A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Новини

Дата: від до Скинути

Медпослуги в Координаційному центрі

🩺 Послуги фахівців медичної галузі, які співпрацюють з Марківською селищною військовою адміністрацією, завжди затребувані. Здоров’я кожної людини потребує ретельного догляду. Вимушено переселених громадян – особливо. 📝 Сьогодні виявили бажання укласти декларації з лікарем Старобільського центру первинної медико-санітарної допомоги на відповідне обслуговування четверо осіб. Це ВПО з Луганської області, зареєстровані в Координаційному центрі Марківської СВА. 💊Також люди скористалися можливістю виміряти артеріальний тиск, визначити рівень цукру в крові. Хто мав потребу – безкоштовно отримав медичні препарати.

18:34 18.03.2024

З Марківщиною в серці

💙💛 Смаколики готувати любите? Чи тільки плануєте навчитися? А яка Марківщина на смак, не забули? Можливо, лише збираєтеся з нею познайомитися? Все це реально! Вистачить кількох кроків.

13:05 18.03.2024

Маскувальні сітки для військової спецтехніки

💙💛 Їх в кількості трьох штук було придбано завдяки співпраці Марківської селищної військової адміністрації  та громадської організації «Захист – об’єднання волонтерів». 🤝 Таким чином було позитивно вирішено звернення представника Марківської громади, котрий наразі в складі пожежного взводу певної військової частини забезпечує захист України від агресора. 💪 Спротив навалі ворога можливий лише спільними зусиллями. Допомагаймо військовим кожен у доступний для нього спосіб.  ✊ Разом до Перемоги! Марківщина – це Україна!

09:26 18.03.2024

До уваги учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни!

Для підвищення конкурентоспроможності на ринку праці та подальшого працевлаштування ЛУГАНСЬКИЙ ОБЛАСНИЙ ЦЕНТР ЗАЙНЯТОСТІ пропонує учасникам бойових дій та особам з інвалідністю внаслідок війни навчання в закладах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості.

11:49 15.03.2024

Марківщина творча

💙💛 Тепло рук + тепло сердець = оберіг 🌝 А ще – умиротворення. Краса. Саморозвиток 

08:15 15.03.2024

Марківська громада відзначила День українського добровольця

💙💛 Відзначення урочистої дати відбулося в онлайн-форматі. В зустрічі взяли участь начальник Марківської селищної військової адміністрації Олександр Череватий, очільниця відділу освіти Марківської селищної ради Олена Мірошниченко, військовослужбовці-земляки, батьки полеглих захисників – Максима Щербака й Володимира Скляра, учнівство Марківського ліцею «Крок» 🙏 Учасники заходу вшанували пам'ять загиблих героїв хвилиною мовчання. Вклонилися подвигу добровольців, які продовжують боронити Україну. Країну, котра заслуговує бути вільною, мирною та щасливою.  📒 Кількома годинами раніше в іншій онлайн-локації відбулося засідання читацького клубу. Говорили про твори сучасної літератури на тему мужності та жертовності справжніх патріотів. 💪 Наші мужні оборонці  сьогодні гідно дають відсіч ворогові. Пишаємося ними. Молимося за них.  🇺🇦 Слава Україні! Героям навіки слава! 

21:20 14.03.2024

ЦЗ пропонує отримати ваучер для здобуття фаху

Луганський обласний центр зайнятості запрошує  Вас скористатися можливістю отримати ваучер та безкоштовно здобути нову професію або спеціальність. На Ваш вибір 79 професій та 45 спеціальностей. Звертаємо Вашу увагу на те, що в Перелік професій та спеціальностей для навчання за якими може бути виданий ваучер, додали нову професію -  "Сапер (розмінування)". Обирайте те, що цікавить саме Вас та звертайтеся до нас!

10:26 14.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь