A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Державне кредитування на житло

Державне кредитування на житло

Війна в Україні багатьох громадян позбавила житла.  🏠 Державне кредитування – можливість подбати про нову домівку  Про його умови читайте тут 👇 📌 Постановою Кабінету Міністрів України від 27.11.2019 р. № 980 затверджено Порядок використання коштів, передбачених у державному бюджеті для надання пільгового довгострокового державного кредиту внутрішньо переміщеним особам, учасникам проведення антитерористичної операції (АТО) та/або учасникам проведення операції Об’єднаних сил (ООС) на придбання житла».

09:54 19.03.2024

Медпослуги в Координаційному центрі

Медпослуги в Координаційному центрі

🩺 Послуги фахівців медичної галузі, які співпрацюють з Марківською селищною військовою адміністрацією, завжди затребувані. Здоров’я кожної людини потребує ретельного догляду. Вимушено переселених громадян – особливо. 📝 Сьогодні виявили бажання укласти декларації з лікарем Старобільського центру первинної медико-санітарної допомоги на відповідне обслуговування четверо осіб. Це ВПО з Луганської області, зареєстровані в Координаційному центрі Марківської СВА. 💊Також люди скористалися можливістю виміряти артеріальний тиск, визначити рівень цукру в крові. Хто мав потребу – безкоштовно отримав медичні препарати.

18:34 18.03.2024

З Марківщиною в серці

З Марківщиною в серці

💙💛 Смаколики готувати любите? Чи тільки плануєте навчитися? А яка Марківщина на смак, не забули? Можливо, лише збираєтеся з нею познайомитися? Все це реально! Вистачить кількох кроків.

13:05 18.03.2024

Маскувальні сітки для військової спецтехніки

Маскувальні сітки для військової спецтехніки

💙💛 Їх в кількості трьох штук було забезпечено завдяки співпраці Марківської селищної військової адміністрації  та громадської організації «Захист – об’єднання волонтерів». 🤝 Таким чином було позитивно вирішено звернення представника Марківської громади, котрий наразі в складі пожежного взводу певної військової частини забезпечує захист України від агресора. 💪 Спротив навалі ворога можливий лише спільними зусиллями. Допомагаймо військовим кожен у доступний для нього спосіб.  ✊ Разом до Перемоги! Марківщина – це Україна!

09:26 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь