A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Запрошуємо молодь Донецької та Луганської областей на Онлайн Ярмарок Вакансій!

Запрошуємо молодь Донецької та Луганської областей на Онлайн Ярмарок Вакансій!

Онлайн Ярмарок Вакансій - це чудова можливість познайомитись зі своїми майбутніми роботодавцями (підприємствами Донецької та Луганської областей), отримати інформацію щодо доступних вакансій та умов праці, а також особисто поспілкуватись з представниками цих компаній! Ярмарок Вакансій пройде 10 березня з 15:00 до 17:00. Для участі необхідно зареєструватись за посиланням: https://forms.gle/DRTdgtMWSz21pg4n6 На тебе чекатимуть: Презентації компаній-роботодавців Донецької та Луганської областей розповіді з перших рук про умови роботи, вимоги до претендентів, програми для молодих фахівців; інформаційні роліки компаній-роботодавців, з яких учасники дізнаються ще більше про їхні цінності та пропозиції для співробітників. Індивідуальні онлайн-співбесіди з роботодавцями та можливість задати будь-яке питання потенційним роботодавцям та отримати змістовні відповіді. А також лекції експертів про те, як оформити сильне резюме, вдало пройти співбесіду та знайти ідеальну роботу. Взяти участь в Онлайн Ярмарку Вакансій можуть жителі Донецької та Луганської областей у віці від 16 до 35 років. Більш детальна інформація - на сторінці Онлайн Ярмарку Вакансій: https://www.facebook.com/YarmarokVakanciy Підписуйтесь! Проект "Гуманітарна та соціально-економічна підтримка ВПО та постраждалого населення на Сході України" реалізується ГО "Маріупольська Спілка Молоді" в партнерстві з Міжнародною організацією з міграції за фінансової підтримки Уряду Японії. Інформаційні партнери: Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, Луганський обласний центр зайнятості, Донецький обласний центр зайнятості

11:19 24.02.2021

До Марківської громади продовжують надходити будматеріали для створення центрів безпеки

До Марківської громади продовжують надходити будматеріали для створення центрів безпеки

Щойно завершили розвантаження чергової партії бетонних блоків у селі Бондарівка, що передбачено проєктом ПРООН в Україні «Посилення національної та місцевої спроможності для ефективного забезпечення безпеки, правосуддя та послуг з реінтеграції на постраждалих внаслідок конфлікту територіях України» для створення центрів безпеки громадян. До розвантаження долучився Олександр Тіщенко, який як староста особисто зацікавлений у створенні на його підвідомчій території такого стратегічно важливого об'єкту. Помічниками йому виступили працівники відділу ЖКГ Марківської селищної ради. Далі буде...

16:52 22.02.2021

Чергова перемога футболістів "Ниви" Марківсьої ОТГ в обласному чемпіонаті з футзалу

Чергова перемога футболістів "Ниви" Марківсьої ОТГ в обласному чемпіонаті з футзалу

21 лютого відбувся черговий 2-й тур 2 ліги Чемпіонату Луганської області з футзалу Сезон 2020/2021. ФК" Нива - Марківська ОТГ" зустрілася з ФК Легіон XXI з Краматорську. Минулого футзального сезону зустріч Легіону та Ниви завершилася перемогою останньої. Цього сезону "Нива" вже вдруге доводить супротивнику хто ж все-таки кращий на полі.

18:49 21.02.2021

Стартував обласний чемпіонат з волейболу на якому Марківську ОТГ представляє команда "СХІД"

Стартував обласний чемпіонат з волейболу на якому Марківську ОТГ представляє команда "СХІД"

20 лютого розпочався 1 тур Чемпіонату Луганської області з волейболу серед чоловічих команд. В Чемпіонаті приймає участь 8 команд: Біловодськ, Мілове, Новопсков, Марківка, Рубіжне, Старобільськ, Новоайдар, Лозно-Олександрівськ.

16:51 20.02.2021

На Марківщині вшанували пам*ять Героям небесної сотні

На Марківщині вшанували пам*ять Героям небесної сотні

Сьогодні, в День Героїв Небесної Сотні депутати Марківської селищної ради та громадськість селища прийшли вшанувати пам'ять полеглих українських героїв та учасників Революції гідності до пам’ятного знака Захисникам України, що в центрі селища.

10:43 20.02.2021

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

20 лютого - День Героїв Небесної Сотні — пам'ятний день, що відзначається в Україні на вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам'яті Героїв Небесної Сотні.

«Небесна Сотня» — прийнята в Україні збірна назва загиблих 104 протестувальників, які мали безпосередній стосунок до ідеї та акції Євромайдану (Революції Гідності) у грудні 2013 — лютому 2014 року. 21 лютого 2014 року офіційна влада України юридично визнала жертвами загиблих мітингувальників Майдану. Цього дня на Майдані відбулося прощання із загиблими повстанцями, яких у жалобних промовах назвали «Небесною сотнею». Подвиг Героїв Небесної Сотні надихнув на боротьбу з російською агресією сотні тисяч українців. І ми схиляємо голови, віддаючи глибоку шану всім, хто поклав своє життя за свободу рідної землі. Вічна пам’ять і слава Героям! Вони не вмирають, а навічно залишаються нашою славою та небесними захисниками України! Сьогодні ми не повинні зрадити тих, хто зробив мужній крок до самопожертви та безсмертя! Ми відповідальні перед ними, перед собою та перед нашими дітьми за долю і майбутнє нашої країни! Слава Україні!

08:41 20.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь