A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин запрошують взяти участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом»

Оголошуємо прийом заявок на участь у програмі з навчання та працевлаштування «Разом» – унікальному проєкті для ветеранів, ветеранок та членів їхніх родин, який реалізує Національна енергетична компанія «Укренерго» спільно з Українським ветеранським фондом за підтримки Lobby X, Veteran Hub та The Israel Trauma Coalition (ITC).

16:44 11.04.2024

Увага! Літній відпочинок для дітей!

Увага! Літній відпочинок для дітей!

👧👨 Луганське обласне відділення Національного олімпійського комітету України пропонує можливість оздоровлення, психологічної та фізичної реабілітації дітей і молоді Луганщини на базі центру «COMPREHENSIVE REHABILITATION CENTER».

10:03 11.04.2024

Фахівці Луганської ОСЗ надають послуги з питань зайнятості в гуманітарних хабах

Фахівці Луганської ОСЗ надають послуги з питань зайнятості в гуманітарних хабах

На сьогодні для підтримки внутрішньо переміщених осіб в 26 містах України працюють 36 гуманітарних хабів «Луганщина моя», геолокацію яких можна переглянути за посиланням http://surl.li/skgdt В таких локаціях переселенці Луганщини можуть отримати консультації із соціальних та юридичних питань, психологічну, медичну та гуманітарну допомогу, а також консультації фахівців служби  зайнятості. Фахівці ЦЗ консультують щодо працевлаштування, відкриття власної справи, проходження професійного навчання, можливостей отримання ваучерів за сприяння Державної служби зайнятості. Також для кожного зацікавленого відвідувача розроблюється план спільних дій з центром зайнятості, спрямований на пошук підходящої роботи. Організовуються проведення інформаційно-роз’яснювальних заходів для населення та роботодавців. Так, наприклад в хабі Нижньодуванської СВА м.Київ відбувся захід з презентації роботодавця HALO Trust. Із 31-го запрошеного 10 осіб заповнили  анкети та пройшли  індивідуальні співбесіди і були запрошені на навчання, яке розпочалося вже 8 квітня. Під час заходу представниками компанії була надана  змістовна та вичерпна інформація про організацію життєзабезпечення небезпечних територій або HALO Trust та щодо навчання на демінера.

14:44 10.04.2024

Діє «Єдина ветеранська лінія»!

Діє «Єдина ветеранська лінія»!

 ☎️ Це спеціальна телефонна лінія для надання консультацій та підтримки ветеранам війни, членам їхніх сімей та родинам загиблих Захисників і Захисниць України.  Сервіс запущено 20 березня 2024 року командою Мінветеранів спільно з Товариством Червоного Хреста України у тестовому режимі. 

14:43 10.04.2024

Особистий прийом голови Марківської СВА

Особистий прийом голови Марківської СВА

П’ятеро представників марківської громади звернулися сьогодні під час особистого прийому до голови Марківської селищної військової адміністрації Олександра Череватого. 🤝Питання, які потребували сприяння у вирішенні, стосувалися допомоги військовослужбовцю; підтримки у здійсненні підприємницької діяльності; допомоги у працевлаштуванні; отримання продуктових наборів. ✅Громадяни одержали вичерпні відповіді на свої звернення. Повідомлення про дні та часи наступного прийому будуть опубліковані на інтернет-ресурсах установи. 

20:17 09.04.2024

Партнерство Марківської селищної військової адміністрації та Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області має систематичний характер

Партнерство Марківської селищної військової адміністрації та Головного управління Пенсійного фонду України в Луганській області має систематичний характер

🤝 В результаті такої співпраці пересічні громадяни не тільки цієї громади, а й інших з Луганщини, зареєстрованих наразі в Координаційному центрі Марківської СВА в Києві, мають кваліфіковану консультативну допомогу. ✅ Сьогодні особистий прийом громадян провела заступниця начальника ГУ ПФУ в Луганській області Тетяна Нікітіна. Було задоволено запити 14 осіб. 📝 Їх цікавили питання первинного призначення пенсії, проходження ідентифікації, перерахунок пенсії, зарахування стажу роботи за кордоном, обрахунку стажу для призначення пенсії, виплати пільг та субсидій тощо.

18:42 09.04.2024

УВАГА! ВІЙСЬКОВЕ НАВЧАННЯ!

УВАГА! ВІЙСЬКОВЕ НАВЧАННЯ!

Військовий коледж сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, м. Полтава, здійснює профорієнтаційну роботу з набору кандидатів на навчання на новий навчальний період 2024 - 2026 роки.

15:41 05.04.2024

Діяльність Луганської обласної служби зайнятості у І кварталі 2024 року

Діяльність Луганської обласної служби зайнятості у І кварталі 2024 року

4851 особа звернулася до обласної служби зайнятості з метою пошуку роботи; 4231 особа мала статус зареєстрованого безробітного; 225 громадян були працевлаштовані; 72 особи взяли участь у громадських роботах; 143 безробітні особи проходили профнавчання; 67 осіб отримали ваучер на навчання для підвищення своєї конкурентоспроможності на ринку праці. Станом на 1 квітня 2024 року: 4062 особи шукали роботу за сприяння обласної служби зайнятості, з них: 3851 безробітна особа перебувала на обліку у службі зайнятості, 722 особи отримували допомогу по безробіттю. Звертайтесь до фахівців Луганського обласного центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

15:40 05.04.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь