A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Перемоги юних джур

Перемоги юних джур

Завершився обласний інтернет-конкурс дитячої творчості «Барвиста писанка», який проходив протягом квітня. Започаткований Луганським обласним центром народної творчості з метою збереження, розвитку та популяризації народного мистецтва, пошуку обдарованих дітей та молоді, він вже став щорічним.  Цьогоріч узяли участь понад 30 талановитих дівчаток та хлопчиків з різних куточків нашої рідної Луганщини серед них і марківчани. Надані на конкурсі роботи були виконані в різноманітних напрямках та техніках: образотворче мистецтво, художній розпис, ліплення, бісероплетіння, аплікація, великодній декор тощо. Голосування відбувалося в соціальній мережі Facebook, з моменту розміщення конкурсних робіт. Переможцями стали учасники, які отримали найбільшу кількість голосів під час відкритого онлайн голосування. Тож Марківщина має результат!

13:40 26.04.2023

Чи знаєш ти, світе, як сиво ридає полин, Як тяжко, як гірко моєму народу болить...

Чи знаєш ти, світе, як сиво ридає полин, Як тяжко, як гірко моєму народу болить...

Нині день, коли всі ми вчергове здригаємось від страшних подій 37-річної давнини. Коли вшановуємо пам’ять героїв (серед них і наших земляків, марківчан), які вступили у тяжкий нерівний бій із немирним атомом. Бій без вистрілів і окопів, але для більшості – бій смертоносний. Бій, у якому, як і тепер, наша нація рятувала не лише свою країну, а й цілий світ.

09:34 26.04.2023

Субвенція на потреби оборони

Субвенція на потреби оборони

Із бюджету Марківської селищної територіальної громади виділено дотацію Сєвєродонецькій міській військово-цивільній адміністрації в сумі 2 318,400 тис грн. на закупівлю для потреб оборони Луганської області наступних матеріальних цінностей: DJI Mavic 3 Enterprise – 10 шт., шаровий вогнегасник 1,3 кг діючий реагент ABC - 500 шт.

18:42 25.04.2023

Марківською СВА виділено субвенцію ДСНС

Марківською СВА виділено субвенцію ДСНС

Після деокупації території відповідальності Марківської селищної військової адміністрації тривалий час існуватиме загроза життю та здоров’ю цивільного населення від пожеж і руйнування будівель та споруд.

17:21 25.04.2023

Марківщина історична. Вознесенська церква

Марківщина історична. Вознесенська церква

Продовження онлайн екскурсії пам’ятками архітектури Марківщини з нагоди Міжнародного дня пам’яток та визначних місць від відділу культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради.

14:16 18.04.2023

Марківщина історична. Церква Святих Кирила і Мефодія

Марківщина історична. Церква Святих Кирила і Мефодія

Друзі, сьогодні, у Міжнародний день пам’яток та визначних місць, відділ культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради пропонує онлайн екскурсію пам’ятками архітектури Марківщини.

13:09 18.04.2023

На засіданні координаційного штабу

На засіданні координаційного штабу

У понеділок, 17 квітня поточного року, відбулося чергове засідання координаційного штабу з питань деокупованих територій Марківської селищної об'єднаної територіальної громади Старобільського району Луганської області під головуванням начальника Марківської селищної військової адміністрації Олександра Череватого. На  порядок денний виносилося питання затвердження календарного плану відновлення роботи виконавчих органів державної влади та забезпечення життєдіяльності населення на деокупованих територіях, зокрема, Марківської громади.  План попередньо був ретельно опрацьований структурними підрозділами СВА, відділами і комунальними установами селищної ради.

14:08 17.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь