A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

З нагоди відзначення Дня рятівника у ГУ ДСНС України у Луганській області відбулись урочисті збори.

З нагоди відзначення Дня рятівника у ГУ ДСНС України у Луганській області відбулись урочисті збори.

Рятівників Марківщини з професійним святом привітали голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба, в.о. голови районної державної адміністрації Олена Цовма, голова районної ради Андрій Лигута.

11:12 17.09.2020

Шановні рятівники Марківщини!

Шановні рятівники Марківщини!

Щиро вітаю усіх рятувальників, працівників цивільного захисту та пожежної охорони Марківської громади з професійним святом — Днем рятівника!

07:11 17.09.2020

На засіданні виконавчого комітету Марківської селищної ради голова громади Ігор Дзюба, застеріг присутніх щодо суворго дотримання карантинних норм у зв*язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в районі

На засіданні виконавчого комітету Марківської селищної ради голова громади Ігор Дзюба, застеріг присутніх щодо суворго дотримання карантинних норм у зв*язку з погіршенням епідеміологічної ситуації в районі

16 вересня 2020 року відбулось чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради. На початку розгляду питань порядку денного засідання, голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба звернув уваги присутніх на погіршення епідеміологічної ситуації в нашому районі.

15:29 16.09.2020

Благоустрій території селища триває...

Благоустрій території селища триває...

Працівники КП "Марківський комунальник" Марківської селищної ради спільно з дужими бійцями Марківського відділу ДСНС розпочали роботи з впорядкування території по вулиці Миру смт Марківка в належний стан...

13:09 16.09.2020

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

https://www.auc.org.ua/novyna/stvorennya-parlamentskoyi-slidchoyi-komisiyi-naperedodni-vyboriv-ye-politychnym-tyskom-na?fbclid=IwAR0aQhIr7GKqun8WMlJF7H7CevBOw4l0A_PnhmaY3r9vnrgmdmVF8jae5Kw

14:07 15.09.2020

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

Всеукраїнський дистанційний фестиваль народної творчості,

13:33 15.09.2020

Шановні мешканці Марківського району!!!

Шановні мешканці Марківського району!!!

У зв’язку з різким погіршенням епідемічної ситуації та стрімким поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19 в Марківському районі попереджаємо про активізацію протиепідемічних заходів згідно рішення районної комісії з питань техногенно- екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій з 16 вересня 2020 року.

13:08 15.09.2020

До уваги бджолярів!

До уваги бджолярів!

Нагадуємо, що відповідно до постанови КМУ від 20 травня 2020 року № 395 «Про внесення змін до постанови КМУ від 7 лютого 2018 року » Марківська селищна рада продовжує прийом документів від бджолярів громади для отримання державної допомоги на бджолосім’ї. Прийом документів триматиме до 01 жовтня поточного року.

13:06 15.09.2020

Про ремонт...

Про ремонт...

КДНЗ №3 «Колосочок» Марківської селищної ради дочекався запланованих змін на краще. Зараз на цьому об’єкті активно ведуться відповідні підготовчі роботи для реалізації найближчим часом капітального ремонту приміщення харчоблоку На даний момент вже завершені роботи по встановленню пожежної сигналізації. З метою здійснення контролю за дотриманням проєктних рішень та вимог державних стандартів, будівельних норм і правил, а також контролю за якістю та обсягами робіт, виконаних під час будівництва, що відповідає порядку здійснення технічного нагляду під час будівництва чи реконструкції об'єкта архітектури, відбулась технічна нарада за участі представника технічного нагляду Оксани Алімової, завідувача вищевказаним закладом Поліни Філоненко, начальника відділу житлово-комунального господарства, комунальної власності, архітектури, благоустрою та охорони навколишнього середовища Юрія Ковтуна, начальника відділу освіти Анатолія Бородавка, виконавця робіт Ігоря Петренка та представника авторського нагляду В’ячеслава Данильченко. Перед початком основних робіт експертом з технагляду були надані практичні рекомендації щодо порядку виконання робіт відповідно до проєктно-кошторисної та іншої технічної документації, дотримання вимог нормативних документів щодо порядку виконання і прийняття робіт. З огляду на всі зауваження, було прийнято рішення в найкоротший термін доопрацювати невідповідності та продовжити виконання основних робіт. 

09:08 15.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь