A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Інформація для осіб з особливими потребами

Інформація для осіб з особливими потребами

Міністерство соціальної політики України в межах реформування процесів надання соціальних послуг особам з інвалідністю працює над створенням дієвої інклюзивної системи, спрямованої насамперед на забезпечення для осіб з інвалідністю всіх можливостей для реабілітації, гідного догляду (за необхідності), соціалізації, навчання, працевлаштування, досягнення економічної самостійності у безбар’єрному суспільстві.            Саме тому на червень 2023 року Мінсоцполітики запланувало проведення досліджень у зазначеній сфері (можливі формати: анкетування, опитування, робота із фокус-групами, глибинні інтерв’ю), до яких запрошуємо долучитися осіб з інвалідністю та осіб, які їх супроводжують.           Для максимального залучення до участі в дослідженні осіб з інвалідністю  просимо взяти участь всіх бажаючих за посиланням на аплікаційну форму https://forms.gle/6eL9FwZkdeYzJkwu7.           Після заповнення форми прохання зателефонувати на номер 0959029395 спеціалісту для узгодження подальшої участі в дослідженні.

09:53 06.06.2023

Телеграм-канал для членів Марківської громади

Телеграм-канал для членів Марківської громади

Шановні земляки! Для вашого активного інформування стосовно актуальних питань в різних сферах життєдіяльності створено телеграм-канал. Будьте в курсі подій Марківської громади!

12:50 05.06.2023

Українська Луганщина відзначила ювілей

Українська Луганщина відзначила ювілей

Ювілей в умовах повномасштабної війни – то непохитна віра в перемогу добра над злом, в незламність нашого народу, в майбутнє рідного краю. В таких настроях, під прапором області зустріли її 85-річчя луганчани та земляки.

08:59 05.06.2023

Голоси дітей, що стали янголами

Голоси дітей, що стали янголами

Війна має голос. Голос страшний, пронизуючий. Це плач і благання дітей, життя яких вона обриває, крик матерів, що втрачають найдорожчих. У день вшанування дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації проти України, відділ культури, національностей, релігій та туризму закликає всіх марківчан долучитися до Всеукраїнської акції "Голоси дітей". Хвилиною мовчання вшанували сьогодні, 4 червня, пам'ять маленьких українців, дитинство і життя яких забрали російські окупанти, біля пам'ятника Герою України Юрію Вербицькому, всьому воїнству Небесної Сотні та патріотам, що загинули у Вітчизняній  війні з росією

13:25 04.06.2023

ЯНГОЛЯТКА, ЩО В НЕБО ПІДНЯЛИСЬ...

ЯНГОЛЯТКА, ЩО В НЕБО ПІДНЯЛИСЬ...

Міжнародний день безневинних дітей – жертв агресії відзначається у світі щорічно 4 червня відповідно до постанови Генеральної асамблеї ООН від 19 серпня 1982 року.

12:04 04.06.2023

Вітання переможниці!

Вітання переможниці!

Юна марківчанка - переможниця ІІІ етапу Всеукраїнської учнівської олімпіади з української мови та літератури 2023! Диплом департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації отримала восьмикласниця Дарина Стовпець на офіційному прийомі голови громади, в якій зараз здобуває загальну середню освіту. На святі обдарованих дітей подяки отримали також батьки та вчителі-наставники, а винуватцям заходу за сприяння голови виплачено заохочувальну стипендію

19:00 02.06.2023

Літо стартує!

Літо стартує!

☀️Наші незламні захисники докладають максимум зусиль, аби зробити його для нас безпечним,💙💛 а ми постраємось розфарбувати літо малечі у яскраві кольори 🌈🎨🖌️

14:12 02.06.2023

До відома внутрішньо перемішених осіб з Луганської області!

До відома внутрішньо перемішених осіб з Луганської області!

При Координаційному центрі надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам з Луганської області при Марківській селищній військовій адміністрації Старобільського району, який розташований за адресою: вул. Рене Декарта, буд. 14, Святошинський район, м. Київ,частково відновив роботу відділ «Центр надання адміністративних послуг» Марківської селищної ради.

11:14 02.06.2023

На форумі "Перші кроки після деокупації"

На форумі "Перші кроки після деокупації"

1 червня розпочалася серія обговорень, присвячених першим крокам після деокупації територій України. Заходи організовані за підтримки урядів Великої Британії, Канади, США, Фінляндії, Швеції та Швейцарії в рамках Фонду «Партнерство за сильну Україну» та у співпраці з Офісом Конгресу місцевих та регіональних влад при Президентові України.

09:28 02.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь