A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

На засіданні координаційного штабу

На засіданні координаційного штабу

У понеділок, 17 квітня поточного року, відбулося чергове засідання координаційного штабу з питань деокупованих територій Марківської селищної об'єднаної територіальної громади Старобільського району Луганської області під головуванням начальника Марківської селищної військової адміністрації Олександра Череватого. На  порядок денний виносилося питання затвердження календарного плану відновлення роботи виконавчих органів державної влади та забезпечення життєдіяльності населення на деокупованих територіях, зокрема, Марківської громади.  План попередньо був ретельно опрацьований структурними підрозділами СВА, відділами і комунальними установами селищної ради.

14:08 17.04.2023

ЮНІ ДЖУРИ МАРКІВЩИНИ ПОТРЕБУЮТЬ ПІДТРИМКИ

ЮНІ ДЖУРИ МАРКІВЩИНИ ПОТРЕБУЮТЬ ПІДТРИМКИ

З метою пошуку і підтримки обдарованих дітей Луганщини, збереження, розвитку та популяризації народного мистецтва серед населення, виховання молоді та гармонійний розвиток особистості, Луганський обласний центр народної творчості щорічно проводить інтернет-конкурс дитячої творчості "Барвиста писанка".

10:47 12.04.2023

Паливні брикети для родини ВПО

Паливні брикети для родини ВПО

Їх багатодітній сім’ї зі статусом вимушених переселенців спільно надали благодійна організація «Благодійний фонд «ВОСТОК СОС» та Марківська селищна військова адміністрація.  Одна тонна паливних брикетів – дуже доречна допомога для цієї вразливої категорії громадян. Адже другий весняний місяць вельми прохолодний. А завдяки такій  допомозі родина ВПО матиме тепло в будинку, а отже й на серці. Бо турбота і увага – саме те, чого потребують люди, які через війну опинилися в складних життєвих обставинах.  Сім’я ВПО, якій паливні брикети доставили у середу, 5 квітня, дуже вдячна за таку турботу.

08:09 06.04.2023

Робота зі зверненнями громадян

Робота зі зверненнями громадян

Марківською селищною військовою адміністрацією вживаються заходи щодо покращення роботи з реалізації громадянам конституційних прав на звернення у відповідності до вимог Закону України «Про звернення громадян» та Указу Президента України від 7 лютого 2008 № 109/2008 «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування».

10:02 31.03.2023

Рука допомоги

Рука допомоги

В Україні поновлено програму «Рука допомоги» – кредити непрацюючим громадянам з малозабезпечених сімей на початок чи розвиток власної справи

17:53 23.03.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь