Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Рішення сесії №12-1/12-59 «Рішення дванадцятої сесії Марківської селищної ради»

Кількість переглядів: 550
Скликання: 7 скликання
Сесія: Дванадцята сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 25.02.2020
Номер документу: 12-1/12-59
Назва документу: Рішення дванадцятої сесії Марківської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження Програми розвитку надання соціальних послуг у Марківській селищній раді на 2020-2022 роки. (0.09 МБ)
  2. Про затвердження Програми реалізації культурно-масових заходів на території Марківської селищної ради на 2020 рік (0.06 МБ)
  3. Про затвердження Програми підготовки до продажу земельних ділянок на території Марківської селищної ради на 2020 -2021 роки (0.06 МБ)
  4. Про внесення змін до Програми охорони навколишнього природнього середовища на території Марківської селищної ради на 2020-2021 роки (0.08 МБ)
  5. Про прийняття закладів культури на фінансування та утримання до бюджету Марківської селищної ради (0.04 МБ)
  6. Про внесення змін до структури та штатного розпису Марківської селищної ради та її виконавчого комітету (0.09 МБ)
  7. Про вступ до Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація міст України». (0.05 МБ)
  8. Про звіт щодо виконання бюджету Марківської селищної ради за 2019 рік. (0.04 МБ)
  9. Додатки до рішення № 12-8/2020 (0.17 МБ)
  10. Про внесення змін до бюджету Марківської селищної ради на 2020 рік (0.03 МБ)
  11. Додаток № 1 до рішення 12-9/2020 (0.34 МБ)
  12. Додаток № 2 до рішення 12-9/2020 (0.94 МБ)
  13. Додаток № 3 до рішення 12-9/2020 (0.59 МБ)
  14. Додаток № 4 до рішення 12-9/2020 (0.11 МБ)
  15. Додаток № 5 до рішення 12-9/2020 (0.05 МБ)
  16. Додаток № 6 до рішення 12-9/2020 (0.08 МБ)
  17. Додаток № 7 до рішення 12-9/2020 (0.03 МБ)
  18. ППро затвердження передавальних актів щодо передачі майна сільських рад, які припиняються в результаті реорганізації, шляхом приєднання до Марківської селищної ради Марківського району Луганської областіередавальних актів щодо передачі майна сільськи (0.05 МБ)
  19. Додатки до рішення № 12-10/2020 (4.57 МБ)
  20. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ткаченко Максиму Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Курячівка на території, яка за даними Дер (0.04 МБ)
  21. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сич Любові Василівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Курячівка на території, яка за даними Державного (0.05 МБ)
  22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сич Єлизаветі Сергіївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Курячівка на території, яка за даними Державно (0.04 МБ)
  23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Одінцовій Ніні Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Бондарівка на території, яка за даними Держа (0.04 МБ)
  24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Перишкіной Ірині Олександрівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Бондарівка на території, яка за даними (0.05 МБ)
  25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Дворецькому Максиму Михайловичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і с (0.02 МБ)
  26. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Тараканову Ігору Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Д (0.05 МБ)
  27. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Христюку Миколі Григоровичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Держа (0.05 МБ)
  28. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Клімчук Ользі Костянтинівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Держа (0.05 МБ)
  29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Шведюку Володимиру Йосиповичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Дер (0.05 МБ)
  30. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Шведюк Тетяні Петрівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Державного (0.05 МБ)
  31. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Рожко Ользі Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Державн (0.05 МБ)
  32. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Семак Аллі Григорівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Державного (0.05 МБ)
  33. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Сало Аліні Анатоліївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Державного (0.05 МБ)
  34. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Рибалка Світлані Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Держа (0.05 МБ)
  35. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Богдановій Лілії Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Де (0.05 МБ)
  36. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Семаку Станіславу Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Держа (0.05 МБ)
  37. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Михайлюку Олександру Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Де (0.05 МБ)
  38. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Михайлюку Віталію Олександровичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними (0.05 МБ)
  39. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Панченко Валентині Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Дер (0.05 МБ)
  40. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Панченко Сергію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Лобасове на території, яка за даними Держ (0.05 МБ)
  41. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Циганок Ніні Філаретівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населених пунктів, на (0.05 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Циганок Ніні Філаретівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населених пунктів, на (0.05 МБ)
  43. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Голяченко Сергію Ярославовичу для ведення особистого селянського господарства, за адресою: с. Марківське на території, яка за даними Де (0.05 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Гальченко Ігорю Валерійовичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і спор (0.02 МБ)
  45. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду зі зміною цільового призначення гр. Муравцовій Вірі Михайлівні с. Лісна Поляна на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується (0.04 МБ)
  46. Проз затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Унгурян Ніні Іванівні для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться в межах населених пунктів та території, яка за даними Державного земельного кадастру (0.04 МБ)
  47. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі на місцевості гр. Ткаченко Надії Олександрівні для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межами населених пунктів (0.05 МБ)
  48. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Дугінову Максиму Олександровичу для ведення особистого селянського господарства за адресою: смт Марківка, вул. Єременка, буд. 137«а» на (0.02 МБ)
  49. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Саніну Юрію Васильовичу, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківсь (0.04 МБ)
  50. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Зінченку Віктору Івановичу та гр. Зінченко Валентині Василівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарс (0.02 МБ)
  51. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Семенченко Ірині Сергіївні, для будівництва індивідуальних гаражів, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земел (0.02 МБ)
  52. Про Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Міхальцовій Тетяні Володимирівні та гр. Заїченку Олександру Володимировичу для ведення товарного сільськогосподарського в (0.02 МБ)
  53. Про внесення змін до рішення 5 сесії 4 скликання від 14.03.2006 року № 29/7 «Про передачу у власність земельних ділянок для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд і ведення особистого селянського господарства громадянам – (0.02 МБ)
  54. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Скляру Миколі Миколайовичу, Скляр Лідії Афанасіївні, Костюченко Людмилі Миколаївні, Панасюк Ользі Миколаївні, для будівництв (0.02 МБ)
  55. Про припинення договору оренди землі від 08.05.2012р. реєстраційний номер № 442250004000297, укладеного між Марківською селищною радою та гр. Зеленським Миколою Олексійовичем» (0.08 МБ)
  56. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Салій Ганні Анатоліївні, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Марківсь (0.04 МБ)
  57. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Сопільник Лідії Михайлівні в оренду терміном на 15 років для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту с. Кризьке (в районі про (0.03 МБ)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Кучерову Івану Федоровичу в оренду терміном на 15 років для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту с. Кризьке (в районі пров (0.03 МБ)
  59. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Бондарю Василю Івановичу в оренду терміном на 15 років для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту с. Кризьке (в районі пров. (0.03 МБ)
  60. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Ахметшиній Ірині Андріївні в оренду терміном на 15 років для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту с. Кризьке (в районі про (0.03 МБ)
  61. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Чередниченко Вікторії Василівні в оренду терміном на 15 років для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту с. К (0.03 МБ)
  62. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки гр. Забавській Тетяні Григорівні в оренду терміном на 15 років для сінокосіння і випасання худоби, розташованої в межах населеного пункту с. Кризьке (в районі п (0.03 МБ)
  63. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Бондаренко Олексію Вікторовичу для створення та ведення фермерського господарства, за адресою: с. Кризьке на території, яка за даними Д (0.04 МБ)
  64. Про надання згоди щодо безоплатного прийняття в комунальну власність Марківської селищної ради державного майна (0.05 МБ)
  65. Поіменне голосування (39.38 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь