A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Основні етапи створення Стратегії

В Марківській ОТГ триває робота над розробкою Стратегії розвитку перспективної Марківської ОТГ

22 червня 2020 року на черговому засіданні робочої групи з розробки Стратегії розвитку перспективної Марківської ОТГ члени групи разом із національним експертом з соціально-економічного та стратегічного планування ПРООН – Дмитром Дрожжиним продовжили роботу з формування SWOT- та PESTEL-аналізу перспективної Марківської ОТГ. Також на порядку денному обговорили пропозиції ООН Жінки з формування SWOT-аналізу громади.

09:38 22.06.2020

Продовжується робота над Стратегією розвитку перспективної Марківської громади на 2021-2027 роки.

19 червня 2020 року на черговому засіданні, робоча група працювала над ключовими елементами Стратегії: SWOT-аналізом, PESTEL- аналізом. Члени робочої групи внесли свої уточнення та корективи. Тож, було вирішено на наступному засіданні робочої групи, яке відбудеться 22 червня об 11.00, в залі засідань РДА запропонувати внесені корективи.

10:08 19.06.2020

Відбулось друге засідання робочої групи з розробки Стратегії розвитку перспективної Марківської громади 2021-2027

В Марківській ОТГ триває робота над розробкою Стратегії розвитку перспективної Марківської громади на 2021-2027 роки. 10 червня 2020 року відбулось друге засідання робочої групи.

11:09 10.06.2020

Відбулось перше засідання робочої групи з розробки стратегії громади

21 травня 2020 року відбулось перше засідання робочої групи з розробки стратегії економічного розвитку Марківської об’єднаної територіальної громади на 2021-2027 рр. за участі членів робочої групи, лікарів,  працівників культури, освіти, старостів сіл, депутатів, підприємців, громадських активістів

13:27 21.05.2020

Про затвердження Положення

Розпорядженням селищного голови Марківської селищної ради № 51 від 02 квітня 2020 року було затверджене Положення та склад робочої групи з розробки Стратегічного плану розвитку Марківської селищної ради (перспективної об’єднаної територіальної громади) на 2021-2027 роки (положення див. за посиланням https://markivska-gromada.gov.ua/polozhennya-pro-robochu-grupu-z-pidgotovki-strategichnogo-planu-rozvitku-perspektivnoi-markivskoi-ob%E2%80%99ednanoi-teritorialnoi-gromadi-15-23-54-13-04-2020/)

11:58 14.04.2020

Створення робочої групи

Одним з етапів реалізації написання Стартегії - є створення Робочої групи, в яку повинні ввійти жителі громади, представники різних соціальних груп, аби почути та проаналізувати у форматі жвавого обговорення пріоритетні сторони для нашої громади. З метою залучення жителів ОТГ до процесу розробки стратегії розвитку, протягом березня 2020 року працівниками відділу економічного розвитку, інвестицій та інформаційно-комунікаційних технологій були направлені листи-запрошення долучитися до написання спільного, важливого документу для громади – Стратегії розвитку перспективної Марківської ОТГ на 2021-2027 роки.  З метою обговорення нагальних проблем, питань, які потребують негайного вирішення на території сільських рад, що не ввійшли на даному етапі до складу Марківської селищної ради, за ініціативи селищного голови Марківської селищної ради Ігоря Дзюби були запрошені до конструктивної бесіди сільські голови Просянської, Герасківської, Краснопільської та Кабичівської сільських рад. Так, як у перспективному плані передбачено, що Марківська громада наприкінці завершення процесу децентралізації, в результаті буде відповідати межам району, тож на думку Ігоря Дзюби було б доцільно обговорення написання Стратегії з небайдужими та активними представниками абсолютно всіх територій.

11:43 14.04.2020

Поетапний план дій намічений

04 квітня 2020 року селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба провів робочу зустріч з  національним експертом із стратегічного планування ПРООН  Дмитром Дрожжиним. Що є для нас співпраця з ПРООН - це експертна підтримка у розробці Стратегії розвитку Марківської громади, це навчання з питань стратегічного планування та проєктного менеджменту, це можливість вивчення досвіду успішних громад, це допомога на обласному рівні у впровадженні обласного конкурсу проєктів та багато іншого.

16:32 13.04.2020

Обговорили стратегію розвитку Марківської громади

04 лютого 2020 року селищний голова Марківської селищної ради Ігор Дзюба зустрівся із директором Агенства регіонального розвитку Луганської області Альбертом Зінченком та представником ООН Наталею Белюкіною. Під час зустрічі були обговорені основні етапи у розробці та створенні стратегії розвитку Марківської громади на наступні дев’ять місяців. Присутні учасники зустрічі отримали вичерпні відповіді на виниклі запитання в ході обговорення. Загалом детально були окреслені основні принципи створення стратегії розвитку громади та шляхи її подальшої успішної реалізації.

16:20 13.04.2020

"Теорія Змін"

У січні 2020 року за результатами конкурсу Марківську об'єднану територіальну громаду було відібрано для організації процесу розробки стратегії за участі досвіченого експерта, у відповідності до вимог чинного законодавства України та сучасних тенденцій спрямованих на залучення широкого кола зацікавлених сторін з використання технології "Теорія Змін"

16:06 13.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь