A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

У єдності сила, у єдності перемога! Творчий марафон під такою назвою незримо з’єднав розкидані війною громади Луганщини

Згуртовані палкою любов’ю до рідного краю – незламної Старобільщини – представники цієї громади зібралися сьогодні на спільне відзначення урочистої дати. Місце збору незмінне – Координаційний центр Марківської селищної військової адміністрації в Києві. Це своєрідний острівець згуртованості та підтримки, куди внутрішньо переміщені особи залюбки приходять, аби відчути дух земляцтва. Ось і цього разу – зустріч вийшла теплою та щирою. До заходу онлайн долучилася письменниця з Марківщини, член Національної спілки письменників України, Лауреат Міжнародної україно-німецької літературної премії імені Олеся Гончара Ольга Стрижаченко з власним твором. Учасники заходу також декламували твори митців Луганщини. До дружного кола приєдналися працівники бібліотеки імені М. Дубова. Виготовлені під час "тихої акції" янголятка пам'яті знайшли своє місце під київським сонечком. Як символ прагнення власними руками творити нову, мирну історію вільної держави. Наші серця та душі постійно линуть до рідного краю. Любов до нього безмежна, тому єднає незримо, але надійно. Серце Старобільщини сьогодні б’ється в унісон з усією країною, промовляючи: все буде Україна. Все буде Перемога!

15:29 16.02.2024

День єднання України в колі друзів

Шановна марківська громадо! 16 лютого ми в унісон з усією країною відзначатимемо День Єднання України. 💪 З цією метою запрошуємо всіх бажаючих земляків долучитися до урочистостей.  Вони відбудуться на базі Координаційного центру Марківської селищної військової адміністрації.  🤝 Форма зустрічі – змішана для максимальної зручності учасників. Офлайн формат – для тих, хто скористається нагодою відвідати захід особисто. Адреса відома нашим завсідникам: м. Київ, Святошинський р-н, вул Рене Декарта, 14. 📒В програмі марафон спільночитання «У єдності сила, у єдності перемога!» та інші захоплюючі цікавинки Запрошуємо доєднатися на платформі Google Meet, посилання надамо. Стартуємо об 11.00. 👉 До марафону є змога долучитися дистанційно. Для цього поширюйте на своїх сторінках у соцмережах відповідні відеозаписи. В описі зазначте: «Долучаємося до марафону спільночитання «У єдності сила, у єдності перемога!».  💙💛 ОБОВ'ЯЗКОВО позначте цей допис хештегом #День_Єднання_Марківщина 🔥 Заявимо гучно про нашу позицію!

14:25 15.02.2024

🔊УВАГА! Учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни

Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці, та подальшого працевлаштування ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ пропонує навчання учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни в закладах професійно-технічної  освіти Державної служби зайнятості ⏩На вибір 95 професій та 365 освітніх програм для навчання, які розміщені на сайті Державного центру зайнятості. ⏩ Компенсація витрат на проїзд до місця навчання та у зворотньому напрямку, а також надання місця проживання на період навчання. ⏩Фінансування професійного навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття. ❗️Перелік ліцензованих професій тут🔽 https://bit.ly/3FJStzK ❗️Реєстр освітніх програм тут🔽 https://bit.ly/3QFX4ZU ❗️ Перелік закладів освіти для проведення навчання тут🔽 https://bit.ly/3FK84PS ‼️ Звертайтеся за телефонами 0505874302, 0999783630, 0663780527, або подайте онлайн - заявку на навчання на сайті ДЦЗ за посиланням 🔽 https://edveteran.dcz.gov.ua/ вказавши Луганський обласний центр зайнятості бажаним для отримання направлення на навчання.

11:34 13.02.2024

День єднання України в колі друзів

❗️Шановна марківська громадо! 16 лютого ми в унісон з усією країною відзначатимемо День Єднання України. 💪 З цією метою запрошуємо всіх бажаючих земляків долучитися до урочистостей.  Вони відбудуться на базі Координаційного центру Марківської селищної військової адміністрації.  🤝 Форма зустрічі – змішана для максимальної зручності учасників. Офлайн формат – для тих, хто скористається нагодою відвідати захід особисто. Адреса відома нашим завсідникам: м. Київ, Святошинський р-н, вул Рене Декарта, 14. 📒В програмі марафон спільночитання «У єдності сила, у єдності перемога!» та інші захоплюючі цікавинки Запрошуємо доєднатися на платформі Google Meet, посилання надамо. Стартуємо об 11.00. 👉 До марафону є змога долучитися дистанційно. Для цього поширюйте на своїх сторінках у соцмережах відповідні відеозаписи. В описі зазначте: «Долучаємося до марафону спільночитання «У єдності сила, у єдності перемога!».  💙💛 ОБОВ'ЯЗКОВО позначте цей допис хештегом #День_Єднання_Марківщина 🔥 Заявимо гучно про нашу позицію!

14:27 12.02.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь