Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Відповідно до  Указу Президента, починаючи з 2006 року, цього грудневого дня українці вшановують тих, хто ціною героїчних зусиль, а подекуди і власного життя, зумів зупинити ядерного монстра. Обрана вона була не випадково, адже саме цього дня, 32 року тому, відбулася здача в експлуатацію об’єкту «Укриття» – саркофагу, котрий забезпечив зберігання радіоактивних відходів на аварійному четвертому реакторі Чорнобильської АЕС. Зруйнований реактор перестав бути джерелом радіоактивного забруднення навколишнього середовища. Таким чином, цього дня було поставлено умовну крапку в боротьбі з чорнобильським лихом.

09:34 14.12.2020

Відкрите Звернення Голови Асоціації міст України Віталія Кличка  до Президента України, Голови Верховної Ради України,  Голів депутатських фракцій та груп

Відкрите Звернення Голови Асоціації міст України Віталія Кличка до Президента України, Голови Верховної Ради України, Голів депутатських фракцій та груп

Українські громади – села, селища, міста – занепокоєні тим, що у нещодавно  прийнятих Верховною Радою України законах про підтримку підприємців на 2021 рік така підтримка передбачена за рахунок коштів місцевих бюджетів. Зокрема, з наступного року припиняється зарахування до місцевих бюджетів частини (13,44%) акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального. Внаслідок такого рішення громади втратять 7,5 млрд гривень. В той же час держава втратить ефективний інструмент боротьби з тінізацією у сфері обігу пального.

08:36 11.12.2020

Участь марківчан у рок-фестивалі «Зі сходу до заходу»

Участь марківчан у рок-фестивалі «Зі сходу до заходу»

Клубні заклади відділу культури Марківської селищної ради долучилися до обласного відкритого рок-фестивалю «Зі сходу до заходу», що цьогоріч вже вчетверте відбувся на Луганщині з метою популяризації та поширення української мови, рок-культури, виявлення та підтримки талановитої молоді в реалізації її творчого потенціалу.

10:19 09.12.2020

Обережно тонкий лід!

Обережно тонкий лід!

Зима асоціюється у людей зі снігом, катанням на ковзанках, риболовлею на льоду. І саме крижана водойма є найбільшою спокусою і найбільшою небезпекою для любителів прогулянок по льоду та для рибалок.

10:17 09.12.2020

Відокремлені підрозділи громадського об'єднання.  Державна реєстрація відокремлених підрозділів громадського об'єднання

Відокремлені підрозділи громадського об'єднання. Державна реєстрація відокремлених підрозділів громадського об'єднання

В процесі діяльності громадських об'єднань може поставати необхідність створити відокремлені підрозділи, які будуть представляти інтереси громадського об'єднання на певній території та здійснювати заходи щодо реалізації мети діяльності громадського об'єднання.

08:30 08.12.2020

Відзначені найкращі працівники та депутати сьомого скликання Марківськоі селищноі ради до Дня місцевого самоврядування

Відзначені найкращі працівники та депутати сьомого скликання Марківськоі селищноі ради до Дня місцевого самоврядування

Сьогодні з нагоди Дня місцевого самоврядування були відзначені найкращі працівники та депутати сьомого скликання Марківськоі селищноі ради:

11:49 07.12.2020

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Шановні працівники і ветерани органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня місцевого самоврядування - державним святом, що підкреслює велику значимість існування цього важливого інституту демократичного суспільства, адже без місцевого самоврядування неможливо уявити собі демократичну, незалежну державу.

09:48 07.12.2020

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Від усієї Марківської громади прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Ваша служба - це не тільки професія, для більшості з вас - це справа всього життя.

08:00 06.12.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь