A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Луганської області до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії

«Вікі любить пам’ятки» запрошує жителів Луганської області до участі у фотоконкурсі для Вікіпедії

З 1 по 30 вересня відбудеться найбільший у світі міжнародний фотоконкурс об’єктів культурної спадщини «Вікі любить пам’ятки». В Україні конкурс пройде вже вдесяте. Мета проєкту – зібрати світлини всіх пам’яток нерухомої культурної спадщини України для ілюстрування статей у Вікіпедії. Конкурсний список складається з понад 92 тисяч пам’яток нерухомої історико-культурної спадщини з усіх областей України, в тому числі Криму. За попередні роки понад три тисячі учасників завантажили майже 330 тисяч світлин близько 38 тисяч об’єктів культурної спадщини – культових споруд, будинків, палаців. Проте більша частина культурної спадщини України все ще не має своїх світлин для Вікіпедії. Конкурс має на меті це виправити.

12:49 12.08.2021

Конкурс відеоробіт патріотичного спрямування «Луганщина очима молоді»

Конкурс відеоробіт патріотичного спрямування «Луганщина очима молоді»

До уваги мешканців громади! З нагоди святкування 30-ї річниці Незалежності України оголошується конкурс відеоробіт патріотичного спрямування «Луганщина очима молоді». До участі в конкурсі запрошуються всі бажаючі віком від 7 до 35 років. Як взяти участь у конкурсі:

12:46 12.08.2021

Робоча нарада керівників клубних закладів Марківської громади

Робоча нарада керівників клубних закладів Марківської громади

Сьогодні, 12 серпня, в приміщенні Марківської школи мистецтв начальниця відділу культури, національностей, релігій та туризму Марківської селищної ради Ольга Стрижаченко зібрала на робочу нараду керівників клубних закладів Марківської громади. У нараді також взяла участь заступниця селищного голови з соціальних питань Галина Худик, яка зазначила на потребі рухатись постійно вперед, шукати сучасні форми роботи, модернізувати заклади, вчитись по-новому мислити, розвиватись і вдосконалюватись, відповідно до вимог часу, щоб бути потрібними і цікавими для людей, заради яких ми і працюємо.

11:47 12.08.2021

Щодо проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

Щодо проведення конкурсу на заміщення вакантної посади

10 серпня 2021 року відбулося засідання конкурсної комісії з відбору кандидатів на посади керівників комунальних підприємств, організацій, установ, закладів Марківської селищної ради, щодо проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального підприємства "Марківка Вода" Марківської селищної ради Марківського району Луганської області. За результатами конкурсу переможцем визначено Павлюченка Володимира Миколайовича.

15:30 11.08.2021

На Марківщині ведеться постійна робота щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ

На Марківщині ведеться постійна робота щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ

Шановні наші «любителі затишку» на власних подвір’ях, які є постійними наповнювачами лісосмуг рештками своєї життєдіяльності, доки триватиме Ваша недбалість??? Вже вкотре комунальні служби Марківки проводять зачистку посадок, але сміття підвозять нове. Всього цього разу вивезли близько 3-х метрів куб. сміття. Не зрозуміло, для кого щоразу клопочуть комунальники та працівники ЖКГ, для чого нам чисті узбіччя, вулиці, парки? Робота триває, але ...

14:33 11.08.2021

Чергова доставка комфорту жителям громади.

Чергова доставка комфорту жителям громади.

З метою комфортного відвідування мешканцями громади Марківського центру зайнятості, за сприяння відділу ЖКГ Марківськоі селищноі ради були встановлені дві лавки, які попередньо виготовив КП «Марківський комунальник». Працюємо далі...

12:32 11.08.2021

Триває благоустрій дитячих майданчиків Марківки

Триває благоустрій дитячих майданчиків Марківки

Працівники, що задіяні на громадські роботи відділом ЖКГ Марківськоі селищноі ради спільно з КП «Марківський комунальник» розпочали впорядкування територіі біля дитячого майданчику пров. Лермонтова та Південний. Вивіз гілля, що напередодні вирізали працівники РЕМ під час виконання ремонтних робіт. Тож, кожен відповідає за свій фронт робіт. В подальшому плануються роботи з благоустрою дитячого майданчику - ремонт та фарбування. Далі буде...

10:29 11.08.2021

Цифровізація сільських бібліотек

Цифровізація сільських бібліотек

За програмою цифровізаціі сільських бібліотек, в межах національного проєкту Міністерства цифрової трансформації «Дія. Цифрова освіта», що має на меті перетворити бібліотеки га сучасні хаби цифрової освіти, сільським бібліотекам Луганської області надійшло 150 комп’ютерів. Тож, згідно вищезазначеного проєкту на Марківську ТГ виділено шість одиниць комп’ютерної техніки, яку сьогодні отримали заступниця селищного голови Марківської селищної ради Галина Худик та директорка Марківськоі публічної бібліотеки Раїса Пономарьова.

16:27 10.08.2021

«Поки ми пам’ятаємо – вони живі!»

«Поки ми пам’ятаємо – вони живі!»

Саме 10 серпня 2014 року став трагічним, по-справжньому чорним на Марківщині. Вже сім років минуло з того дня, коли Марківщина втратила своїх найкращих синів – захисників - прикордонників… сміливі та відважні хлопці, життя яких раптово обірвалося в мить. Під час виконання службових завдань по забезпеченню контролю за ділянкою відповідальності відділу прикордонної служби «Станично-Луганське» Луганського прикордонного загону, 10 серпня 2014 року було здійснено обстріл табору зведеного загону, внаслідок якого загинули -

11:21 10.08.2021

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Шановні працівники ветеринарної медицини!

Щиро вітаю Вас з професійним святом! Професія лікаря-ветеринара – одна з найдавніших, найгуманніших, найблагородніших, яку обирають за покликанням. З кожним роком зростає її значимість у суспільстві. Адже, забезпечуючи профілактику, діагностику та лікування тварин, гарантії якості та безпеки агропромислової продукції, ви відвертаєте загрозу для життя та здоров’я наших жителів громади. Від усієї душі бажаю вам, вашим рідним і близьким міцного здоров’я, щастя, прихильності долі, миру і процвітання, успіхів у здійсненні задуманих планів, достатку і усіх земних гараздів! Нехай кожен день вашого життя буде щасливим та радісним, а родинне тепло і затишок допомагають у виконанні почесного і відповідального професійного обов’язку.

08:20 08.08.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь