A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання чергової сесії Марківської селищної ради

Засідання чергової сесії Марківської селищної ради

12 жовтня 2020 року голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба провів пленарне засідання чергової двадцять третьої сесії Марківської селищної ради сьомого скликання. На розгляд депутатам були надані наступні питання згідно порядку денного засідання.

10:34 12.10.2020

Відповідає юрист Міловського місцевого центру Сергій Бабанін

Відповідає юрист Міловського місцевого центру Сергій Бабанін

«Мій близький родич взяв кредит, та не віддав у строк. Також він вказав мій телефон як поручителя, і тепер мені дзвонять з вимогами віддавати кредит замість нього. Я не підписував ніяких документів та не надавав копію паспорта. Що робити?»  —  запитали в нас.

08:55 12.10.2020

Міловський місцевий центр інформує: «Охорона персональних даних»

Міловський місцевий центр інформує: «Охорона персональних даних»

Через низький рівень правової обізнаності громадяни часто ігнорують проблеми, пов’язані із захистом власних персональних даних. Пересічна людина як учасник інформаційних відносин, підписуючи різного роду документи, нерідко вимушена ставити себе у нерівні права, у порівнянні з іншою стороною, а подекуди потрапляє у своєрідну рабську залежність якогось «товариства», супермаркета, банка тощо. Продаючи за копійки конфіденційну інформацію, недосвідчена особа навіть не уявляє, ким і задля чого її персональні дані будуть використані.

07:39 12.10.2020

І це добре!

І це добре!

В січні місяці цього року відділом економічного розвитку, інвестицій, інформаційно- комунікаційних технологій Марківської селищної ради була подана заявка на конкурс субпроєктів від Українського фонду соціальних інвестицій (УФСІ) для зміцнення центрів первинної медичної допомоги в рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. Покращення первинної медицини у сільській місцевості» (Конкурс), який фінансується Урядом Федеративної Республіки Німеччина.

11:26 09.10.2020

Шановні працівники пошти !

Шановні працівники пошти !

Щиро вітаю Вас із Всесвітнім днем пошти. Щодня багато людей користуються послугами поштового зв’язку, відправляючи листи, телеграми, поштові перекази, передплачуючи й отримуючи улюблені газети і журнали. Кожен з Ваших клієнтів розраховує на оперативність і високу якість послуг. Приємно, що поштовики усвідомлюють це, намагаються якнайповніше враховувати зауваження і пропозиції громадян, налагоджувати з ними взаємовигідну співпрацю, дбають про розширення ринку поштових послуг, зміцнення довіри споживачів. Саме інтереси та довіра клієнта є відправною точкою при визначенні стратегії розвитку поштової служби. Не маю сумніву, працівники пошти і надалі відіграватимуть важливу роль в оперативному інформуванні населення, працюватимуть над зміцненням мережі поштового зв’язку, поліпшенням якості роботи та культури обслуговування. Прийміть щиру вдячність за щоденну працю, терпіння і наполегливість у роботі, за те, що прокладаєте мости дружби між людьми, яких розділяє простір. Щиро бажаю Вам вагомих професійних успіхів, реалізації планів, щастя і благополуччя.

08:25 09.10.2020

Гарна новина!

Гарна новина!

У користуванні жителів Марківськоі громади відтепер новісінький сміттєвоз! На черговій сесії депутати Марківськоі селищноі ради погодили придбання сміттєвоза, після закінчення тендерної процедури МАЗ 4371 вже на балансі КП «Марківський комунальник». Згідно технічних характеристик сміттєвоз зможе збирати близько 13 кубів пресованого сміття, що значно пришвидшить роботу комунальників. Чекаємо в роботі нову спецтехніку!

12:42 07.10.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь