Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Оголошення

єВідновлення

​​🪚💳 єВідновлення: як відкрити спеціальну картку, щоб отримати кошти на ремонт пошкодженого житла Хочете отримати грошову допомогу на ремонт вашої домівки, яка постраждала через російську агресію? Тоді повідомте про пошкоджене майно у Дії, подавайте заяву на допомогу та відкрийте спеціальну картку єВідновлення. Саме туди прийдуть кошти для ремонту. Як відкрити картку❓ 1️⃣ Виберіть один банк із переліку: ◾ ПриватБанк ◾ monobank  ◾ ПУМБ ◾ Абанк ◾ Sense Bank ◾ Райффайзен Банк ◾ sportbank  ◾ izibank 2️⃣ Завантажте застосунок банку 👉🏻 відкрийте спеціальну картку єВідновлення Як працює картка❓ Можна розраховуватися лише за будівельні матеріали чи послуги бізнес-партнерів програми єВідновлення. Проте не можна переказувати гроші на інші рахунки, знімати готівку, оплачувати за реквізитами та поповнювати картку. Зверніть увагу❗ Після того, як отримаєте кошти на ремонт житла, маєте витратити їх протягом 12 місяців. Інакше гроші повернуться до державного бюджету.  Більше про програму єВідновлення дізнавайтеся на сайті 👉🏻 https://erecovery.diia.gov.ua/   Відбудовуємо Україну разом 💪🏻 Послугу єВідновлення розроблено Міністерством розвитку громад, територій та інфраструктури спільно з Міністерством цифрової трансформації за підтримки проєкту USAID / UK aid «Прозорість та підзвітність у державному управлінні та послугах/ TAPAS» і Світового банку.

09:38 14.06.2023

Про безоплатну правову допомогу

Система безоплатної правової допомоги (#БПД) запускає інформаційну кампанію про допомогу постраждалим від насильства. Кампанія складатиметься з двох частин: підтримка у випадках сексуального насильства, пов’язаного зі збройною агресією росії проти України та допомога постраждалим від домашнього насильства.

10:58 08.06.2023

Щодо кадрового резерву

Про майбутнє Марківської громади нам, її членам, слід дбати вже сьогодні. На часі – формування кадрового резерву, команди, яка злагоджено працюватиме над відновленням Марківщини.

09:48 23.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь