A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Шановні військовослужбовці, захисники України!

Від усієї Марківської громади прийміть щирі вітання з професійним святом - Днем Збройних Сил України. Це свято сильних, мужніх і сміливих людей, готових у потрібний момент стати захистом і опорою для своєї країни, рідних і близьких. Ваша служба - це не тільки професія, для більшості з вас - це справа всього життя.

08:00 06.09.2020

ДО УВАГИ!

ДО УВАГИ!

З 1 вересня 2020 року в Україні проводиться інспекційна компанія «Виходь на  світло», під час якої будуть здійснюватися заходи державного контролю за додержанням законодавства про працю з питань виявлення неоформлених трудових відносин. Заходами контролю будуть охоплені суб'єкти господарювання, у яких за результатами інформаційної кампанії встановлена невідповідність фактичної кількості працівників даним Реєстру застрахованих осіб. За інформацією щодо проведення  інспекційної кампанії звертатися до інспектора праці Марківської селищної ради Анастасії Алєксєєвої тел. 0999406495.

09:23 05.09.2020

На Марківщині відзначили учасників обласної виставки «Україна очима митців»

На Марківщині відзначили учасників обласної виставки «Україна очима митців»

Голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба висловив щиру вдячність учасникам обласної виставки виробів майстрів декоративно-ужиткового мистецтва «Україна очима митців», а саме: Ірині Скиртач, Олександрі Сосні, Миколі Пелюшенко, Віктору Гаврону. «Наші земляки гідно представляли Марківщину на теренах обласної виставки, приємно знати, що в нашій громаді живуть по-справжньому талановиті люди. Надзвичайне вміння поєднувати естетичні та практичні якості та надавати звичайній речі шедевральний вигляд – це безумовно мистецтво. Ви – гордість та окраса Марківщини, дякуємо за активну участь в житті нашої громади!» - наголосив у зверненні Ігор Анатолійович. Митцям були вручені подяки Марківської селищної ради та цінні подарунки.

09:16 05.09.2020

"Допомога людям-головний пріоритет гарного керівника!"- Ігор Дзюба

"Допомога людям-головний пріоритет гарного керівника!"- Ігор Дзюба

Сьогодні голова Марківської ОТГ Ігор Дзюба відгукнувся на запрошення та взяв участь у ХХV звітно-виборній конференції Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста України. Серед присутніх також були заступник голови Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Лідія Загребіна, голова Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста України Тетяна Золотоверх, керівники та представники районних установ та організацій. Згідно порядку денного присутні заслухали звіт про роботу Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста України та ревізійної комісії цієї ж організації; визначення та обрання нового складу правління Марківської районної організації Товариства Червоного Хреста України. В свою чергу Ігор Анатолійович підсумувавши гарну роботу організації, відмітив добропорядного, сумлінного та людяного керівника Тетяну Олександрівну, яка є бездоганним взірцем самовідданої роботи в організації Товариства Червоного Хреста України на Марківщині, стоїть завжди напоготові, з щирим серцем відгукнутися на будь-яку проблему. Також, поспілкувавшись із заступником голови Луганської обласної організації Товариства Червоного Хреста України Лідією Загребіною, голова громади намітив плани на подальшу тісну співпрацю з вищевказаною організацією: «Допомога мешканцям нашої громади та людям взагалі повинна бути не лише на папері, а в чітких та виважених рішеннях та діях!» - наголосив Ігор Дзюба

14:30 04.09.2020

«Луганщина. Гостинний край великих можливостей»

«Луганщина. Гостинний край великих можливостей»

Завдяки підтримці  – Проєкту USAID «Економічна підтримка Східної України» департаментом МІЖНАРОДНОЇ ТЕХНІЧНОЇ ДОПОМОГИ, ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ТА ЗОВНІШНІХ ЗНОСИН створено промоційний ролик Луганської області «Луганщина. Гостинний край великих можливостей». Ділимось цією новиною з нашими переглядачами

08:22 04.09.2020

До уваги!

До уваги!

На виконання Плану основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2020 рік та за дорученням селищного голови Марківської селищної ради Ігоря Дзюби 03 вересня 2020 організовано проведення виїзного заняття Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Луганської області в Марківській ОТГ. Функціональне навчання у сфері цивільного захисту пройшли 17 осіб керівного складу Марківської об’єднаної територіальної громади та комунальних підприємств.

15:46 03.09.2020

Реалізація планових робіт по благоустрою селища Марківка

Реалізація планових робіт по благоустрою селища Марківка

Розпочата реалізація виконання капітального ремонту тротуарів на окремих ділянках вулиць селища Марківка, що передбачено Програмою «Благоустрій території Марківської селищної ради на 2020 рік». На разі ремонтні роботи активно розгорнулися на території від пам’ятника Братської могили воїнів визволителів вздовж аграрного ліцею та скверу «Казка». Після затвердження проєктно-кошторисної документації та відповідної експертизи, на сесії Марківської селищної ради від 29.05.2020 були виділені кошти на реалізацію запланованого об’єкту інфраструктури. Після проведення тендерних процедур з фірмою підрядником укладений договір, відповідно до якого роботи по вкладанню тротуарної плитки вже ведуться. ДАЛІ БУДЕ…

13:26 03.09.2020

Тривають поточні ремонти в закладах культури Марківської ОТГ

Тривають поточні ремонти в закладах культури Марківської ОТГ

Працівники Ліснополянського закладу культури активно долучилися до виконання поточного ремонту у приміщенні клубу. Кошти на ремонт були виділені попередньо на сесії Марківської селищної ради, згідно Програми розвитку культури Марківської селищної ради на 2020-2021 роки.

09:45 03.09.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь