Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Отримана чергова партія гуманітарної допомоги

Отримана чергова партія гуманітарної допомоги

Марківська районна організація Товариства Червоного Хреста в рамках проєкту «Реагування на надзвичайні ситуації на COVID-19 » за підтримки Німецького Червоного Хреста та за сприяння Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України отримала гуманітарну допомогу - гігієнічні та продуктові набори. Загальна кількість - по 500 одиниць.

17:48 11.01.2021

Аварійні дерева під контролем у "Марківського комунальника"

Аварійні дерева під контролем у "Марківського комунальника"

Після довгих вихідних для працівників КП «Марківський комунальник» накопичилася купа справ. Сьогодні спецтехніка працювала на території Бондарівського старостату. В Курячівці проводилась заміна пошкоджених ліхтарів, що задіяні на вуличному освітлені. Ліквідація аварійних дерев тривала у Бондарівці.

14:46 11.01.2021

До уваги громадян!

До уваги громадян!

З 16 січня сфера обслуговування повинна перейти на державну мову

10:44 11.01.2021

Привітання селищного голови з Різдвом Христовим

Привітання селищного голови з Різдвом Христовим

Шановна громадо! Тепло і сердечно вітаю вас зі світлим і радісним святом яке об’єднує у собі і наше дитинство, і наше сьогодення, і мрії про майбутнє, – Різдвом Христовим! Різдво – це завжди народження надії на все краще на здійснення більш заповітних мрій і помислів. Нехай цьогорічне Різдво стане початком нової щасливої дороги в новий щасливий рік. У різдвяний вечір немає місця кращого за рідний дім! Ми збираємося тісним дружним колом з близькими та друзями, вітаємо один одного і бажаємо найкращого! Хай Різдво Христове наповнить Ваші серця вірою, надією та коханням, а життєва нива з року в рік засівається зернами добра, щастя та благополуччя. Нехай щедра доля наділить Вас і Ваші родини міцним здоров’ям, взаєморозумінням і любов’ю. Гарних Вам і радісних різдвяних свят! З повагою, голова Марківськоі громади Ігор Дзюба

06:35 07.01.2021

Дбаємо про безпеку громади разом

Дбаємо про безпеку громади разом

З настанням несприятливих погодних умов працівниками КП «Марківський комунальник» Марківської селищної ради проводяться роботи з очищення та посипання піщано-сольовою сумішшю тротуарів і доріг селища. Для роботи залучені три одиниці спеціалізованої техніки. Разом з працівниками комунальної служби, щоденно працюють 14 чоловік, які задіяні Марківською селищною радою на громадські роботи. Їх робота допомагає розсипати суміш у важкодоступних місцях, де техніка не в змозі діяти.

16:46 05.01.2021

Посилені карантинні обмеження будуть запроваджені в Україні з 8 до 24 січня 2021 року

Посилені карантинні обмеження будуть запроваджені в Україні з 8 до 24 січня 2021 року

«Посилені заходи робляться для того, аби не допустити розгортання нової потужної хвилі захворюваності, яка може наступити зокрема і після новорічних свят. Тобто, посилені карантинні обмеження будуть вводитися для того, аби розірвати ланцюг захворюваності, який може сформуватися протягом свят», — зазначив Прем’єр-міністр.

16:44 04.01.2021

Про футбол...

Про футбол...

3авершився 5-й тур Чемпіонату Луганської області з футзалу. Сезон 2020/21. Новий 2021 рік "Нива - Марківська ОТГ" розпочинає з перемоги над командою "Енергія (Щастя)". Боротьба між командами була запеклою і непередбачуваною. Наші хлопці вибороли титул переможця у сьогоднішній сутичці з рахунком 5:4. Голами відзначилися Мозговий Олексій (2), Білокобильський Володимир (3).

09:53 04.01.2021

Привітання з Новим роком!

Привітання з Новим роком!

Нехай в Новому році дні проходять так само яскраво і весело, як новорічні! Неприємності тануть самі собою, як сніг на долоньках! Нехай все загадане під урочистий бій курантів здійсниться, а Дід Мороз, навіть зимуючи на Північному полюсі, виконує бажання всі 365 днів! З наступаючим! Шановна Марківська громадо, запрошуємо Вас до перегляду новорічних привітаннь на сторінці у Фесбуці за посиланням: (20) Марківська громада | Facebook

09:48 31.12.2020

Колектив "Мрія" підтвердили звання народного

Колектив "Мрія" підтвердили звання народного

Як приємно ділитися досягненнями, особливо у передноворічній метушні. Марківська селищна рада вручили подяку народному фольклорному ансамблю «Мрія», художній керівник Оксана Самойленко(СК «Мрія») з підтвердженням звання «НАРОДНИЙ». Наші молодчинки поважного віку зовсім не бажають лишати районну сцену, сподіваємось ще не раз побачити Ваші виступи – Ви найкращі! Зі святами!

09:47 30.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь