A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Чи зобов’язані фізичні особи-підприємці подавати до центрів зайнятості інформацію про вакансії?

Так, зобов’язані. Відповідно до вимог Порядку подання форми звітності № 3-ПН “Інформація про попит на робочу силу (вакансії)”, затвердженого наказом Міністерства економіки України від 12 квітня 2022 р. № 827-22, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 25 травня 2022 р. за № 565/37901, форму звітності № 3-ПН мають подавати до центрів зайнятості юридичні особи та фізичні особи-підприємці, які в межах трудових відносин використовують працю фізичних осіб, за наявності попиту на робочу силу. У разі якщо підприємець не має штатного працівника кадрової служби й обирає спосіб укомплектування вакансій за сприяння Державної служби зайнятості, ним або фахівцем центру зайнятості під час консультацій з роботодавцем заповнюються відомості про вакансію. Відомості є додатком до форми звітності. Примітка. Отримати електронний варіант форми звітності № 3-ПН можна на вебсторінці Державного центру зайнятості http://surl.li/ddocx Звертайтесь до фахівців центру зайнятості за номерами гарячих ліній 098-875-48-95, 099-491-20-86 або пройдіть за посиланням для мешканців Луганщини: http://surl.li/invaz для роботодавців та підприємців Луганщини: http://surl.li/ioarc Надаємо підтримку з питань зайнятості: - телеграм-канал: https://t.me/Pidtrimka_DCZ11_luhansk - вайбер-канал: https://cutt.ly/jLaYiYr

10:19 27.02.2024

До уваги потребуючих юридичної консультації ВПО!

☝️ Два дні поспіль – 28 та 29 лютого поточного року – на базі Координаційного центру Марківської селищної військової адміністрації здійснюватимуть прийом громадян фахівці благодійного фонду «Право на захист». ✅ Запрошуємо отримати кваліфіковану консультативну допомогу зареєстрованих в Центрі внутрішньо переміщених осіб. Зустрічі заплановані з 10-ї до 14-ї години.  ☑️ Прийом відбуватиметься за адресою: м. Київ, Святошинський р-н, вул. Рене Декарта, 14. Скористайтеся нагодою, аби отримати відповіді на хвилюючі вас запитання.  

10:18 27.02.2024

Допомога вимушеним переселенцям: матеріальна та інформаційна

✅ Зазначена категорія громадян потребує кваліфікованої підтримки постійно. Вимушені переселенці, зареєстровані в Координаційному центра Марківської селищної військової адміністрації, користуються такою допомогою.

12:24 26.02.2024

До Дня спротиву

26 лютого – День спротиву окупації Автономної Республіки Крим та міста Севастополя, що був встановлений 2020 року Указом Президента України № 58 на вшанування мужності й героїзму громадян України, які проживають на тимчасово окупованій території – в Автономній Республіці Крим та місті Севастополі.

07:31 26.02.2024

Шлях додому

В межах проєкту “ШЛЯХ ДОДОМУ” станом на 23 лютого 2024 року повернено на територію вільної України 67 дітей, які були переміщені у рф або на непідконтрольні уряду України території.

09:42 24.02.2024

Люди потребують підтримки. І вони її отримують

🤝 Дружні стосунки, побудовані між Марківською селищною військовою адміністрацією та американською організацією Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G BUFFETT Fondation (HGBF), дають позитивні результати.

18:59 23.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь