A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

До уваги всіх небайдужих жителів Марківщини!

Вже зовсім скоро в рамках проєкту ПРООН до нас завітає команда «Brandville», яка з нашою допомогою працюватиме над розробкою маркетингової стратегії Марківської ОТГ. Зацікавились? Тоді читайте далі і проходьте анкетування!

20:43 27.07.2020

«Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП»

В рамках співробітництва з Програмою «U-LEAD з Європою», Фаза впровадження (раунд 4) 23-24 липня 2020 року відбувся тренінг з питання «Ділова етика та взаємодія з відвідувачами ЦНАП». Дводенне навчання було проведено регіональною спеціалісткою з інституційного створення ЦНАП Програми ULEAD з Європою /ULEAD with Europe Яною Любимовою. До тренінгу долучилися працівники ЦНАП Марківської селищної ради, спеціалісти віддалених робочих місць та старости. Закупівля автомобіля мобільного ЦНАП та посилення рівня знань співробітників і співробітниць ЦНАП сприятимуть наближенню якісних та доступних адміністративних послуг в найвіддаленіших населених пунктах громади.

20:41 27.07.2020

Про хід збирання ранніх зернових культур в сільськогосподарських підприємствах Марківського району у 2020 році

Марківська селищна рада щиро вітає хліборобів ТОВ «Айдар» із завершенням збирання ранніх зернових і зернобобових культур з найбільшою урожайністю в районі. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АЙДАР» було створено на базі радгоспу «Айдар» у 1929 році, спеціалізація якого тонкорунне вівчарство, а також розвинене виробництво зерна та м'ясомолочне тваринництво. З 1979 року на посаду директора вівцерадгоспу «Айдар» призначено Віктора Івановича Природу. Віктор Іванович, керує підприємством 42 роки, загальний стаж роботи 48 років. Нагороджений орденом «Знак Пошани», у 2007 році присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства України», неодноразово нагороджувався грамотами обласного та районного значення. Підприємство щорічно отримує найвищі врожаї і цього року озимої пшениці зібрано з площі 2200 гектар, намолочено 10978 тонн зерна з урожайністю 49,9 ц/га. МОЛОДЦІ, ТАК ТРИМАТИ!

20:39 27.07.2020

КУ "Центр наданя соціальних послуг" Марківської селищної ради з виїзними прийомами

Жителі села Бондарівка Марківськоі ОТГ вже вдруге мали нагоду отримати послуги перукаря для вразливих верств населення, що попередньо записалися. Працівники КУ «Центр надання соціальних послуг» завжди раді зустрічам з підопічними, адже задоволені клієнти це і є сутність їхньої повсякденної роботи!

20:37 24.07.2020

Про хід збирання ранніх зернових культур в сільськогосподарських підприємствах Марківського району у 2020 році.

Марківська селищна рада щиро вітає хліборобів ПрАТ «Агротон» Північний регіон із завершенням збирання ранніх зернових і зернобобових культур. ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «АГРОТОН» ПІВНІЧНИЙ РЕГІОН створений на базі 5 господарств району, площа сільськогосподарських угідь, які обробляє господарство на території району становить 15 тисяч гектар. Це найбільше господарство за площею в обробітку. Керівник, заступник керуючого, Григоренко Сергій Олександрович, загальний стаж роботи 42 роки, на керівній посаді 5 років. Нагороджений Грамотою Міністерства аграрної політики та продовольства України у 2015 році, Листом подякою Луганської облдержадміністрації у 2016 році, Почесною Грамотою Луганської обласної військово – цивільної державної адміністрації 2017 року, неодноразово нагороджувався грамотами районного значення, депутат районної ради. Підприємство застосовує новітні технології вирощування зернових культур, тому щорічно отримує стабільно високі врожаї. Станом на 24 липня озимої пшениці зібрано з площі 7323 гектара, намолочено 32734 тонни зерна (самий великий вал по району) з урожайністю 44,7 ц/га. Висловлюємо велику вдячність за вашу працю. Бажаємо здоров’я, миру, натхнення, здійснення усіх мрій. Хай і надалі рясно колосяться щедрими врожаями ваші ниви, втілюються в життя ваші плани, задуми та сподівання.

20:35 24.07.2020

Пишаємося переможцями!

Марківська селищна рада ВІТАЄ фермерське господарство «Аврора» - голова Вікторія Удовенко, фермерське господарство «Надія Стеф» - голова Микола Скиртач, які стали ПЕРЕМОЖЦЯМИ у конкурсі Програми ООН з відновлення та розбудови миру на Сході України за фінансової підтримки Європейського Союзу та отримали грант на розширення своїх підприємств.

20:34 23.07.2020

Про хід збирання ранніх зернових культур в сільськогосподарських підприємствах Марківського району у 2020 році

Марківська селищна рада щиро вітає хліборобів СТОВ «Мирне Плюс», СТОВ (Вікторія Плюс), ПрАТ «Бондарівське» із завершенням збирання ранніх зернових і зернобобових культур. ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «МИРНЕ ПЛЮС» засновано в 1970 році і є одним з найкращих підприємств району. Протягом останніх років мали перший або другий показник з врожайності серед сільгосппідприємств району. Директор, Пульна Наталія Василівна, керує підприємством протягом 23-х років, загальний стаж роботи 46 років. За сумлінну працю, високий професіоналізм та вагомий внесок у розвиток агропромислового комплексу регіону у 2011 році присвоєно звання «Заслужений працівник сільського господарства України». Нагороджена Орденом «Княгині Ольги ІІІ ступеня» у 2004 році, має Подяку Президента України у 2009 році, нагороджена грамотою Кабінету Міністрів України у 2010 році. Станом на 23 липня ранніх зернових і зернобобових культур зібрано з площі 1680 гектар, намолочено 7750 тонн зерна з урожайністю 46,1 ц/га. Зокрема, озимої пшениці намолочено 7329 тонн, урожайність – 45,9 ц/га,зібрано на площі 1600 га; озимого ячменю – 420 тонн, урожайність – 52,5 ц/га, на площі – 80 га СІЛЬСЬКОГОСПОДАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «ВІКТОРІЯ ПЛЮС» засновано підприємство в 2006 році. Протягом років існування підприємство працювало стабільно і вносило свій значний вклад у розвиток агропромислового комплексу району. Директор, Бондар Олександр Михайлович, загальний стаж роботи 34 роки, на керівній посаді 17 років. Нагороджений Почесною Грамотою Луганської обласної військово – цивільної державної адміністрації 2015 року, депутат районної ради, неодноразово нагороджувався грамотами районного значення. Озимої пшениці зібрано з площі 1730 гектар, намолочено 6457 тонн зерна з урожайністю 37,2 ц/га. ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БОНДАРІВСЬКЕ» засновано у жовтні 1996 року на базі радгоспу «Бондарівський», реорганізовано в відкрите акціонерне товариство «Бондарівське». З квітня 2017 року перейменовано в ПРИВАТНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «БОНДАРIВСЬКЕ». Господарство має вузьку спеціалізацію - садівництво. Директор ПрАТ «Бондарівське», Нескоромна Ліля Іванівна, загальний стаж роботи 24 роки, на керівній посаді 8 років. Нагороджена Листом подякою Луганської облдержадміністрації у 2017 році, неодноразово нагороджувалася грамотами районного значення. Озимої пшениці зібрано з площі 150 гектар, намолочено 540 тонн зерна з урожайністю 36,0 ц/га. Ви усі переможці, громада пишається Вашими досягненнями!

20:26 23.07.2020

Результати наступного туру Біловодського чемпіонату з футболу

22 липня відбувся II тур Біловодського чемпіонату з футболу. Команда «Бондарівка» зіграли в нічию з командою «Юність», рахунок 1:1. Гравців команди «Марківка», на жаль, спіткала поразка і завершився матч з командою «РБК» з рахунком 5:3. Сподіваємось, що надалі будуть тільки перемоги! Вперед до нових звершень!

20:24 22.07.2020

Послуги перукаря в КУ Центр надання соціальних послуг» Марківськоі селищноі ради

КУ «Центр надання соціальних послуг» Марківськоі селищноі ради продовжує свої виїзні прийоми. Так, сьогодні послуги перукаря отримали постійні та нові потребуючі в селі Марківське Ліснополянського старостату. Також в рамках виїзного прийому працівники установи надали свою допомогу інваліду за потребою вдома. Нагадуємо, запис на прийом ведеться у в. о. старости на відповідній території!

20:22 22.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь