАГА!!!  Відділ культури, національностей, релігій та туризму продовжує збір матеріалів до Онлайн книги пам’яті «Їх пам’ятає Марківська земля!»

УВАГА!!! Відділ культури, національностей, релігій та туризму продовжує збір матеріалів до Онлайн книги пам’яті «Їх пам’ятає Марківська земля!»

Чи не в кожній родині є фото дідуся або бабусі, які захищали рідну землю у роки Другої світової війни. Саме час дістати старенькі альбоми, роздивитися світлини, розповісти хто на них зображений своїм дітям, онукам і… усім нам!

07:37 29.04.2021

Благоустрій територій Марківської ТГ на контролі у очільника громади

Благоустрій територій Марківської ТГ на контролі у очільника громади

Щоденно на апаратній нараді очільник Марківської громади Ігор Дзюба разом із заступниками визначає план робіт на наступний день. Тож, сьогодні за дорученням селищного голови спецтехніка КП «Марківський комунальник» була відкомандирована у Красне Поле Марківської ТГ. Щодо об’єму виконаних робіт – вивезено 7 ПТС сміття, проводились роботи з відновлення вуличного освітлення.

16:36 28.04.2021

У громадах на Луганщині стартувала розробка інвестиційних профілів та положень про залучення інвестицій

У громадах на Луганщині стартувала розробка інвестиційних профілів та положень про залучення інвестицій

Сьогодні, 28 квітня 2021 року, відбулось перше засідання робочої групи з розробки інвестиційного профілю та положення про залучення інвестицій Марківської територіальної громади. Захід дає старт другому етапу проєкту «Розробка інвестиційних профілів громад та положення про залучення інвестицій на місцевому рівні», який реалізується у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру та за фінансування Європейського Союзу.

10:34 28.04.2021

День охорони праці

День охорони праці

Відповідно до Указу Президента України від 18.08.2006 № 685/2006, щороку 28 квітня, у Всесвітній день охорони праці, в Україні відзначається День охорони праці.

07:33 28.04.2021

На Марківщині тривають моніторингові перевірки щодо дотримання санітарного законодавства та протиепідепічних норм

На Марківщині тривають моніторингові перевірки щодо дотримання санітарного законодавства та протиепідепічних норм

Як було рекомендовано селищним головою Ігорем Дзюбою, на засіданні місцевої комісії з питань ТЕБ та НС, в Марківській громаді тривають моніторингові перевірки суб’єктів господарювання щодо дотримання санітарного законодавства та протиепідемічних заходів в умовах карантину. 27.04.2021 робоча група у складі спеціаліста Марківського міжрайонного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Луганській області Ольги Каплі, поліцейського офіцера громади Івана Білянського та спеціаліста Марківської селищної ради Геннадія Медвідя було зроблено черговий рейд. Грубих порушень не виявлено, проведена додаткова роз’яснювальна робота.

07:31 28.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь