Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Підсумки 2020 року у Марківській громаді

Підсумки 2020 року у Марківській громаді

Проводжаючи 2020 рік, ми неодмінно замислюємося: «А як він минув, що нового ми дізналися, чого навчилися, а може щось втратили, або ж набули нового досвіду..?»

09:46 30.12.2020

“Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальноі? сфери в 10 громадах Луганськоі? та Донецькоі? областеи?”

“Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальноі? сфери в 10 громадах Луганськоі? та Донецькоі? областеи?”

Доводимо до вашого відома, що відділ економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій Марківської селищної ради подав заявку на участь у проєкті “Стратегічні, цифрові та партисипативні рішення для розвитку соціальноі? сфери в 10 громадах Луганськоі? та Донецькоі? областеи?”, яка була схвалена. На сьогодні и?де активна перша фаза проєкту, а саме: зустріч та знайомство з громадами-партнерами. З метою збору необхідних даних та проведення первинної оцінки цифровоі? зрілості соціальних установ-партнерів в обох регіонах, відбувся перший тренінг з підготовки Стратегіи? та Планів діи?, формування місіі?, візіі? та цінностеи?, аналіз стеи?кхолдерів та SWOT-аналіз.

15:44 29.12.2020

Про підвищення рівня профілактичної роботи з охорони праці на автомобільному транспорті в зимовий період.

Про підвищення рівня профілактичної роботи з охорони праці на автомобільному транспорті в зимовий період.

Біловодське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області звертається до керівників підприємств з пропозицією посилити профілактичну роботу з охорони праці з метою запобігання травматизму серед водіїв автотранспортних засобів у зимовий період.

11:48 29.12.2020

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

Відповідно до Постанови КМУ № 107 від 07.02.2018 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для підтримки галузі тваринництва» зі змінами отримано державну фінансову підтримку бджолярами Марківської селищної ради на 1429 бджолосімей, загальна сума виплат складає 285800 гривен (з розрахунку 200 гривен на одну паспортизовану бджолосім'ю).

09:39 29.12.2020

Про футбол...

Про футбол...

Зіграно 4-й тур Чемпіонату Луганської області з футзалу Сезон 2020/21. Цього разу проти "Ниви" виступила команда "Кремінна". Вкотре суперник поступається нашим хлопцям і "Нива" завершує 2020 рік черговою перемогою. Кінцевий рахунок матчу 2:6. Голами відзначилися Сергій Гура (1), Білокобильський Володимир (3), Мозговий Олексій (1), Єманов Максим (1).

08:37 26.12.2020

Продовження сесії Марківської селищної ради

Продовження сесії Марківської селищної ради

24 грудня 2020 року селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба продовжив пленарне засідання сесії Марківської селищної ради восьмого скликання. На порядку денному питання затвердження цільових програм комунальних установ та відділів Марківської селищної ради на 2021 рік, передача дошкільних навчальних закладів на фінансування та утримання до відділу освіти Марківської селищної ради, передача клубних закладів та ін. Також одне з першочергових питант -  прийняття бюджету на 2021 рік. Як відомо, напередодні Ігор Дзюба відвідав всі села старостинських округів Марківської ОТГ з метою визначення кандидатур на посаду старост у відповідних округах. Саме запрпоновані місцевими жителями кандидатури він оприлюднив на сесії на розгляд депутатам. В результаті поіменного голосування були призначені старости. 

19:30 24.12.2020

Про запобігання нещасним випадкам через переохолодження

Про запобігання нещасним випадкам через переохолодження

Біловодське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області нагадує керівникам підприємств та організацій про  причини виникнення страхових випадків через переохолодження та заходи їх усунення.

09:34 24.12.2020

Голова громади на Марківщині провів громадські збори щодо обрання старост

Голова громади на Марківщині провів громадські збори щодо обрання старост

Протягом двох днів, 22-23.12.2020 голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба, як і було зазначено на сесії Марківської селищної ради відвідав майже всі села Марківської громади. Головною метою було отримати пропозиції від жителів територій кандидатур на посаду старости у відповідному старостаті. Зібравши необхідну інформацію Ігор Дзюба представе її на розгляд сесії, після обговорення депутати оберуть стварост, які розпочнуть свою роботу на території. 

09:26 23.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь