A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

"Ниво", вперед до перемоги!

"Ниво", вперед до перемоги!

Зіграно черговий 3 тур Чемпіонату Луганської області з футзалу Сезон 2020/2021. Лютий місяць ФК "Нива" завершує черговою перемогою над ФК "Кремінна". Вже вдруге в цій сутичці Марківчани доводять своєму супернику, хто на полі головний. Кінцевий рахунок матчу 5:3. Голами відзначилися Сергій Гура (4), Олександр Білик (1). Вітаємо з перемогою! Наші хлопці - найкращі! І, як завжди, віримо в команду Марківщини!

18:31 28.02.2021

Не словом, а ділом!

Не словом, а ділом!

26 лютого 2021 року в м. Старобільськ відбулися обласні змагання з греко-римської боротьби серед дітей та юніорів. В даному заході брали участь близько 7 команд (майже 70 учасників) з різних куточків Луганщини. Дуже приємно, що серед призерів змагань є вихованці Марківської ДЮСШ та ФСК "Нива".

17:28 26.02.2021

Розпочала роботу Комісія з питань захисту прав дитини Марківської селищної ради

Розпочала роботу Комісія з питань захисту прав дитини Марківської селищної ради

Комісія з питань захисту прав дитини Марківської селищної ради була створена та працює для результативного вирішення проблеми виховання та всебічного розвитку дітей, забезпечення найкращих інтересів кожної дитини, яка зростає та виховується в сімейному оточенні, реалізації її права на життя, охорону здоров’я, освіту, соціальний захист.

13:27 26.02.2021

Розпочав роботу бібліотечний пункт комунального закладу «Марківська публічна бібліотека» на базі СК «Мрія»

Розпочав роботу бібліотечний пункт комунального закладу «Марківська публічна бібліотека» на базі СК «Мрія»

За ініціативи завідувача сільського клубу «Мрія» Максима Конюхова та директора КЗ «Марківська публічна бібліотека» Раїси Пономарьової, за підтримки відділу культури, національностей, релігій та туризму, з метою покращення надання культурних послуг у громаді, 26 лютого розпочав роботу бібліотечний пункт комунального закладу «Марківська публічна бібліотека» на базі СК «Мрія». У перший день роботи бібліотечного пункту вже надано послуги 15 читачів. Приймаються побажання та пропозиції від громадян «п’ятирічки» відповідно до їхніх літературних вподобань.

13:24 26.02.2021

"Он-лайн будинок юстиції". Попередній правовий аналіз документів для громадських організацій.

"Он-лайн будинок юстиції". Попередній правовий аналіз документів для громадських організацій.

Для новостворених громадських організацій зі статусом юридичної особи, якими вже прийняті всі необхідні рішення та підготовлено документи для державної реєстрації, Міністерством юстиції України запроваджено онлайн послугу "ПОПЕРЕДНІЙ ПРАВОВИЙ АНАЛІЗ ДОКУМЕНТІВ НА РЕЄСТРАЦІЮ ГРОМАДСЬКОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ", яка дозволяє новоствореним громадським організаціям попередньо, без подачі документів на державну реєстрацію, подати документи для проведення їх попереднього правового аналізу.

11:54 26.02.2021

Громадські формування.  Види та суб'єкти державної реєстрації громадських формувань.

Громадські формування. Види та суб'єкти державної реєстрації громадських формувань.

Східне міжрегіональне управління Міністерства юстиції (м. Харків) інформує. Досить часто при використанні словосполучення "громадські формування" такі слова узагальнюють та використовують їх, дорівнюючи іншому словосполученню – "громадські об'єднання (організації)".

11:52 26.02.2021

Безоплатна правова допомога

Безоплатна правова допомога

До Міловського місцевого центру звернулась літня жінка, що опинилась у складній життєвій ситуації. Вона – переселенка з непідконтрольної території, і кілька років тому у неї загинув чоловік. Через це вона втратила основне джерело засобів для життя, бо розмір пенсії її чоловіка був значно більше, ніж розмір мінімальної пенсії, призначеної їй за віком. Засобів на життя не стало вистачати, і  вона звернулась до пенсійного фонду з проханням призначити їй виплати у зв’язку з втратою годувальника.

11:47 26.02.2021

Депутати Марківської селищної ради ведуть активно прийоми громадян по відповідних округах

Депутати Марківської селищної ради ведуть активно прийоми громадян по відповідних округах

Депутати - це представники спільних інтересів громади. Вони обираються громадянами безпосередньо, від них очікують діяльності на благо усієї громади, щоденної активної праці, втілення системності і комплексності у вирішенні нагальних спільних завдань. Від депутатів люди сподіваються допомоги правової і моральної, адже це ті обранці, на яких законом і людським вибором покладено організовувати і забезпечувати поступ у підвищенні якості життя усіх і кожного.

11:46 26.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь