Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Рішення сесії №18-1/18-154 «Рішення вісімнадцятої сесії»

Кількість переглядів: 314
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Вісімнадцята сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 21.01.2022
Номер документу: 18-1/18-154
Назва документу: Рішення вісімнадцятої сесії
Прикріплені файли:
  1. Про звіт селищного голови Марківської селищної ради Луганської області про роботу виконавчих органів ради за 2021 рік (0.02 МБ)
  2. ЗВІТ СЕЛИЩНОГО ГОЛОВИ ПРО РОБОТУ ВИКОНАВЧИХ ОРГАНІВ РАДИ ЗА 2021 РІК (8.79 МБ)
  3. Про звіт депутатів Марківської селищної ради Луганської області восьмого скликання (0.02 МБ)
  4. Про надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність Марківської селищної територіальної громади майна для забезпечення функціонування відділу «Центр надання адміністративних послуг» виконавчого комітету Марківської селищної ради, утворе (0.03 МБ)
  5. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Мороз Миколі Петровичу, для сінокосіння і випасання худоби, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру,врах (0.02 МБ)
  6. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Язовітченко Валерії Віталіївні строком на 15 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельно (0.02 МБ)
  7. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Язовітченко Ірині Олександрівні строком на 15 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельн (0.02 МБ)
  8. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Язовітченку Віталію Олексійовичу строком на 15 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  9. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Сироватку Юрію Дмитровичу строком на 15 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельного кад (0.02 МБ)
  10. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Сироватка Світлані Олексіївні строком на 15 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельного (0.02 МБ)
  11. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мекі Олександру Вікторовичу строком на 7 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельного ка (0.02 МБ)
  12. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мекі Ользі Миколаївні строком на 7 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельного кадастру (0.02 МБ)
  13. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мекі Аделіні Олександрівні строком на 7 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельного кад (0.02 МБ)
  14. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Мекі Віктору Яковлевичу строком на 7 років, за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельного кадаст (0.02 МБ)
  15. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Брюховецькій Ользі Петрівні строком на 15 років, за адресою: с. Височинівка , на території, яка за даними Державного земельного к (0.02 МБ)
  16. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 4-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  17. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства гр. Моцпан Владі Олегівні, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Де (0.02 МБ)
  18. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сохіну Валерію Миколайовичу, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту, на тер (0.02 МБ)
  19. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Родак Олександру Івановичу, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту, на тери (0.02 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Кузан Зінаїді Василівні, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населеного пункту, на територ (0.02 МБ)
  21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  22. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених часток паїв колишнього КСП «Дружба» сільськогосподарського призначення (контур № 63, орієнтовна площа 1,0000 га) на території, яка за дани (0.02 МБ)
  23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земел (0.02 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земел (0.02 МБ)
  26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земел (0.02 МБ)
  27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земел (0.02 МБ)
  28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земел (0.02 МБ)
  29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Дружба», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 3-м громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.03 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Двінському Миколі Григорійовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, (0.02 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Бітімєрову Сергію Бібулатовичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту на території, (0.02 МБ)
  34. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 3-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  35. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 12-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 5-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  37. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 2-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у приватну власність гр. Сергієнко Павлу Олександровичу для ведення особистого селянського госпо (0.02 МБ)
  39. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишніх КСП «Пам’ять Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 272) (0.02 МБ)
  40. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишніх КСП «Пам’ять Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 273) (0.02 МБ)
  41. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишніх КСП «Пам’ять Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 274) (0.03 МБ)
  42. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Палагуті Любові Миколаївні для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Бондарівка, на території, яка за да (0.02 МБ)
  43. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Родіна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Маяк», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельно (0.02 МБ)
  45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Усіку Євгену Вікторовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( (0.04 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Родіна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кліщову Роману Єгоровичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( (0.04 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Овчаренко Валентині Миколаївні для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибн (0.04 МБ)
  49. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Білокобильській Наталії Іванівні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Де (0.04 МБ)
  50. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Базікало Ірині Валеріївні для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державног (0.04 МБ)
  51. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Жарому Дмитру Володимировичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спор (0.04 МБ)
  52. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Дубініну Володимиру Валентиновичу для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на територ (0.02 МБ)
  53. Про внесення змін до рішення Бондарівської сільської ради 11 сесії 22 скликання № 11/3 від 09.06.2000 року «Про затвердження технічної документації по передачі земельних часток (паїв) в натурі 42-м власникам сертифікатів КСП «Маяк» та «Родіна» Марків (0.02 МБ)
  54. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 2-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.02 МБ)
  55. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 6-тигромадянам для ведення особистого селянського господарства, розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держа (0.03 МБ)
  56. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Родіна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.02 МБ)
  57. Про передачу у комунальну власність Марківської селищної ради земель, що не підлягають розподілу між власниками земельних часток (паїв) КСП «Родіна» (0.02 МБ)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СТОВ «Агрофірма «Марківське» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за дан (0.02 МБ)
  59. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду СТОВ «Агрофірма «Марківське» для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої в межах населеного пункту, на території, яка за дан (0.02 МБ)
  60. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Рагулі Наталії Олександрівні для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, я (0.02 МБ)
  61. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Коссе Єлизаветі Янівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за адресою: с.Тишківка вул.Затишна на території (0.02 МБ)
  62. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр.Чередниченку Денису Сергійовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту, на т (0.02 МБ)
  63. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Шкирі Василю Дмитровичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (п (0.02 МБ)
  64. Про затвердження проєкту землеустрою зі зміною цільового призначення з «01.17- Земельні ділянки запасу (земельні ділянки, які не надані у власність або користування громадянам чи юридичним особам)» на «01.03- для ведення особистого селянського господ (0.02 МБ)
  65. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення)меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) кадастровий номер 4422586600:20:001:0097 у приватну власність для веденняособистогоселянськогогос (0.02 МБ)
  66. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених земельних часток (паїв) колишнього КСП «Старобільське», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадас (0.02 МБ)
  67. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Власенко Олені Геннадіївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земе (0.02 МБ)
  68. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Рядянська Україна» сільськогосподарського призначення (контур № 15,15А) (0.02 МБ)
  69. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Меженській Юлії Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.02 МБ)
  70. Про передачу у приватну власність гр.Драгниш Анні Михайлівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Ліснополянській сільс (0.02 МБ)
  71. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою зі зміною цільового призначення земельної ділянки комунальної власності з «17.00 Землі резервного фонду» на «01.01 Для ведення товарного сільськогосподарського виробництва», що знаходиться на те (0.02 МБ)
  72. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо поділу земельної ділянки комунальної власності, що знаходиться на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківській селищній раді Старобільського району (0.02 МБ)
  73. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рипало Зінаїді Володимирівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спору (0.02 МБ)
  74. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Карла Маркса» сільськогосподарського призначення (контур № 388) (0.02 МБ)
  75. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Карла Маркса» сільськогосподарського призначення (контур № 396) (0.02 МБ)
  76. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Карла Маркса» сільськогосподарського призначення (контур № 394) (0.02 МБ)
  77. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 171, 173) (0.02 МБ)
  78. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Радянська Україна» сільськогосподарського призначення (контур № 61) (0.02 МБ)
  79. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Матвієнку Олексію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території (0.02 МБ)
  80. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки, у приватну власність, гр. Бондарю Івану Олеговичу, що знаходиться за межами населеного пункту, на (0.02 МБ)
  81. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 4-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.03 МБ)
  82. Про внесення змін рішення 13 сесії 8 скликання № 13/2-122/2021 від 23.10.2021 року «Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Борисенку Василю Григорійовичу, за адресою: смт (0.02 МБ)
  83. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 4-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.02 МБ)
  84. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 4-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.07 МБ)
  85. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність 2-ом громадянам для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.02 МБ)
  86. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Семенченко Катерині Іванівні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, (0.02 МБ)
  87. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 805) (0.02 МБ)
  88. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 644) (0.02 МБ)
  89. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Карла Маркса» сільськогосподарського призначення (контур № 254) (0.02 МБ)
  90. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Кірова», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  91. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Вігріян Олесі Сергіївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державно (0.02 МБ)
  92. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Алєксєєвій Валентині Михайлівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і сп (0.02 МБ)
  93. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Даценко Тетяні Віталіївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( (0.02 МБ)
  94. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Трушу Сергію Миколайовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд ( (0.02 МБ)
  95. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Радянська Україна» сільськогосподарського призначення (контур № 139) (0.02 МБ)
  96. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Леніна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  97. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Леніна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  98. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кравцовій Ірині Іванівні, гр. Планиді Ігорю Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, госпо (0.02 МБ)
  99. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Кисєльовій Ользі Володимирівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спо (0.02 МБ)
  100. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Карла Маркса», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державн (0.02 МБ)
  101. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Кірова», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  102. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель невитребуваних (нерозподілених) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Кірова», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  103. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Глущенку Андрію Григорійовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Просяне, на території, яка за д (0.02 МБ)
  104. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Глущенку Івану Григорійовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за адресою: с. Просяне, на території, яка з (0.02 МБ)
  105. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сухаревській Катерині Григоріївні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с. Просяне, на території, яка (0.02 МБ)
  106. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Галюті Сергію Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка (0.02 МБ)
  107. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Глущенко Олені Іванівні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка з (0.02 МБ)
  108. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Клименко Роману Олександровичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території (0.02 МБ)
  109. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Левіній Наталії Геннадіївні, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земе (0.03 МБ)
  110. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Мішурі Сергію Миколайовичу, для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою: смт. Марківка, пров. Південний, буд. 11, на території, (0.02 МБ)
  111. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для городництва гр. Моніній Олені Володимирівні, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру в (0.02 МБ)
  112. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 5-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  113. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Шматко Валерію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, я (0.02 МБ)
  114. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 3-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  115. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 3-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  116. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у приватну власність 4-ом громадянам, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.02 МБ)
  117. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Кірова» сільськогосподарського призначення (контур № 2) (0.02 МБ)
  118. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сировій Ользі Михайлівні, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на території, яка (0.02 МБ)
  119. Про надання дозволу гр. Харченко Артему Олександровичу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, розташованої на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Просянській сільській р (0.02 МБ)
  120. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Лазарєвій Галині Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спору (0.02 МБ)
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Сафроновій Наталії Миколаївні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спор (0.02 МБ)
  122. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Комісаренку Сергію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на територі (0.02 МБ)
  123. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Плахотнюку Володимиру Віталійовичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними (0.02 МБ)
  124. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр.Шведюку Олегу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держа (0.02 МБ)
  125. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Шустікову Андрію Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на територ (0.02 МБ)
  126. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мирошніченку Артему Владиславовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на т (0.02 МБ)
  127. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Мирошніченку Тимофію Владиславовичу, для ведення особистого селянського господарства, розташованої за межами населеного пункту, на (0.02 МБ)
  128. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення ) гр.Гончарову Миколі Вікторовичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с.Крейдяне, на території, яка (0.02 МБ)
  129. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення ) гр.Заіграєвій Дар’ї Сергіївні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах с.Крейдяне, на території, яка за (0.02 МБ)
  130. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустою щодо відведення земельної ділянки в оренду для сінокосіння та випасання худоби, гр. Денищенку Денису Сергійовичу, розташованої за межами населеного пункту , на території, яка за даними Державного (0.02 МБ)
  131. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель комунальної власності за адресою: смт. Марківка, вул. Задорожнього, 29, Марківської селищної ради Старобільського району Луганської області (0.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь