A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Привітання голови ОТГ до Всесвітнього Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Привітання голови ОТГ до Всесвітнього Дня працівників культури та аматорів народного мистецтва!

Шановні працівники культури, майстри народного мистецтва, аматори сцени, які за покликанням серця присвячують своє дозвілля мистецтву, намагаються реалізувати себе як особистість через творчість!

08:00 09.11.2020

Привітали зі святом працівників культури Марківщини

Привітали зі святом працівників культури Марківщини

З урахуванням карантинних обмежень та неможливістю організації масових урочистостей, за дорученням голови Марківської селищної ради начальник відділу культури Ольга Стрижаченко напередодні дня працівників культури та аматорів народного мистецтва відвідала клубні заклади Марківської селищної ради та вручила відзнаки працівникам сільських клубів, сільських будинків культури, вокальним колективам, тим представникам культурної галузі, які вже знаходяться на заслуженому відпочинку. Грамоти місцевого рівня отримали: Галина Овчаренко (художній керівник Бондарівського будинку культури), Глущенко Галина (художній керівник Кризького будинку культури), Тетяна Тарабановська (завідуюча Сичівським клубом), Максим Конюхов (завідуючий сільським клубом "Мрія"), вокальний ансамбль "Вербиченька" (художній керівник Володимир Жарко, Ліснополянський будинок культури), Любов Меженська (Тишківський сільський клуб), вокальний ансамбль "Господині гарні" (художній керівник Ольга Абрамович, сільський клуб села Марківське), Людмила Великохатська (бібліотекар Сичанської бібліотеки), Тетяна Шило та Тетяна Проненко (с. Караван-Солодкий), гурт "Смайл" (художній керівник Наталія Ульченко, сільський клуб "Україна"). Така ж відзнака чекає на вокальний ансамбль "Курячаночка". Вітаємо щиро, дякуємо Вам за Вашу натхненну працю! Зі святом!

08:53 07.11.2020

Увага конкурс!

Увага конкурс!

Громадська організація «Громадський дім», Програма ООН із відновлення та розбудови миру, Департамент міжнародної технічної допомоги, інноваційного розвитку та зовнішніх зносин Луганської обласної державної адміністрації проводять Конкурс художньої творчості з живописної композиції на тему «Тварини-символи Луганщини» з 09 листопада по 09 грудня 2020 року (далі – Конкурс).

10:29 06.11.2020

Соціальний захист громадян у зв’язку з нещасним випадком на виробництві

Соціальний захист громадян у зв’язку з нещасним випадком на виробництві

Біловодське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області інформує, що страхуванню від нещасного випадку на виробництві підлягають особи, які працюють на умовах трудового договору (контракту), цивільно-правового договору на підприємствах, в установах, організаціях незалежно від їхньої форми власності та господарювання, а також фізичні особи та особи, які забезпечують себе роботою самостійно, і громадяни-суб’єкти підприємницької діяльності.

08:32 04.11.2020

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

У зв'язку з погіршенням у Міловському районі епідемічного статусу, Міловський місцевий центр припиняє щотижневі мобільні виїзди для надання безоплатних юридичних консультацій громадянам Марківської ОТГ. Тимчасово безоплатну правову допомогу можна одержати, зателефонувавши до місцевого центру за номером (06465) 2-29-49, або на мобільні 099 640 9368 та 098 446 2691.

14:05 03.11.2020

Шановні працівники соціальної сфери Марківської громади! Щиро і від душі вітаю Вас з професійним святом - Днем соціального працівника!

Шановні працівники соціальної сфери Марківської громади! Щиро і від душі вітаю Вас з професійним святом - Днем соціального працівника!

Наше суспільство неможливо уявити без самовідданої праці соціальних працівників. Ваша діяльність є головною ланкою в здійсненні державної соціальної політики.

08:00 01.11.2020

У Марківської ОТГ тепер є поліцейські офіцери громади

У Марківської ОТГ тепер є поліцейські офіцери громади

Старший лейтенант поліції Валентин КАПЛЯ та підполковник поліції Іван БІЛЯНСЬКИЙ були відібрані на посаду поліцейських офіцерів громади Марківської ОТГ. Правоохоронці закінчили спеціальні курси у Дніпропетровському державному університеті внутрішніх справ, пройшли відбір і тепер готові нести службу на користь Марківської громади та її мешканців.

14:38 30.10.2020

Працівників соціальної сфери Марківщини привітали з професійним святом

Працівників соціальної сфери Марківщини привітали з професійним святом

Осінньої пори, у першу неділю листопада відзначають професійне свято працівники соціальної сфери. Це свято людей, які кожного дня віддають тепло своїх сердець і піклування про найменш захищені верстви населення. З-поміж найголовніших завдань, які стоять перед соціальними працівниками – це не забути, не загубити у щоденній метушні жодної людини, яка потребує допомоги, уваги та підтримки.

13:18 30.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь