A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Бюджет участі крокує Марківською громадою

Ще один проєкт, що передбачений Бюджетом участі Марківськоі ОТГ наразі в стадії реалізації. Ініціативна група мікрорайону п’ятирічки в смт Марківка на чолі з Сусанною Авакян зібралися дружнім гуртом довести до кінця задумане. Зручні столи з лавами влучно вписалися у місцевий пейзаж Білої криниці! Марківщина- пишається своєю ініціативною молоддю, так тримати!

12:34 05.10.2020

Привітання з Міжнародним днем лікаря

День лікаря відзначається в перший понеділок жовтня. Це міжнародне свято, яке було введене з ініціативи ВООЗ (всесвітньої організації охорони здоров’я). Сьогодні його в знак солідарності відзначають лікарі всього світу.

12:31 05.10.2020

Привітання з днем працівників освіти!

Шановні освітяни Марківщини, прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого професійного свята - Дня працівників освіти,яке об'єднує всіх тих, хто відкриває нам двері у квітучий сад знань, науки, мудрості!

08:30 04.10.2020

З перемогою, «Ниво»!!!

Добігає кінця розіграш 2 етапу Чемпіонату Луганської області з футболу. Сьогодні маємо можливість привітати наших хлопців з перемогою у 4 турі чемпіонату. Боротьба між Нивою та Олімпом була запеклою. Кінцевий рахунок матчу 5:3.

19:26 03.10.2020

Відео робота "Старі фотографії" стала найкращою!

Відділ культури Марківської селищної ради вітає із перемогою у конкурсі відеокліпів "Кольорові сюжети" рок-гурт "Пульс" (СК "МРІЯ" худ. керівник Олексій Скнарін) та команду, що працювала над створенням кліпу "Старі фотографії".

15:28 03.10.2020

"Захисникам України!"

З метою вшанування пам’яті полеглих захисників України, за ініціативи представника громадської спілки «Асоціація ветеранів війни, учасників бойових дій, волонтерів АТО» Луганської області у Марківському районі, рішенням виконавчого комітету Марківської селищної ради № 234 від 16 вересня 2020 року було надано дозвіл та передбачено кошти на встановлення пам’ятного знаку «Захисникам України». КП «Марківський комунальник» поставив на баланс пам’ятний знак та планується подальше приведення в належний стан прилеглої території.

12:24 03.10.2020

На Марківщині відзначили освітян з нагоди професійного свята

День працівників освіти щорічно відзначають у першу неділю жовтня. На Марківщині завжди масштабно шанують це свято, позаяк освітянська галузь – одна з найчисельніших. Але оскільки цьогоріч спостерігається нестійка епідемічна ситуація із захворюваністю на COVID-19, традиції довелося змінити.

11:01 02.10.2020

Увага Марківська селищна рада оголошує терміновий збір речей першочергового призначення!

Шановні мешканці Марківського району, мабуть усім відомо про жагливі події, які відбуваються у нашій області щодо пожеж! Тому, прохання до всіх небайдужих, відгукніться на чуже горе. Допомога буде прийматися протягом вихідних у гаражі Марківської селищної ради. Перелік необхідного: 1) теплі речі та взуття, постільне, ковдри, 2) засоби особистої гігієни, 3) продукти харчування виключно довготривалого зберігання. Чекаємо Вашої активності та небайдужості!!!

11:00 02.10.2020

Марківщина у вогні!

Не зважаючи на багаточисельні попередження та застереження місцевого населення щодо надзвичайної пожежо-небезпечної ситуації в області, за повідомленням Марківського РВ ДСНС за минулу добу було зафіксовано 3 загорання сухої трави та очерету на різновідділених місцевостях - с. Кабичівка, с. Кризьке, смт Марківка. Завдяки налагодженій співпраці чергового караулу ДПРЧ-23 та ДПК "Вікторія Плюс", Бондарівське лісництво, ДПК СТОВ "Агрофірма"Марківське", ДПК ПрАТ "Агротон" спільними зусиллями пожежі було локалізовано. Але ж шановні ГРОМАДЯНИ схаменіться врешті решт!!! Досить підіймати рейтинги жахливих подій! Намагайтесь побороти свою жагу до підпалу сухої травички! Бережімо себе та не соромтесь, повідомляйте у відповідні органи щодо зловмисників-паліїв!!!

08:00 02.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь