A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Основні етапи створення Стратегії

Завершення формування пакету імідж-фотоматеріалів Марківської ОТГ

На черговому засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку перспективної Марківської ОТГ, національний експерт із стратегічного планування ПРООН Дмитро Дрожжин, поінформував членів РГ про зміст напрацьованих матеріалів. В результаті засідання після аналізу попередньої роботи були надані завдання для завершення формування остаточного  виду Стратегії розвитку Марківської ОТГ.

13:05 19.10.2020

Обговорення технічних завдань до заходів реалізації стратегії Марківської ОТГ

На засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку перспективної Марківської ОТГ обговорили пропозиції ООН жінки щодо змісту дерева цілей громади. продовжили обговорення технічних завдань до заходів із плану реалізації Стратегії перспективної Марківської ОТГ. Також предметом обговорення були попередньо напрацьовані матеріали із визначення орієнтовного фінанасового плану реалізації Стратегії. За підсумками обговорення змісту  16 пропозицій ООН жінки до дерева цілей громади, врахували 12 пропозицій, з яких 9 - повністю та 3 - переважно-частково. Члени робочої групи прийняли до відома інформацію щодо стану додаткового опрацювання ТЗ до заходів із плану реалізації Стратегії переспективної Марківської ОТГ, завершили підготовку відповідних матеріалів з означеного питання до наступного засідання групи.

11:29 07.10.2020

УВАГА ОГОЛОШЕННЯ!!!

Робоча група з розробки Стратегії розвитку перспективної Марківської ОТГ до 2027 року оголошує конкурсний відбір технічних завдань (ТЗ) до Плану реалізації Стратегії.

14:03 03.09.2020

СТРАТЕГІЧНІ, ОПЕРАТИВНІ ЦІЛІ ТА ЗАВДАННЯ

Спираючись на результати соціально-економічного аналізу, SWOT-аналізу та SWOT-матриці, з урахуванням порівняльних переваг, викликів та ризиків, а також стратегічного бачення перспективної Марківської ОТГ, члени робочої групи обрали, як базову, динамічну (конкурентну стратегію), яка передбачає формування конкурентних переваг громади шляхом мінімізації впливу на розвиток слабких сторін за допомогою можливостей, які зараз виникають в нашій країні та у світі. При цьому громада повинна максимально використати свої сильні сторони.

13:56 03.09.2020

ГОЛОВНІ ЧИННИКИ СТРАТЕГІЧНОГО ВИБОРУ. Сценарії розвитку Марківської громади

Сценарне моделювання є важливою методологічною базою стратегічного вибору. який враховує що, крім об’єктивного аналізу соціально-економічної ситуації в громаді є достатньо вірогідні прогнози, побудовані на статистично зафіксованих тенденціях і кількісних показниках, з урахуванням особливостей функціонування тих секторів і сфер економіки які є найбільш вагомими для перспективної Марківської ОТГ

13:51 03.09.2020

SWOT-матриця перспективної Марківської громади

SWOT-матриця дозволяє виявити взаємозв‘язки між «внутрішніми» (сильні та слабкі сторони) та «зовнішніми» (можливості та загрози) факторами, які мають стратегічне значення для перспективної Марківської об’єднаної громади. Суцільна лінія символізує сильний взаємозв‘язок, пунктирна – слабкий. Саме ці взаємозв‘язки дозволяють сформулювати порівняльні переваги, виклики і ризики, які є основою для стратегічного вибору – формулювання стратегічних та операційних цілей розвитку громади на довгострокову перспективу.

13:45 03.09.2020

Засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Марківської перспективної ОТГ

17 липня 2020 року, відбулось чергове засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку Марківської перспективної ОТГ. Напрацьовані базові елементи на шляху розвитку громади. Як зазначив національний експерт з соціально-економічного та стратегічного планування ПРООН Дмитро Дрожжин: «Нас чекає складна робота по формуванню "дерев" проблем!» на цьому засіданні спільно з членами робочої групи було створено «дерево проблем» щодо інфраструктури громади. Відділу економічного розвитку Марківської селищної ради було дано завдання намітити перелік можливих дерев проблем, над якими будуть працювати наступного разу.

11:33 20.07.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь