A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання президії ради громадської організації «Марківська районна організація ветеранів України ім. А.І. Єременка»

Засідання президії ради громадської організації «Марківська районна організація ветеранів України ім. А.І. Єременка»

Під керівництвом голови районної ради ветеранів Івана Левченка відбулось засідання президії ради громадської організації «Марківська районна організація ветеранів України ім. А.І. Єременка». На порядку денному були питання: про підсумки роботи організації за 2020 рік та затвердження плану роботи на 2021 рік.

12:38 04.02.2021

Дякуємо Вам за віддану творчу працю та за щирі серця!

Дякуємо Вам за віддану творчу працю та за щирі серця!

Сьогодні відділ культури, релігій та туризму підвів підсумки натхненної роботи за зимові місяці наших талановитих аматорів Марківщини, які були відзначені на обласному та міжнародному рівні за високі здобутки кожен у своїй галузі. Вкотре радіємо за наших земляків та розділяємо з щирою гордістю їхні досягнення.

10:36 04.02.2021

Мешканці Височинівки тепер із вуличним освітленням

Мешканці Височинівки тепер із вуличним освітленням

Працівники КП "Марківський комунальник" сьогодні закінчили роботи з відновлення вуличного освітлення у Височинівці Марківської громади, замінивши 24 електро лампи. Загалом було відновлено 44 електро лампи. Надалі, такі ж роботи плануються у Гераськівці. Далі буде...

17:35 03.02.2021

Друга зустріч з підготовки Стратегії та плану дій із розвитку соціального захисту населення

Друга зустріч з підготовки Стратегії та плану дій із розвитку соціального захисту населення

3 лютого, в нещодавно обладнаній мультимедійній кімнаті Марківської селищної ради відбувся другий тренінг з підготовки Стратегії та плану дій із розвитку соціального захисту населення Проєкту «Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальноі? сфери в 10 громадах Луганськоі? та Донецькоі? областеи?», що реалізується Асоціацією учасницького розвитку громад, в рамках проєкту «Спеціальна програма підтримки  Східної України (підконтрольні Уряду території)», що здійснюється Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH за дорученням Уряду Федеративної Республіки Німеччина (далі — Проєкт).

15:27 03.02.2021

Про буденне...

Про буденне...

Жителі вулиці Єременка, що в селищі Марківка звернулися до Марківської селищної ради з проханням допомогти вирішити питання з ділянкою дороги, де постійно збирається велика кількість води. Відділ житловокомунального господарства Марківської селищної ради направив для вирішення проблеми працівників, що задіяні на громадських роботах, які разом із спеціалістами відділу знайшли вихід ліквідувати проблему.

14:32 03.02.2021

Марківський селищний голова з робочим візитом у Розсохуватом Марківської громади

Марківський селищний голова з робочим візитом у Розсохуватом Марківської громади

В рамках виїзного прийому громадян, 03 лютого 2021 року селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба, разом із заступником Юрієм Ковтуном провів робочу нараду із старостою сіл Просяне, Розсохувате, Лимарівка Віктором Сергієнко, на території села Розсохувате за участі місцевих жителів.

10:33 03.02.2021

В Марківській громаді стартував Бюджет участі 2021

В Марківській громаді стартував Бюджет участі 2021

02 лютого відбулось засідання Координаційної ради з питань бюджету участі в Марківській територіальній громаді на 2021 рік у новому складі, який був затверджений розпорядженням селищного голови Ігорем Дзюбою. Цього року Координаційну раду очолює заступник селищного голови Андрій Лигута, до складу якої ввійшли начальники профільних відділів та депутати Марківської селищної ради. Як і минулого року, з метою стимулювання та підтримки ініціатив громадських організацій, що діють на території Марківської ОТГ, а також залучення жителів громади до участі у бюджетному процесі, рішенням сесії Марківської селищної ради № 3-7/2021 від 25.01.2021 року затверджено Програму з реалізації бюджету участі в Марківській територіальній громаді на 2021 рік. Положення про бюджет участі затверджено рішенням сесії № 19-5/2020 від 05.02.2020 року.

15:51 02.02.2021

У Марківській ОТГ продовжується відновлення вуличного освітлення

У Марківській ОТГ продовжується відновлення вуличного освітлення

Після закінчення процедури об’єднання, до вже створеної Марківської ОТГ приєдналися території колишніх Кабичівської, Просянської, Герасківської та Краснопільської сільських рад. А вже сьогодні, в селі Височинівка, працівники КП «Марківський комунальник» приводять у належний стан вуличне освітлення. Зокрема, проводиться перевірка електродротів та заміна ламп. Значно полегшує роботу комунальників відповідна спецтехніка, придбана Марківською селищною радою минулого року. Для підйомника ВИПО 18-01 щоденно знаходиться робота.

14:38 01.02.2021

Відновлення водопостачання в Марківці

Відновлення водопостачання в Марківці

В селищі Марківка, наразі тривають аварійно-відновлюванні роботи системи водопостачання в районі "Аптеки" №75. Порив ліквідовують спільними зусиллями працівники КП "Марківський комунальник" та водоканал.

08:37 01.02.2021

"Нива" Марківської ОТГ - найкращі в обласному чемпіонаті з футзалу

"Нива" Марківської ОТГ - найкращі в обласному чемпіонаті з футзалу

З черговою перемогою повернулися сьогодні з Сєвєродонецьку «Нива» Марківськоі ОТГ. В рамках чемпіонату Луганської області з футзалу зіграно дві гри поспіль. Із «Золотим» 12:0 та 9:4 з ЛДУВС остаточні цифри на ігровому табло. Вітаємо наших спортсменів з чудовою грою! Бажаємо подальших перемог! Ви- найкращі! Вболіваємо за кращих! Віримо в перемогу!

11:24 31.01.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь