Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

На Марківщину завітав святий Миколай

На Марківщину завітав святий Миколай

В Марківській громаді святий Миколай розпочав свої святкові візити до найменших мешканців Марківщини. Сьогодні солодкі подарунки отримали вихованці Курячівського ДНЗ "Надія"(на фото), Веселівського НВК та Марківського ДНЗ №3"Колосочка". В переддень свята марківський Миколай за сприяння Марківської селищної ради обовязково відвідає всі дошкільні заклади громади! Гарного всім свята та доброго здоров*я!

08:29 18.12.2020

З професійним святом!

З професійним святом!

Шановні державні виконавці та працівники органів державної виконавчої служби!

08:22 17.12.2020

Наближається свято!

Наближається свято!

Свято Миколая вже зовсім скоро запалить сузір*я новорічних свят. За сприяння Марківської селищної ради, з допомогою працівників КУ "Марківський комунальник" на центральній площі селища створені казкові фотозони. Запрошуємо всіх бажаючих завітати на нашу новорічну площу та зробити святкове фото на згадку. З наступаючими святами, адміністрація Марківської селищної ради

16:20 16.12.2020

Рятувальники Марківщини отримали спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль

Рятувальники Марківщини отримали спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль

4 листопада рятувальники Марківщини отримали спеціальний аварійно-рятувальний автомобіль легкого типу САРМ-Л. Автомобіль закуплений в рамках Державної програми підвищення рівня безпеки дорожнього руху в Україні на період до 2020 року. Спеціальні аварійно-рятувальні машини на базі шасі FORD RANGER призначені для забезпечення дій рятувальників під час проведення першочергових аварійно-рятувальних робіт, ліквідації наслідків дорожньо-транспортних пригод, рятування людей на водних об’єктах, заходів щодо пошуку постраждалих та надання їм домедичної допомоги, організації зв’язку та оповіщення під час ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Позашляховики укомплектованi усім необхідним обладнанням, а саме: гідравлічним аварійно-рятувальним обладнанням (різак, розжим, домкрати), пневматичним аварійно-рятувальним обладнанням (пневматичні подушки), первинними засобами пожежогасіння, системами стабілізації пошкоджених транспортних засобів, аварійно-рятувальними засобами малої механізації, шанцевим інструментом, засобами навігації та оповіщення, освітлювальною установкою, аварійно-сигнальними ліхтарями, засобами для рятування людей на воді та допоміжним обладнанням. Тому для рятувальників, які працюють на місці ДТП, дані авто дадуть змогу оперативніше реагувати на надзвичайні події і їх ліквідовувати та професійно надавати постраждалим допомогу. На сьогодні вищезазначена техніка вже на цілодобовому бойовому чергуванні.

11:33 15.12.2020

Центри безпеки Марківської громади отримали необхідне забезпечення

Центри безпеки Марківської громади отримали необхідне забезпечення

На території Марківської селищної ради згідно з  затвердженим рішенням Марківської селищної ради за № 7-16/2019  від 12.12.2019 року «Про створення та організацію мережі Центрів безпеки в Марківській селищній раді» планується створення 2 (двох) Центрів безпеки в с. Бондарівка та с. Караван-Солодкий. Марківська селищна рада тісно співпрацює з міжнародною організацією ПРООН та Програмою ООН із відновлення та розбудови миру, й на сьогодні вже надана допомога для забезпечення пожежної безпеки та сталого функціонування Центрів безпеки на території Марківської селищної ради. Закупівлю здійснено в межах  Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки уряду Королівства Нідерландів. Ось перелік отриманої допомоги:

10:55 15.12.2020

Міловський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Міловський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Знайомий не радив звертатись за безоплатною вторинною правовою допомогою, бо йому прийшлося платити гроші, коли було потрібно звернутись до суду. Роз’ясніть, будь ласка, в чому тут справа.

11:51 14.12.2020

Міловський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Міловський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги

Хотів продати свій будинок, але нотаріус відмовив мені в укладенні такої угоди з покупцем через те, що мій будинок знаходиться на не приватизованій земельній ділянці. Чи відповідає закону його відмова?

11:37 14.12.2020

«АМУ підтримує ініціативу Мінрегіону щодо повернення архітектурно-будівельного контролю на місця»

«АМУ підтримує ініціативу Мінрегіону щодо повернення архітектурно-будівельного контролю на місця»

Міністерство розвитку громад і територій України підготувало проєкт постанови, яка має на меті відновлення дії постанови Кабінету Міністрів України №553 «Про порядок здійснення державного архітектурно-будівельного контролю». Проєкт планується винести на найближче засідання Уряду, його вже отримали на погодження центральні органи виконавчої влади.

10:56 14.12.2020

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

«Партнер із впровадження субпроєкту (ПВСП) 19-44-18 «Покращення умов надання первинної медичної допомоги у Бондарівській сільській лікарській амбулаторії , с. Бондарівка, Марківський район, Луганська область/KFW» надає для обговорення План екологічного і соціального менеджменту у формі контрольного переліку (ПЕСМ-КП). Проєкт реалізується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку KFW.

10:56 14.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь