A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Рішення сесії №16/1/16/152 «Рішення шістандцятої (позачергової) сесії»

Кількість переглядів: 261
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Шістнадцята (позачергова) сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 20.12.2021
Номер документу: 16/1/16/152
Назва документу: Рішення шістандцятої (позачергової) сесії
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення з «А.01.08-Для сінокосіння і випасання худоби» на «А.01.03- для ведення особистого селянського господарства», для передачі у приватну власність 5-т (0.03 МБ)
  2. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність 7-ми громадянам, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадаст (0.03 МБ)
  3. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність 3-м громадянам, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населенного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру (0.03 МБ)
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 2-м громадянам для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.05 МБ)
  5. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лигуті Андрію Костянтиновичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої з (0.02 МБ)
  6. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лигуті Тетяні Євгеніївні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пун (0.02 МБ)
  7. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Шундику Олександру Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населен (0.02 МБ)
  8. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Лигуті Дмитру Андрійовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пу (0.02 МБ)
  9. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) гр. Лиманській Марині Анатоліївні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с.Караван-Солодкий, на тер (0.02 МБ)
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 5-ти громадянам для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.06 МБ)
  11. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ковтун Світлані Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держа (0.02 МБ)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ковтун Єлизаветі Юріївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державн (0.02 МБ)
  13. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) гр. Кряж Тетяні Сергіївні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с.Караван-Солодкий, на території, (0.02 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) гр. Передерій Оксані Сергіївні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с.Караван-Солодкий, на терито (0.02 МБ)
  15. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) гр. Передерій Сергію Олександровичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с.Караван-Солодкий, на те (0.02 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Рєзнік Наталії Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населенного пункту, на території, яка за даними Державного земе (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 3-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 11-ти громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Де (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 11-м громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.03 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 19-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Де (0.02 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 9-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.03 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 3-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Косенку Євгену Васильовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держа (0.02 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Лигусу Руслану Анатолійовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  25. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Журавльову Борису Івановичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, як (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мишурі Сабіні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, як (0.02 МБ)
  27. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Воробель Миколі Михайловичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, як (0.02 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ярмонову Євгенію Ігоровичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, яка (0.02 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гирман Всеволоду Сергійовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, як (0.02 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Каплі Олександру Вікторовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, як (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 2-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Райко Марії Яремівні за адресою с. Гераськівське вул. Лісова на території, яка за даними Державн (0.04 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у приватну власність гр. Бабенко Сергію Степановичу для ведення особистого селянського господарс (0.02 МБ)
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Шапкіній Валентині Василівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними дер (0.02 МБ)
  35. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Журавльовій Валентині Федорівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Д (0.04 МБ)
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Горбаньову Валентину Васильовичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Де (0.04 МБ)
  37. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гуряк Альмірі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.04 МБ)
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Логвиненку Євгену Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.04 МБ)
  39. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мішурі Ользі Михайлівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.04 МБ)
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Овчаренко Галині Вікторівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державн (0.04 МБ)
  41. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Плужник Наталії Василівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державног (0.04 МБ)
  42. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Плужнику Юрію Івановичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.04 МБ)
  43. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мішурі Володимиру Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.04 МБ)
  44. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Жарій Любові Іванівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за даними (0.02 МБ)
  45. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Цалко Катерині Володимирівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, я (0.02 МБ)
  46. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Колєснікову Олегу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка (0.02 МБ)
  47. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Колєсніковій Ганні Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за (0.02 МБ)
  48. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мішурі Олександру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка з (0.02 МБ)
  49. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гребенюк Ганні Петрівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за даним (0.02 МБ)
  50. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Медвєдєвій Віті Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Курячівка, на території, яка за дан (0.02 МБ)
  51. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Медвєдєву Дмитру Володимировичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Курячівка, на території, яка з (0.02 МБ)
  52. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Курячій Вірі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за даним (0.02 МБ)
  53. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мишурі Тетяні Григорівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка з (0.02 МБ)
  54. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Разві Сергію Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.Марківське (в районі вулиці (0.02 МБ)
  55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Аносову Костянтину Федоровичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.Лісна Поляна (в районі мех (0.02 МБ)
  56. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Серебрянській Марині Олексіївні за адресою с. Гераськівське вул. Садова на території, яка за дан (0.04 МБ)
  57. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Двінському Миколі Григорійовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, (0.02 МБ)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 2-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  59. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 17-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  60. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 5-м громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Кризького Миколи Івановича, для ведення особистого селянського господарства, що заходиться в межах населеного пункту за адресою: с. Кри (0.02 МБ)
  62. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Заікі Петру Семеновичу, на території, яка за даними Державного земельного кадастру (0.02 МБ)
  63. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Заікі Наталії Іванівні, на території, яка за даними Державного земельного кадастру (0.02 МБ)
  64. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Завадському Сергію Геннадійовичу, на території, яка за даними Державного земельного (0.02 МБ)
  65. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 2-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  66. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Бабенку Андрію Олексійовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка (0.02 МБ)
  67. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Білокобильській Галині Петрівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка (0.02 МБ)
  68. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сас Тамарі Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за даними (0.02 МБ)
  69. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Нескоромній Олені Петрівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за да (0.02 МБ)
  70. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Волченко Любов Омелянівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за дан (0.02 МБ)
  71. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Курячій Світлані Іванівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Курячівка, на території, яка за дани (0.02 МБ)
  72. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Палагуті Володимиру Івановичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за (0.02 МБ)
  73. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Попович Ользі Олексіївні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Курячівка, на території, яка за даним (0.02 МБ)
  74. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Попович Олексію Олександровичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Курячівка, на території, яка за (0.02 МБ)
  75. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Білокобильському Євгену Олексійовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, (0.02 МБ)
  76. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гурі Ірині Олексіївні для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за д (0.02 МБ)
  77. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ковгану Ігорю Анатолійовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, як (0.02 МБ)
  78. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Усік Дар’ї Вікторівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за д (0.02 МБ)
  79. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гетьманському Павлу Євгеновичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Де (0.04 МБ)
  80. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Білокобильському Віктору Федоровичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними (0.04 МБ)
  81. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Курячій Нелі Володимирівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державно (0.04 МБ)
  82. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гончаровій Інні Олександрівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Держа (0.04 МБ)
  83. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гоженко Любов Михайлівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за дани (0.02 МБ)
  84. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Прибиткіну Миколі Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка з (0.02 МБ)
  85. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Кризькому Володимиру Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, як (0.02 МБ)
  86. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Білокобильському Анатолію Миколайовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на територі (0.02 МБ)
  87. Про скасування рішення 12 позачергової сесії VIIІ скликання Марківської селищної ради Марківського району Луганської області № 12-101/2021 від 08 вересня 2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної діл (0.02 МБ)
  88. Про внесення змін до рішення 12 позачергової сесії VIIІ скликання Марківської селищної ради Марківського району Луганської області № 12-102/2021 від 08 вересня 2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельн (0.02 МБ)
  89. Про внесення змін до рішення 11 сесії 8 скликання № 11-83/2021 від 06.08.2021 року. «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки 19-ти громадянам у власність для ведення особистого селянського господарств (0.02 МБ)
  90. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Деревянченко Ірині Юріївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного зем (0.02 МБ)
  91. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Деревянченко Олексію Юрійовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного (0.02 МБ)
  92. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Каплі Валентину Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного зе (0.02 МБ)
  93. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у приватну власність гр. Пащенко Катерині Миколаївні для ведення особистого селянського господар (0.02 МБ)
  94. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Барабаш Марії Василівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельно (0.02 МБ)
  95. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Білець Олександру Володимировичу для ведення садівництва на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сич (0.02 МБ)
  96. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Черствому Олександру Степановичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на територ (0.02 МБ)
  97. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність зі зміною цільового призначення гр. Погребенко Марині Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої в меж (0.02 МБ)
  98. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Власенко Федорі Федорівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту на території, яка за (0.02 МБ)
  99. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ковальову Миколі Станіславовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту на території, я (0.02 МБ)
  100. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Сьоміній Анні Олександрівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними державного земе (0.02 МБ)
  101. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гуц Марині Вікторівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.04 МБ)
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кривопустовій Юлії Володимирівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами насе (0.04 МБ)
  103. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 17-ти громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.03 МБ)
  104. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 4-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.03 МБ)
  105. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Меженській Олені Борисівні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, як (0.02 МБ)
  106. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Білашу Владиславу Юрійовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, я (0.02 МБ)
  107. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Акулову Анатолію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, (0.02 МБ)
  108. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Єфіменко Ларисі Анатоліївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  109. Про передачу у приватну власність земельну ділянку гр. Пономарьову Денису Борисовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними державного земельного кадастру враховується (0.02 МБ)
  110. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Мозговій Світлані Іванівні зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондарне, (0.02 МБ)
  111. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Барабаш Валентині Іванівні зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондарне, (0.02 МБ)
  112. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Берчук Наталії Іванівні зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондарне, на (0.02 МБ)
  113. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Рипало Юрію Івановичу зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондарне, на те (0.02 МБ)
  114. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Семінченко Галині Михайлівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.02 МБ)
  115. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Цовмі Марині Олександрівні, зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондарне, (0.02 МБ)
  116. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Жмурській Валентині Олексіївні зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондар (0.02 МБ)
  117. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Черепасі Миколі Миколайовичу зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондарне (0.02 МБ)
  118. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність для ведення особистого селянського господарства гр. Ковальову Михайлу Петровичу зі зміною цільового призначення, за адресою: с.Бондарне, (0.02 МБ)
  119. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Назмієву Андрію Олександровичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: смт Марківка, вулиця Вишнева (в кінці домо (0.02 МБ)
  120. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Склярову Євгену Юрійовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка (0.02 МБ)
  121. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 3-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  122. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Глазковій Оксані Василівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.Лісна Поляна на території, яка (0.02 МБ)
  123. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Снігірьову Олександру Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.Лісна Поляна на терито (0.02 МБ)
  124. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Великохацькому Віктору Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на територ (0.02 МБ)
  125. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Касьянову Юрію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, як (0.02 МБ)
  126. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 7-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.03 МБ)
  127. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 2-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.03 МБ)
  128. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 3-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, яка за даними Держа (0.02 МБ)
  129. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 3-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  130. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 7-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  131. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 4-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  132. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 7-ми громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  133. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 2-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих в межах населеного пункту, на території, яка за даними Держа (0.02 МБ)
  134. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 4-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  135. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Тичковському Сергію Васильовичу, для ведення особистого селянського господарства,розташованої за межами населеного пункту, на терит (0.02 МБ)
  136. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Лазуренку Олегу Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства,розташованої за межами населеного пункту, на територі (0.02 МБ)
  137. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Соколову Івану Вячеславовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населених пунктів на території, (0.02 МБ)
  138. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мішурі Ігорю Сергійовичу, зі зміною цільового призначення з «К.16.00-Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність аб (0.02 МБ)
  139. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мішурі Ірині Сергіївні, зі зміною цільового призначення з «К.16.00-Землі запасу (земельні ділянки кожної категорії земель, які не надані у власність або (0.02 МБ)
  140. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Мішурі Сергію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного када (0.02 МБ)
  141. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Дивицькому Ігорю Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на територі (0.02 МБ)
  142. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Труш Анастасії Сергіївні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка (0.02 МБ)
  143. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок укладених між Марківською районною державною адміністрацією Луганської області та СТОВ «Агрофірма «Марківське» (0.02 МБ)
  144. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок укладених між Марківською районною державною адміністрацією Луганської області та СТОВ «Оріон» (0.02 МБ)
  145. Про припинення дії договорів оренди земельних ділянок укладених між Марківською районною державною адміністрацією Луганської області та СТОВ «Агрофірма «Просяне» (0.02 МБ)
  146. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок укладених між Марківською районною державною адміністрацією Луганської області та ТОВ «Мирне Плюс» (0.02 МБ)
  147. Про організацію робіт з розподілу земельних ділянок між власниками земельних часток (паїв) (0.03 МБ)
  148. Про припинення права постійного користування земельними ділянками Службою автомобільних доріг у Луганській області (0.02 МБ)
  149. Про визначення переліку земельних ділянок комунальної власності Марківської селищної ради, право оренди на які, підлягає продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону (0.02 МБ)
  150. Про внесення змін до договорів оренди земельних ділянок укладених між Марківською районною державною адміністрацією Луганської області та СТОВ «Вікторія Плюс» (0.02 МБ)
  151. Про внесення змін у місцезнаходження Комунального некомерційного підприємства «Марківський центр первинної медико-санітарної допомоги» Марківської селищної ради та затвердження його Статуту в новій редакції (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь