A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

ПОДІЯ ДНЯ…

ПОДІЯ ДНЯ…

Сьогодні Марківська громада зустрічала представниць дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), координаторів проєктів у сфері захисту дитини Наталію Датченко та Марію Артапову. Команда ЮНІСЕФ розглядає нашу громаду для участі у компонентах проєкту щодо розвитку соціальних послуг та розвитку молоді, тому сьогоднішня зустріч дає змогу презентувати нашу громаду для подальшої співпраці з дитячим фондом ЮНІСЕФ.

10:56 06.04.2021

Оновлення матеріально-технічної бази на КУ ФСК "Нива"

Оновлення матеріально-технічної бази на КУ ФСК "Нива"

Без привітань цього дня не залишились й працівники КУ ФСК "Нива", на чолі з Олександром Онопрієнко. На жаль установа також пустує через карантинні обмеження. Але не лишаються без роботи її працівники, вивчають щойно придбану техніку й випробовують її на ділі. З метою покращення матеріально-технічної спортивної бази КУ ФСК "Нива" в рамках реалізації цільової Програми розвитку та фінансування фізичної культури та спорту Марківської селищної ради на 2020-2022 роки відділом молоді та спорту було придбано обладнання для розмітки поля. Даний інвентар дозволить заощадити час на нанесення розмітки, а також надасть можливість точно дотримуватися регламентів у нанесенні, створених для будь-яких спортивних майданчиків (волейбольних, баскетбольних, футбольних).

09:06 06.04.2021

6 квітня – Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку

6 квітня – Міжнародний день спорту на благо миру та розвитку

“Рятівною силою на нашому світі є спорт – над ним як і раніше розвівається прапор оптимізму, тут дотримують правила і поважають противника незалежно від того, на чиїй стороні перемога” Джон Голсуорсі, англійський письменник, лауреат Нобелівської премії. Сьогодні у світі відзначається Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру (International Day of Sport for Development and Peace). Це порівняно нове свято в календарі міжнародних та всесвітніх дат, що було започатковано у 2013 році Організацією Об’єднаних Націй разом з Міжнародним Олімпійським Комітетом. 23 серпня 2013 р. Генеральна Асамблея ООН одноголосно ухвалила резолюцію, якою зазначалося, що “здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність – запорука загального процвітання й добробуту”. Спорт є потужним інструментом зміцнення соціальних зв’язків і мереж. Спорт як універсальна мова може стати потужним інструментом сприяння миру, терпимості та взаєморозуміння, об’єднуючи людей через кордони, культури й релігії. Його цінності, такі як робота в команді, справедливість, дисципліна, повага до супротивника і правилам гри, розуміються в усьому світі та можуть бути використані в просуванні солідарності, соціальної згуртованості та мирного співіснування. Спорт об’єднує нас навколо позитивних цінностей і сприяє зміцненню культурі діалогу за межами національних кордонів. Історія спорту свідчить про те, що він здатен руйнувати стереотипи, ініціювати й посилювати рух за права і гідність кожної людини, привертаючи до них увагу всього світу. Здоровий спосіб життя, фізична та інтелектуальна активність є запорукою нашого загального процвітання і добробуту! Фізкультура і спорт – невіддільна частина національної культури й здоров’я України. Фізичні вправи здавна були звичними в побуті українського народу. Святкові народні ігри, їзда верхи, кулачні бої, плавання, біг, веслування, підняття ваги мали величезну популярність. Свого часу саме з них виросла система фізичної підготовки запорізьких козаків, які вирізнялися неабиякою силою, влучністю та витривалістю. У Міжнародний день спорту на благо розвитку та миру, треба бути активними, залишатися здоровими й демонструвати солідарність в цей період фізичного і соціального дистанціювання. Цей командний дух допоможе нам всім разом подолати нинішні проблеми.

08:55 06.04.2021

Приємна новина…

Приємна новина…

Щоденна співпраця відділу економічного розвитку та інвестицій Марківської селищної ради, КУ "Центр професійного розвитку педагогічних працівників Марківської селищної ради Луганської області " з громадськими організаціями набирає обертів та дає свої результати…

16:54 05.04.2021

Засідання адміністративної комісії в Марківській селищній раді

Засідання адміністративної комісії в Марківській селищній раді

Сьогодні заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Ковтун провів засідання адміністративної комісії при виконавчому комітеті Марківської селищної ради. Членами комісії були розглянуті наступні протоколи та винесені об’єктивні рішення щодо:

15:35 02.04.2021

Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

В зв’язку з різким збільшенням кількості хворих на коронавірусну інфекцію в Марківській громаді селищний голова Ігор Дзюба зібрав засідання місцевої комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, за участі заступників селищного голови, представників медичної галузі, санепідемслужби, Національної поліції, ДСНС та інші. Серед присутніх також були старости з відповідних територій громади.

15:32 02.04.2021

Тривають активні роботи з благоустрою в Марківській громаді.

Тривають активні роботи з благоустрою в Марківській громаді.

Потепліло так потепліло! Естафету благоустрою підхопили просянці. Прибирання території діло святе, але пам'ятайте, що перебуваючи на відкритому повітрі також зберігайте безпечну дистанцію, коронавірус не дрімає!

12:31 02.04.2021

Про проведення засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Про проведення засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба, 02 квітня 2021 року очолив чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради. На розгляд членів виконкому було запропоновано вісім питань порядку денного. Заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Ковтун озвучив наступні питання: Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проєктування об’єкту будівництва; Про зміну поштової адреси житлового будинку; Про затвердження робочого проєкту «Нове будівництво футбольного поля зі штучним покриттям, мультифункціонального майданчика для воркаута на території ФСК «Нива» Марківської селищної ради». Питання щодо затвердження проєкту рішення виконкому «Про встановлення тарифів на послуги з централізованого водопостачання та водовідведення КП «Марківка вода» Марківської селищної ради та додатку до нього та про затвердження тексту проєкту рішення Марківської селищної ради «Про встановлення місцевих податків і зборів на території Марківської селищної ради на 2022 рік» озвучила спеціаліст ІІ категорії відділу економічного розвитку та інвестицій Ольга Семенченко. Останніми питаннями порядку денного стосувалися взяття на квартирний облік учасника бойових дій відповідно до його заяви та взяття на квартирний облік внутрішньо переміщену особу з числа багатодітної родини про що доповідала – провідний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу Марківської селищної ради Анна Золотарьова. З усіх питань порядку денного доповідачі надали чіткі роз’яснення, а члени виконкому мали змогу задати уточнюючі питання. В результаті засідання були прийняті відповідні рішення.

11:30 02.04.2021

Сонечко припікає - до роботи закликає!

Сонечко припікає - до роботи закликає!

Роботи з благоустрою тривають й у Герасківці. Тут всі сили направили на зачищення лісосмуги на в'їзді у село, який був не дуже привабливим. Плідно попрацювавши працівники радо перейдуть на іншу локацію цієї території, адже роботи ще вистачить всім.

10:28 02.04.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь