A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

В Україні відзначають День пам’яті жертв Голодомору: “Збережи пам’ять. Збережи правду.”

В Україні відзначають День пам’яті жертв Голодомору: “Збережи пам’ять. Збережи правду.”

28 листопада, у четверту суботу місяця в Україні вшановують День пам'яті жертв голодоморів. День пам'яті був запроваджений Указом Президента України у 1998 році. У 2006 році Законом України Голодомор 1932 – 1933 років був визнаний геноцидом. Україна внаслідок геноциду 1932 – 1933 років, масових штучних голодів1921 – 1923 та 1946 – 1947 років втратила мільйони людських життів. Через страшні масштаби злочину та цілеспрямовану політику тоталітарного режиму приховування правди про нього, вчені досі продовжують обговорювати точну кількість жертв Голодомору 1932 – 1933 років. Але мова йде про мільйони обірваних, вбитих страшною зброєю масового ураження –голодом – людських життів. Нашим спільним обов'язком є гідне вшанування вбитих голодом жертв комуністичного режиму, а також розповісти про причини, наслідки Голодомору та спротив злочинній політиці тоталітарного режиму.

08:17 28.11.2020

Відбулось засідання чергової сесії Марківської селищної ради

Відбулось засідання чергової сесії Марківської селищної ради

23 листопада 2020 року голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба провів чергове засідання двадцять шостої сесії Марківської селищної ради сьомого скликання. На засідання з 26 депутатів були присутні 17 народних обранців. Менше як за годину були прийняті відповідні рішення щодо 12 питань порядку денного сесії. Отже, на розгляд та затвердження депутатам Марківської селищної ради були представлені наступні питання порядку денного:

17:52 23.11.2020

«Кабінет «Соціально-психологічної підтримки»

«Кабінет «Соціально-психологічної підтримки»

Шановні мешканці Марківської громади. Добігає кінця втілення проєкту «Кабінет «Соціально-психологічної підтримки» що реалізується громадською організацією «Марківська районна організація ветеранів України ім.А.І.Єременка» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського союзу. Даний проєкт співфінансується Марківською селищною радою.

15:32 23.11.2020

Марківщина відзначила День гідності та Свободи

Марківщина відзначила День гідності та Свободи

21 листопада, вшановується патріотизм і мужність громадян, які восени 2004-го і восени-взимку 2014 року захистили національні інтереси української держави та її європейський вибір. 21 листопада шанують пам’ять тих, хто віддав своє життя заради вільної України.

12:48 21.11.2020

«Захист довкілля починається з дитинства»

«Захист довкілля починається з дитинства»

Громадська організація «Моя Марківщина» в рамках грантового проєкту «Захист довкілля починається з дитинства», що реалізується за підтримки Програми ООН із відновлення та розбудови миру подали чергову заявку та на умовах співфінансування даного проєкту Марківською селищною радою отримали сміттєві майданчики, які вже встановлені на територіях всіх навчальних закладів Марківської громади. Тож, постійна співпраця ГО та ОТГ дозволяє ще більше реалізовувати проєкти для покращення інфраструктури нашої громади.

15:06 20.11.2020

Поліцейські офіцери Марківської ОТГ вже при виконанні службових обов*язків

Поліцейські офіцери Марківської ОТГ вже при виконанні службових обов*язків

Як повідомлялося раніше, в рамках продовження впровадження реформи нової поліції запровадили проект «Поліцейський офіцер громади», у рамках якого в кожній об’єднаній територіальній громаді з’явився поліцейський офіцер замість дільничного.

13:05 20.11.2020

Капітальний ремонт КДНЗ "Колосочок" Марківської селищної ради

Капітальний ремонт КДНЗ "Колосочок" Марківської селищної ради

На завершальній стадії наразі виконання робіт з капітального ремонту приміщення харчоблоку комунального дошкільного навчального закладу № 3 "Колосочок" Марківської селищної ради. Роботи розпочаті у вересні, одразу після закінчення тендерних процедур, підготовчих робіт та перевірки технічного нагляду вищевказаного об*єкту. Після виконання всіх вимог було здійснено вкладення нової плитки, заміна підлоги, вдосконалення комунікацій та вентиляційних споруд, встановлення мийок для посуду згідно відповідних стандартів. Капітального ремонту зазнали й підсобні приміщення - роздягальня для кухарів та кімната для видачі готової продукції. Відтепер працівникам харчоблоку буде тепло й затишно в оновленому приміщенні.

12:04 20.11.2020

Привітання до Дня педіатра

Привітання до Дня педіатра

Щорічно, 20 листопада, дитячі лікарі святкують свій професійний день. У цей день лунають вітання усім  лікарям-педіатрам.

09:24 20.11.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь