A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Спорт для осіб з інвалідністю

Спорт для осіб з інвалідністю

Відповідно до статті 17 Закону України «Про фізичну культуру і спорт», в Україні функціонує спеціалізований державний заклад – Український центр з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт».

09:28 29.02.2024

Збільшено розмір та строки надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО

Збільшено розмір та строки надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО

Рішенням Кабміну збільшили строки і розміри надання роботодавцям компенсації витрат на оплату праці за працевлаштування ВПО та внутрішньо переміщених осіб з інвалідністю. Отож, загальну тривалість надання компенсації збільшено: до 3 місяців – за працевлаштування ВПО; до 6 місяців – за працевлаштування ВПО з числа осіб з інвалідністю. Розмір компенсації залежить від розміру мінімальної заробітної плати, яка з 1 січня 2024 року зросла до 7100 грн, а з 1 квітня 2024 року становитиме 8 000 грн. Таким чином з 2024 року роботодавець отримав право на компенсацію: до 24 тис. грн – за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу; до 48 тис. грн – за кожну працевлаштовану внутрішньо переміщену особу з інвалідністю. Докладніше: http://surl.li/bthud Щоб отримати компенсацію, роботодавець може подати заявку через портал ДІЯ або звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

10:10 28.02.2024

Чи зобов’язані фізичні особи-підприємці подавати до центрів зайнятості інформацію про вакансії?

Чи зобов’язані фізичні особи-підприємці подавати до центрів зайнятості інформацію про вакансії?

Так, зобов’язані. Відповідно до вимог Порядку подання форми звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 р. № 827-22, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 р. за № 565/37901, форму звітності № 3-ПН мають подавати до центрів зайнятості юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які в межах трудових відносин використовують працю фізичних осіб, за наявності попиту на робочу силу. У разі якщо підприємець не має штатного працівника кадрової служби й обирає спосіб укомплектування вакансій за сприяння Державної служби зайнятості, ним або фахівцем центру зайнятості під час консультацій з роботодавцем заповнюються відомості про вакансію. Відомості є додатком до форми звітності. Примітка. Отримати електронний варіант форми звітності № 3-ПН можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/ddocx Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

10:19 27.02.2024

До уваги потребуючих юридичної консультації ВПО!

До уваги потребуючих юридичної консультації ВПО!

☝️ Два дні поспіль – 28 та 29 лютого поточного року – на базі Координаційного центру Марківської селищної військової адміністрації здійснюватимуть прийом громадян фахівці благодійного фонду «Право на захист». ✅ Запрошуємо отримати кваліфіковану консультативну допомогу зареєстрованих в Центрі внутрішньо переміщених осіб. Зустрічі заплановані з 10-ї до 14-ї години.  ☑️ Прийом відбуватиметься за адресою: м. Київ, Святошинський р-н, вул. Рене Декарта, 14. Скористайтеся нагодою, аби отримати відповіді на хвилюючі вас запитання.  

10:18 27.02.2024

Допомога вимушеним переселенцям: матеріальна та інформаційна

Допомога вимушеним переселенцям: матеріальна та інформаційна

✅ Зазначена категорія громадян потребує кваліфікованої підтримки постійно. Вимушені переселенці, зареєстровані в Координаційному центра Марківської селищної військової адміністрації, користуються такою допомогою.

12:24 26.02.2024

До Дня спротиву

До Дня спротиву

26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що був встановлений 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

07:31 26.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь