Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Конкурс читацьких рецензій «Читай-пиши»

Конкурс читацьких рецензій «Читай-пиши»

БО «Благодійний фонд Сергія Жадана» разом із  ДУ «Український інститут книги», видавництвом «Vivat», проєктом підтримки дитячого читання «Barabooka»  вже втретє проводить Конкурс читацьких рецензій «Читай-пиши».

15:38 25.03.2021

Як новоствореним громадським організаціям подати документи  для державної реєстрації у Луганській області

Як новоствореним громадським організаціям подати документи для державної реєстрації у Луганській області

Після проведення установчих зборів засновників та підготовки всіх необхідних документів перед засновниками та особою, яка має право представляти громадську організацію для здійснення реєстраційних дій, постає необхідність подати документи для державної реєстрації новоствореної громадської організації на державну реєстрацію.

15:37 25.03.2021

Можливості електронного сервісу «Електронний кабінет платника податків»

Можливості електронного сервісу «Електронний кабінет платника податків»

Старобільський відділ електронних сервісів управління електронних сервісів Головного управління ДПС у Луганській області повідомляє, що Електронний кабінет платника податків – новий електронний сервіс веб-порталу ДПС України, який за допомогою спеціального інструмента доступу (наприклад, електронної картки платника податків) з використанням електронно-цифрового підпису дозволить платнику податків працювати з органами податкової служби в режимі реального часу.

14:21 25.03.2021

Чистота і порядок залежить від кожного з нас!

Чистота і порядок залежить від кожного з нас!

Марківська селищна рада продовжує прибирати плоди людської недбалості. Сьогодні працівники що залучені на громадські роботи разом із працівниками відділу ЖКГ Марківської селищної ради працювали над ліквідацією стихійного сміттєзвалища, що в районі мосту на виїзді з Марківки у напрямку Кризького. Також було зачищено місце навколо, що відкриває широкий огляд затяжного повороту. Загалом всі узбіччя, особлива на виїздах з населеного пункту у такому засміченому стані. Шановні, пам'ятайте ВИ - господарі на своїй землі й не повинні допускати такого недбальства у своєму домі! Розпочніть з себе й результат Вас здивує

13:41 25.03.2021

Потрібна довідка про доходи? Куди звернутися?

Потрібна довідка про доходи? Куди звернутися?

Фізична особа (громадянин України, іноземець, особа без громадянства) для отримання інформації про джерела/суми отриманих доходів подає до контролюючого органу заяву щодо отримання відомостей з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків (далі – Державний реєстр) за формою № 10ДР (додаток 14 до Положення про реєстрацію фізичних осіб у Державному реєстрі фізичних осіб – платників податків) (далі – Заява).

10:22 25.03.2021

Співпраця органів влади з громадськістю у форматі обговорення на платформі ZOOM

Співпраця органів влади з громадськістю у форматі обговорення на платформі ZOOM

За підтримки Генерального Директорату ЄС з питань цивільного захисту та гуманітарної допомоги (ЕСНО), Міністерства закордонних справ Литовської Республіки та у співпраці з Офісом Координаторки системи ООН в Україні, Управління ООН з координації гуманітарних справ і Міністерством з питань реітеграції тимчасово окупованих територій України відбулась консультація з членами Луганської робочої групи до якої ввійшли й представники Марківської селищної ради – Любов Куряча, Надія Рудаченко та Світлана Кучерова. Головна мета заходу – залучити органи влади місцевого та національного рівнів до діалогу щодо шляхів посилення комунікації та зміцнення співпраці між владою та громадами Донбасу в сфері гуманітарної допомоги, розвитку та побудови миру, а також у контексті децентралізаційних процесів. Захід складався з трьох панелей, а саме: під час першої своїм досвідом ділилися представники органів влади та ОМС, на другій спікерами були діячі громадськості, а на третій вислухали членів Консоціуму ДОСТУП. Загальне враження – було дуже цікаво послухати про бачення взаємодії влади, органів місцевого самоврядування і громадськості у розрізі різних доповідачів, тобто було почуто та проаналізовано ставлення кожної гілки взаємодії щодо даної проблеми, а в програмі запропонованого Рамкового документа було частково надано рекомендації та шляхи вирішення питання.

15:49 24.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь