A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

«Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/

«Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/

Нагадуємо! Міністерство цифрової трансформації запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка наразі доступна в мережі Інтернет за посиланням: https://osvita.diia.gov.ua/ На онлайн-платформі кожен громадянин може безкоштовно опанувати цифрові навички за новим сучасним форматом –освітні серіали. Наразі, на платформі доступний  новий  онлайн серіал «Як громаді стати цифровою»(https://osvita.diia.gov.ua/courses/digital-communities Слухачі  отримають  покрокові  інструкції  та рекомендації, як побудувати присутність громади в мережі та налагодити робочі процеси онлайн. Курс складається з  8  відео з  вичерпною інформацією про аспекти  цифровізації на рівні територіальної громади. Та допоможе систематизувати знання з цифрової трансформації та сформувати фундамент для подальших дій. У результаті проходження навчання  учасники отримають сертифікат із зазначенням кредитів обсягом 0,2 ЄКТС.

14:00 14.07.2021

“Доступність освіти для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)”

“Доступність освіти для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)”

ГО «Фонд “Відкрита політика”» спільно з Міністерством освіти і науки України інформує про вихід нових інформаційних продуктів для дітей з ТОТ та зони розмежування в рамках реалізації проєкту “Доступність освіти для студентів з непідконтрольних уряду територій (підтримка державної гарячої лінії)” за підтримки USAID”  ГО «Фонд “Відкрита політика”» спільно з Міністерством освіти і науки України. 

11:26 14.07.2021

Про хід збирання ранніх зернових культур в сільськогосподарських підприємствах розташованих на території  Марківської селищної ради у 2021 році.

Про хід збирання ранніх зернових культур в сільськогосподарських підприємствах розташованих на території Марківської селищної ради у 2021 році.

10 липня на Марківщині сільгоспвиробники розпочали збиральну кампанію. Станом на 14 липня ранніх зернових і зернобобових культур, а саме: озимої пшениці зібрано з площі 1624 гектара, що становить 9 відсотків до загальної площі, намолочено 5344  тонни зерна з урожайністю 32,9 ц/га.

10:33 14.07.2021

Створюй майбутнє вже сьогодні, а ми допоможемо! Шукаємо креативні ідеї від молоді Донецької та Луганської областей!

Створюй майбутнє вже сьогодні, а ми допоможемо! Шукаємо креативні ідеї від молоді Донецької та Луганської областей!

Погодься, чим сильніше любиш свою громаду, тим більше прагнеш до крутих та цікавих змін для себе, своїх близьких та друзів. Адже вдосконаленню немає меж!  Одна справа - дивитися на чужі приклади, а зовсім інша – знати та розуміти потреби своєї громади та творити зміни самим, шукаючи нові підходи! Ініціатива «Банк Молодіжних Інновацій - Youth Innovations Bank» створена саме для тебе, для креативної та амбітної молоді з Донецької та Луганської областей! Під час командної роботи ви разом зможете розібратися, як впровадити нові ідеї та зробити свою громаду більш сильною, сучасною та успішною!

10:40 13.07.2021

Вже третій рік поспіль, стало доброю традицією у Марківській громаді святкувати День рибалки разом, що об’єднує дедалі більше людей.

Вже третій рік поспіль, стало доброю традицією у Марківській громаді святкувати День рибалки разом, що об’єднує дедалі більше людей.

Цього року 11 липня, ставок «Білий», що на території Кризького старостату зібрав на своєму березі любителів та великих професіоналів рибної ловлі. Місця вистачило й групам підтримки, які зручно влаштувалися, аби підтримати охочих вполювати лускатого «звіра» та відпочити на свіжому повітрі в колі друзів. Під щорічним девізом «Пропаганди здорового способу життя та сімейного відпочинку, популяризації риболовного спорту, підвищення майстерності та вдосконалення техніки володіння сучасними рибальськими снастями!» присутніх на заході вітали секретар Марківської селищної ради Надія Кривошлик, начальник відділу молоді та спорту Володимир Личман та начальник відділу культури, національностей, релігій та туризму Ольга Стрижаченко. Після реєстрації та жеребкування, кожному учаснику було запропоновано місце для риболовлі за номером. Цьогоріч судді зареєстрували 24 учасника змагань. Перед початком змагань суддівська колегія у складі Максима Тарасенка, Олександра Білика, Володимира Личмана та Олександра Косенка детально ознайомили учасників із регламентом та правилами проведення змагань. Чотири години ловлі риби визначили переможців у декількох номінаціях.

11:57 12.07.2021

Вітаємо з перемогою, "Ниво"!

Вітаємо з перемогою, "Ниво"!

10 липня, у сьомому турі чемпіонату Луганської області з футболу «Нива» Марківськоі ТГ здобула перемогу з Fly time. На свій рахунок голи записали Максим Єманов та Сергій Компаніц. Суперники ж єдиний раз поцілили ворота марківчан. Вітаємо з перемогою та віримо у нашу команду!

11:56 11.07.2021

"День поля - 2021"

"День поля - 2021"

Щороку, перед початком жнив в Луганській області традиційно влаштовують масштабний захід «День поля». Так, 09 липня 2021 року заступник селищного голови Марківської селищної ради Андрій Лигута взяв участь у виїзному науково-практичному семінарі «День поля 2021». Учасників заходу вітав голова облдержадміністрації – керівник обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Гайдай. Розпочалась програма урочистою церемонією «Освячення урожаю» та «Обрядом першого снопа».

14:17 09.07.2021

Чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Чергове засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради

Цілий ряд питань було сьогодні розглянуто на черговому засіданні виконавчого комітету Марківської селищної ради, яке провів заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Юрій Ковтун. Перелік питань, що були винесені на розгляд членів виконкому: 1. Про затвердження поточних індивідуальних технологічних нормативів використання питної води КП «Марківка вода» Марківської селищної ради Доповідає: В. о. директора КП «Марківка вода» Павлюченко Володимир Миколайович 2. Про присвоєння поштової адреси частини житлового будинку Доповідає: головний спеціаліст Відділу ЖКГ, комунальної власності, архітектури, благоустрою та охорони навколишнього середовища Міхальцов Олексій Олексійович 3. Про утворення комісії з питань визначення напрямів та об’єктів, на які буде спрямовано субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проєктні, будівельно-ремонтні роботи, придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних, та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, осіб з їх числа .Доповідає: начальник відділу соціального захисту населення Тищенко Костянтин Миколайович 4. Про взяття на соціальний квартирний облік дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування Доповідає: провідний спеціаліст-юрисконсульт юридичного відділу Марківської селищної ради Золотарьова Анна Василівна 5. Про видалення дерев Доповідає: заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ковтун Юрій Олексійович 6. Про надання дозволу на збір сухих повалених дерев та гілля з них. .Доповідає: керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Семенченко Віталій Олександрович Всі прийняті рішення будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Марківської громади у визначений законодавством термін.

10:37 09.07.2021

Що потрібно знати про засоби індивідуального захисту в медичних установах для запобігання захворювань медичних працівників на гостру респіраторну хворобу COVID – 19

Що потрібно знати про засоби індивідуального захисту в медичних установах для запобігання захворювань медичних працівників на гостру респіраторну хворобу COVID – 19

У зв’язку з високим рівнем інфікування медичних працівників на гостру респіраторну хворобу  COVID – 19, спричинену коронавірусом SARS-CoV-2, під час виконанням професійних обов’язків в умовах підвищеного ризику зараження на COVID-19, Біловодське відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Луганській області повідомляє.

13:13 08.07.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь