A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Шановні земляки! Пропонуємо змінити буденність на креативність

Шановні земляки! Пропонуємо змінити буденність на креативність

Для цього запрошуємо вас – дорослих та дітей – до Координаційного центру Марківської селищної військової адміністрації. 🌞Ми з вами поринемо в цікавий світ творчості. На майстер-класах створюватимемо брелоки-обереги для наших захисників. 🔥Отже, якщо ви сповнені активності, креативності, завзятості та маєте бажання творити, тоді вам до нас. Колективна робота допоможе відновити внутрішні ресурси й покращити настрій. А ще – освоїти нові напрямки пошуку нестандартних рішень в повсякденні. ☝️Чекаємо на вас 29 січня о 12.00 за адресою: м. Київ, Святошинський р-н, вул. Рене Декарта, 14 (приміщення бібліотеки ім. Дубова).

09:48 26.01.2024

Служба зайнятості: співпраця з гумхабами

Служба зайнятості: співпраця з гумхабами

Сьогодні, 25 січня відбулась онлайн нарада під головуванням першого заступника голови Луганської обласної державної адміністрації Олексія Смирнова, під час якої обговорили питання щодо послуг Луганської обласної служби зайнятості для внутрішньо переміщених осіб та роботодавців Луганської області. Серед учасників заходу – голови районних, міських, селищних та сільських військових адміністрацій, представники територіальних громад, комунальних підприємств області, керівники бізнес асоціацій.  

15:14 25.01.2024

Навчайте дітей безпечної поведінки в умовах війни власним прикладом!

Навчайте дітей безпечної поведінки в умовах війни власним прикладом!

Життя – найбільша людська цінність. Її треба берегти та навчати цьому дітей. Особливо в умовах нинішньої війни, коли загроза чатує на нас всюди. Насамперед – на деокупованих територіях. Адже загарбники не знають жалю ні до дорослих, ані до дітей. Тож пильнуйте!

16:52 23.01.2024

Мінсоцполітики підтримує законопроєкт, який розширює права осіб з інвалідністю на працевлаштування

Мінсоцполітики підтримує законопроєкт, який розширює права осіб з інвалідністю на працевлаштування

Повномасштабна війна призвела до збільшення кількості людей з інвалідністю та загострила питання інклюзивності. Прийняття законопроєкту 5344 Д розширить можливості для таких людей стати затребуваними на ринку праці, отримати роботу і, відповідно, економічну самостійність. Законопроєктом розширюються категорії підприємств, які можуть користуватися фінансовою підтримкою для забезпечення працевлаштування осіб з інвалідністю. Соціально орієнтований бізнес зможе створювати нові підприємства захищеного працевлаштування та трудової інтеграції. Пріоритет у таких підприємствах буде на працевлаштуванні людей з важкими формами порушень функціонування (на сьогодні це тільки підприємства громадських організацій осіб з інвалідністю). Для роботодавців передбачено вибір: працевлаштувати людей з інвалідністю, облаштувавши їм робоче місце або сплатити цільовий внесок до Фонду соціального захисту. Також передбачено можливість купити товари, які вироблені на підприємствах трудової інтеграції або захищеного працевлаштування і зарахувати їх вартість в рахунок сплати внеску. Детальніше: http://surl.li/ppymu Фахівці центру зайнятості консультують за номерами гарячих ліній: 098-875-48-95, 099-491-20-86 Також актуальна інформація за посиланням: для мешканців Луганщини http://surl.li/invaz й для роботодавців та підприємців Луганщини http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: cutt.ly/jLaYiYr

10:08 23.01.2024

Тобі, єдина, неподільна, наша присвята!

Тобі, єдина, неподільна, наша присвята!

Українською піснею у виконанні Андрія Прокопчука з Міловської селищної військової адміністрації спільнота вимушених переселенців в місті Києві уквітчала свято соборності.

20:53 22.01.2024

Вебінари для клієнтів служби зайнятості та ВПО

Вебінари для клієнтів служби зайнятості та ВПО

Фахівці Луганської служби зайнятості продовжують проведення вебінарів з «Основ самодопомоги та первинної підтримки у кризових ситуаціях» (з використанням матеріалів від ITC – Israel Trauma Coalition).

15:53 22.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь