A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Батьківство в радість: вчимося взаємодіяти

Батьківство в радість: вчимося взаємодіяти

На базі Координаційного центру надання гуманітарної допомоги при Марківській селищній військовій адміністрації 25 липня поточного року стартував цикл зустрічей осіб зі статусом ВПО, які мають дітей, зі спеціалістами з надання психологічної підтримки.

16:10 25.07.2023

Консультаційна підтримка підприємців

Консультаційна підтримка підприємців

З метою збереження та зміцнення економіки України Державною службою України з питань праці головним вектором діяльності визначено консультування та надання допомоги в організації процесу виробництва. 

09:32 22.07.2023

Обереги дитячими ручками

Обереги дитячими ручками

Гарних домов’ят з українським орнаментом сьогодні створила марківська малеча разом з відділом культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради. Творча майстерня традиційно працювала на базі Координаційного центру Марківської селищної військової адміністрації в Києва. Шалена позитивна енергетика маленьких любителів творити власними руками передалася їхнім колоритним іграшкам-оберегам. А для того, аби витвори могли побачити і навіть придбати любителі всього українського, їх буде виставлено на ярмарку вже у серпні. Слідкуйте за нашими анонсами і не прогавте шанс долучитися до благодійної справи – збору коштів для наших військових. Лотами будуть виготовлені дітьми та дорослими різноманітні речі. Які саме, дізнаєтеся пізніше. Вперед до перемоги!

15:44 20.07.2023

Батьківство в радість

Батьківство в радість

Захід для родин з дітьми зі статусом ВПО під такою назвою заплановано на наступний вівторок, 25 липня. Тоді фахівці дитячої Точки Спільно за Проєктом Спільно від фонду ЮНІСЕФ проведуть зустріч. Тема заходу – формування батьківської компетентності. Адже для того, щоб виконувати батьківські обов’язи з виховання дітей, слід почати з власного виховання. На допомогу в цьому прийдуть спеціалісти, під керівництвом яких учасники опрацьовуватимуть різні актуальні теми, обговорюватимуть наявні проблеми та розроблятимуть шляхи їх вирішення. Такий формат роботи спрямовано на розширення батьківського ресурсу, а також на отримання відповідей на наступні складні питання:

12:02 18.07.2023

Домовенятка власними руками

Домовенятка власними руками

Друзі, запрошуємо в четвер, 20 липня, до нашої творчої майстерні "Іграшка"🤗 Виготовлятимемо таких от неймовірно милих домовенят👇, які старанно берегтимуть у оселях власників добробут і затишок💙💛 Місце зустрічі незмінне: Київ, вул. Рене Декарта, 14. Час - 11.00 З собою мати лише гарний настрій, решту необхідного ми надамо🙂 До зустрічі!

18:21 17.07.2023

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

До уваги осіб, які хочуть працювати на державній службі та відновлювати країну!

Постановою Кабінету Міністрів України від 23 травня 2023 року № 524 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення резерву працівників державних органів для роботи на деокупованих територіях України» започатковано експериментальний проект, покликаний допомогти державним органам на деокупованих територіях залучити до своїх команд вмотивованих та професійних працівників.

10:06 12.07.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь