A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Урочисте зібрання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Урочисте зібрання з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Час не підвладний викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади вірності військовому обов’язку, що продемонстрували тисячі українців і українок, яким довелося нести нелегку військову службу на територіях інших держав та в горах Афганістану.

13:45 15.02.2021

Урочистості з нагоди 32 – ї річниці з дня виведення військ з Афганістану.

Урочистості з нагоди 32 – ї річниці з дня виведення військ з Афганістану.

Афганська війна – пекло, крізь яке пройшли наші солдати і офіцери, виконуючи свій армійський обов’язок. Тисячі українських родин втратили рідних, пам’ять про яких назавжди у наших серцях… Наші воїни-інтернаціоналісти, братерство “афганців” вірні славним бойовим традиціям. З початку військової агресії на Сході вони одні з перших стали на захист України, стали наставниками для нашої молоді – це відважний приклад і зразок служіння народу та країні.

10:44 15.02.2021

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців!  Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

Шановні ветерани війни в Афганістані, члени сімей воїнів-афганців! Шановні учасники бойових дій на території інших держав!

15 лютого - День вшанування учасників бойових дій на території інших держав та річниця виведення військ з Афганістану. Нині, у 32-гу річницю тієї незабутньої події, ми віддаємо данину поваги мужності та героїзму воїнів-афганців і їхніх побратимів, які виконували свою непросту місію в більш як двадцяти країнах світу.

08:43 15.02.2021

Виявляємо та вирішуємо: локальний аналіз у Марківській громаді

Виявляємо та вирішуємо: локальний аналіз у Марківській громаді

Утілення громадських ініціатив є рушійною силою позитивних змін та сприяє посиленню місцевого громадянського суспільства. Але як знайти саме ту ініціативу, розробити такий план дій, аби зміни були дійсно вагомими та позитивними, істотно покращуючи життя мешканців громади? Для цього є дієвий та результативний інструмент – локальний аналіз, який дозволяє провести дослідження думки та потреб окремої громади.

16:47 12.02.2021

Чергова партія будматеріалів для Цетрів безпеки

Чергова партія будматеріалів для Цетрів безпеки

В рамках проєкту ПРООН в Україні «Посилення національної та місцевої спроможності для ефективного забезпечення безпеки, правосуддя та послуг з реінтеграції на постраждалих внаслідок конфлікту територіях України», згідно якого ПРООН безвідплатно та безповоротно передає в якості міжнародної технічної допомоги техобладнання, будівельні матеріали. Марківська селищна рада отримали чергову партію будматеріалів, що призначені для створення центрів безпеки у Бондарівці та Караван-Солодкому Марківської громади. З нетерпінням чекаємо сприятливих погодних умов аби розпочати роботу.

15:32 12.02.2021

Законопроект сфери земельних відносин

Законопроект сфери земельних відносин

"Асоціація міст України звернулася до Голови Верховної Ради України, голів депутатських фракцій та груп з проханням ухвалити законопроєкт «Про внесення змін до Земельного кодексу України та інших законодавчих актів щодо удосконалення системи управління та дерегуляції у сфері земельних відносин» №2194 від 01.10.2019.

15:30 12.02.2021

СТОП булінг!

СТОП булінг!

За даними світового огляду впливу пандемії коронавірусу на дітей (David Wright. COVID-19: expectations and Effects on children online, June 2020) в період карантину діти стали проводити на 80% більше часу онлайн, значно почастішали випадки булінгу з використанням інформаційно-комунікаційних технологій, а сексуальна експлуатація дітей в інтернеті збільшилась вдвічі. На жаль, в Україні такі випадки також почастішали.

14:47 12.02.2021

До уваги зацікавлених!

До уваги зацікавлених!

Повідомляємо, що у лютому 2021 року Департаментом проведено робочу зустріч з представниками Програми ООН з відновлення та розбудови миру щодо залучення міжнародної технічної допомоги на реалізацію проєктів місцевого розвитку. Одним із питань обговорення стало проведення ознайомчого онлайн-семінару з питань написання грантових заявок та запланованих на 2021 рік грантових конкурсів для громадських організацій у сфері побудови громадянського суспільства, підвищення його стійкості та відновлення миру.

14:29 12.02.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь