A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Активно тривають поточні ремонти в клубних закладах Марківської селищної ради

Згідно Програми розвитку культури Марківської селищної ради на 2020-2021 роки, на черговій сесії були виділені кошти на здійснення поточних ремонтів у клубних закладах Марківської селищної ради. Тож, по закінченню придбання необхідних матеріалів, одразу були розпочаті активні роботи. На разі ремонти тривають у СК села Марківське, СБК села Бондарівка, СБК села Караван-Солодкий, СК «Україна», СБК села Сичанське. Працівники місцевих культурних осередків із завзяттям розпочали ремонтні роботи.

16:10 18.08.2020

Засідання чергової двадцятої сесії Марківської селищної ради сьомого скликання

18 серпня 2020 року відбулось пленарне засідання чергової двадцятої сесії Марківської селищної ради сьомого скликання, яке традиційно очолив селищний голова Ігор Дзюба. Передували сесії засідання профільних комісій на яких було детально вивчено всі запропоновані питання на розгляд депутатів. Серед питань, які були розглянуті протягом пленарного засідання були такі:

14:54 18.08.2020

Чергове засідання виконкому Марківської селищної ради

17 серпня 2020 року голова Марківської об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба провів чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради. Присутні члени виконкому розглянули та затвердили наступні питання порядку денного:

16:34 17.08.2020

Реєстрація елементів нематеріальної культурної спадщини Марківщини

З метою популяризації та реєстрації елементів нематеріальної культурної спадщини Марківщини, клубні заклади відділу культури Марківської селищної ради взяли участь у виїзній експедиції з виявлення фольклорної спадщини нашого краю.

15:22 17.08.2020

До уваги населення!!!

Відповідно до Плану основних заходів цивільного захисту Луганської області на 2020 рік, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації від 08.01.2020 № 11, телеграми Луганської облдержадміністрації – обласної військово-цивільної адміністрації від 03.08.2020 № 19, 19 серпня 2020 року з 13.45 до 14.00 за київським часом заплановано проведення технічної перевірки автоматизованої системи централізованого оповіщення «Сигнал-ВО» із запуском електросирен в навчальних цілях.

13:29 17.08.2020

Шановні мешканці Марківської громади!

Розпочато втілення проєкту «Живемо онлайн» що реалізується громадською організацією «МОЛОДА ЕНЕРГІЯ» за організаційної підтримки ГО «Взаємодія-Плюс» в межах національного проєкту «Децентралізація» та Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського союзу. Даний проєкт співфінансується Марківською селищною радою.

13:28 17.08.2020

Шановні жителі Марківської громади, від щирого серця вітаємо Вас із святом Медового спасу!

Серед українців свято Маковія одне з найпоетичніших і найшанованіших. Нехай мир Божий завжди перебуває у ваших серцях, хай негаразди й печалі обходять вас стороною, а щастя й удача завжди супроводжують в усіх справах. Хай достаток і спокій ніколи не залишають ваші домівки, хай Медовий Спас принесе мир і спокій, радість та посмішки в кожну оселю! З повагою, голова Марківськоі об’єднаної територіальної громади Ігор Дзюба

08:16 14.08.2020

Огляд стану організації роботи з цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Марківського та Бондарівського лісництв «Біловодського ЛМГ».

На виконання рішення засідання Кабінету Міністрів України від 29.07.2020 та відповідно за дорученням заступника селищного голови Віталія Семенченка 12 серпня 2020 року комісією за участі представника Марківської об’єднаної територіальної громади Володимира Чередниченка та представників Марківського МРВ ГУ ДСНС України у Луганській області Вадима Вігріяна, Ольги Колеснік та Сергія Ляшенка був проведений огляд стану організації роботи з цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки Марківського та Бондарівського лісництв «Біловодського ЛМГ».

10:13 12.08.2020

До уваги мешканців громади!

В Україні розпочала діяти постанова Кабінету Міністрів України № 632 «Деякі питання виплати державної соціальної допомоги», за якою затверджується Порядок обчислення середньомісячного сукупного доходу сім’ї (домогосподарства) для усіх видів соціальної допомоги. Зазначається, що середньомісячний сукупний дохід на одного члена сім’ї – це сума, яка обчислюється шляхом ділення середньомісячного сукупного доходу (домогосподарства) на кількість членів сім’ї (домогосподарства). Оскільки фізичні особи через потенційну неможливість отримати житлові субсидії найчастіше не декларували свої доходи від продажу сільськогосподарських тварин, молока та іншої тваринницької продукції, Мінекономіки ініціювало внесення змін до зазначеної постанови. Згідно з документом, власник господарства має можливість зараховувати до середньомісячного сукупного доходу сім’ї лише 30% доходу від реалізації продуктів тваринного походження. Це означає, що, оподатковувана вартість реалізованої тваринницької продукції зменшиться на 70%, а це, у свою чергу, дасть змогу особистим сільським господарствам потенційно отримати житлові субсидії та призведе до зниження податкового навантаження на фізичних осіб. Держпродспоживслужба повідомляє, що вчасна ідентифікація і реєстрація тварин та отримання дозвільних ветеринарних документів на переміщення та забій тварин не матиме негативного впливу на отримання субсидій, а адміністративна відповідальність за порушення встановлених вимог щодо ідентифікації та реєстрації тварин, переміщення тварин без ідентифікаційних та ветеринарних документів значно вища за суму коштів, зекономлених на субсидії.

14:08 10.08.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь