Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Рішення сесії №7-1/7-152 «Рішення сьомої (позачергової) сесії»

Кількість переглядів: 402
Скликання: Восьме скликання
Сесія: Сьома (позачергова) сесія
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 21.04.2021
Номер документу: 7-1/7-152
Назва документу: Рішення сьомої (позачергової) сесії
Прикріплені файли:
  1. Порядок денний (0.06 МБ)
  2. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Баркар Інні Олександрівні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на те (0.02 МБ)
  3. Поіменне голосування (0.81 МБ)
  4. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Кузьменко Олександру Івановичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, (0.02 МБ)
  5. Поіменне голосування (0.81 МБ)
  6. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Мозговому Олексію Івановичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на (0.02 МБ)
  7. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  8. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Білець Віктору Івановичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на тер (0.02 МБ)
  9. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  10. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Білець Олені Сергіївні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на терит (0.02 МБ)
  11. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  12. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Солоп Катерині Іванівні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на тери (0.02 МБ)
  13. Поіменне голосування (0.92 МБ)
  14. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Пономарьову Сергію Георгійовичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, (0.02 МБ)
  15. Поіменне голосування (0.92 МБ)
  16. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Греку Віталію Олександровичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на (0.02 МБ)
  17. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  18. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Греку Дмитру Олександровичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на (0.02 МБ)
  19. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  20. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Корнієнко Зінаїді Сергіївні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на (0.02 МБ)
  21. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Білець Олексію Олександровичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, н (0.02 МБ)
  23. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Барабашу Олександру Ігоровичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, н (0.02 МБ)
  25. Поіменне голосування (0.93 МБ)
  26. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Білокобильському Валерію Васильовичу у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичан (0.02 МБ)
  27. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  28. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зі зміною цільового призначення) Степановій Лілії Валеріївні у власність для ведення особистого селянського господарства, розташованої в межах населеного пункту с. Сичанське, на (0.02 МБ)
  29. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  30. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр Панченко Сергію Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Лобасове, на території, яка за д (0.02 МБ)
  31. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  32. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Михайлюку Олександру Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Лобасове, на території, яка з (0.02 МБ)
  33. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  34. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Пономар Людмилі Сергіївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Крейдяне, на території, яка за дан (0.02 МБ)
  35. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  36. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Пономар Сергію Васильовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Городище, на території, яка за да (0.02 МБ)
  37. Поіменне голосування (0.92 МБ)
  38. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Пономар Оксані Валеріївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Городище, на території, яка за дан (0.02 МБ)
  39. Поіменне голосування (0.93 МБ)
  40. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Пономар Дмитру Олександровичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Крейдяне, на території, яка за (0.02 МБ)
  41. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  42. Про затвердження технічної документації земель нерозподіленіних земельних часток (паїв) колишнього КСП «Мирне», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській р (0.02 МБ)
  43. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  44. Про затвердження технічної документації земель нерозподіленіних земельних часток (паїв) колишнього КСП «Мирне», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській р (0.02 МБ)
  45. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  46. Про затвердження технічної документації земель нерозподіленіних земельних часток (паїв) колишнього КСП «Мирне», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській р (0.02 МБ)
  47. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  48. Про затвердження технічної документації земель нерозподіленіних земельних часток (паїв) колишнього КСП «Мирне», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Сичанській сільській р (0.02 МБ)
  49. Поіменне голосування (0.91 МБ)
  50. Про внесення змін до рішення від 15.03.2021 р. № 5-50/2021 (0.02 МБ)
  51. Поіменне голосування (0.87 МБ)
  52. Про внесення змін до рішення № від 15.03.2021р. 5-52/2021 (0.02 МБ)
  53. Поіменне голосування (0.87 МБ)
  54. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Нарожній Людмилі Володимирівні, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за межа (0.04 МБ)
  55. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  56. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Фрунзе», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: с. Височи (0.04 МБ)
  57. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  58. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду сільськогосподарському товариству з обмеженою відповідальністю «Фрунзе», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: с. Каські (0.04 МБ)
  59. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  60. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Сироватку Юрію Дмитровичу для ведення особистого селянського господарства на території, яка за даними Державного земельного кадастру вр (0.04 МБ)
  61. Поіменне голосування (0.92 МБ)
  62. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Пономарьову Андрію Сергійовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Височинівка, вул.Молодіжна, н (0.04 МБ)
  63. Поіменне голосування (0.93 МБ)
  64. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Сироватко Світлані Олексіївні, для городництва за адресою: с. Гераськівське , на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуєть (0.04 МБ)
  65. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  66. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Бондаренко Андрію Олександровичу, для городництва за адресою: с. Височинівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуєть (0.04 МБ)
  67. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  68. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Боковець Світлані Василівна, для городництва за адресою: с. Височинівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в (0.04 МБ)
  69. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Морозу Миколі Петровичу, для сінокосіння та випасання за адресою: с. Красне Поле, на території, яка за даними Державного земельного кадастру врахов (0.04 МБ)
  70. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  71. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Ульченко Сергію Петровичу, для городництва за адресою: с. Височинівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Кр (0.04 МБ)
  72. Поіменне голосування (0.92 МБ)
  73. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Донцову Володимиру Васильовичу, для сінокосіння та випасання за адресою: с. Красне Поле, на території, яка за даними Державного земельного кадастру (0.04 МБ)
  74. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  75. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Колінько Любові Миколаївні, для сінокосіння та випасання за адресою: с. Красне Поле, на території, яка за даними Державного земельного кадастру вра (0.04 МБ)
  76. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  77. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Брюховецькому Миколі Івановичу, для городництва за адресою: с. Височинівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується (0.04 МБ)
  78. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  79. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Брюховецькому Юрію Миколайовичу, для городництва за адресою: с. Височинівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуєтьс (0.04 МБ)
  80. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  81. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Шевченко Людмилі Олександрівні, для городництва за адресою: с. Височинівка, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується (0.04 МБ)
  82. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  83. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Колеснікову Павлу Івановичу, для сінокосіння та випасання за адресою: с. Красне Поле, на території, яка за даними Державного земельного кадастру вр (0.04 МБ)
  84. Поіменне голосування (0.83 МБ)
  85. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Мекі Олександру Вікторовичу, для городництва за адресою: с. Гераськівське, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується (0.04 МБ)
  86. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  87. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Язовітченко Віталію Олексійовичу, для городництва за адресою: с. Гераськівське, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховує (0.04 МБ)
  88. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  89. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Каплі Валентину Вікторовичу, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.03 МБ)
  90. Поіменне голосування (0.81 МБ)
  91. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Ковгану Олександру Сергійовичу, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельно (0.03 МБ)
  92. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  93. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Бондар Андрію Олександровичу, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.03 МБ)
  94. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  95. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Петренко Олександру Валерійовичу, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.03 МБ)
  96. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  97. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Судашовій Зої Іванівні, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадас (0.03 МБ)
  98. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  99. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Каплі Сергію Олексійовичу, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного ка (0.03 МБ)
  100. Поіменне голосування (1 МБ)
  101. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Каплі Марині Вадимівні, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадас (0.03 МБ)
  102. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  103. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Бондар Михайлу Олександровичу, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельног (0.03 МБ)
  104. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  105. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Каплі Олександру Вікторовичу, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного (0.03 МБ)
  106. Поіменне голосування (0.93 МБ)
  107. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Кір’ян Валентині Іванівні, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного ка (0.03 МБ)
  108. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  109. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Коваленко Любов Іванівні, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кад (0.03 МБ)
  110. Поіменне голосування (0.92 МБ)
  111. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Гарбуз Лідії Іванівні, для індивідуального садівництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадаст (0.03 МБ)
  112. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  113. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Тарабановській Ганні Павлівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Держ (0.03 МБ)
  114. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  115. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Рибалці Віктору Івановичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ді (0.03 МБ)
  116. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  117. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Іваненко Олександру Івановичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибн (0.03 МБ)
  118. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  119. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Воробйовій Олені Анатоліївні, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна (0.03 МБ)
  120. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  121. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) гр. Прещепі Володимиру Тимофійовичу, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присади (0.03 МБ)
  122. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Ковальову Володимиру Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на тери (0.03 МБ)
  123. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  124. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Іваніці Володимиру Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території (0.03 МБ)
  125. Поіменне голосування (1 МБ)
  126. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Світанок», розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується (0.03 МБ)
  127. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  128. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Світанок», розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується (0.03 МБ)
  129. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  130. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Світанок», розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується (0.03 МБ)
  131. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  132. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Світанок», розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується (0.03 МБ)
  133. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  134. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Світанок», розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру, враховується (0.03 МБ)
  135. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Пам’ять Леніна» (контур № 99), розташованих на території, яка за даними Державного земельного ка (0.03 МБ)
  136. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  137. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Світанок» (контур №151), розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру (0.03 МБ)
  138. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  139. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Пам’ять Леніна» (контур №92, 93, 94, 110), КСП «Світанок» (контур №310), розташованих на територ (0.03 МБ)
  140. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  141. Про передачу в оренду земельних ділянок колишнього КСП «Пам’ять Леніна» (контур № 92, 93, 94, 110), розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуються в Кабичівській сільській раді Марківського району Луганської обла (0.03 МБ)
  142. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  143. Про передачу в оренду земельної діляноки колишнього КСП «Світанок» (контур № 301), розташованих на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуються в Кабичівській сільській раді Марківського району Луганської області. (0.03 МБ)
  144. Поіменне голосування (0.93 МБ)
  145. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Пам’ять Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 89, 90) (0.03 МБ)
  146. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  147. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Світанок» сільськогосподарського призначення (контур № 283, 284) (0.03 МБ)
  148. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  149. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Радянська Україна» сільськогосподарського призначення (контур № 232, 223) (0.02 МБ)
  150. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  151. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 679) (0.02 МБ)
  152. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  153. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Леніна» сільськогосподарського призначення (контур № 852) (0.02 МБ)
  154. Поіменне голосування (0.94 МБ)
  155. Про припинення дії договорів оренди землі від 22.03.2019 року № 95, № 96, № 97, укладених між Марківською селищною радою та гр. Денисенко Олександром Андрійовичем (0.03 МБ)
  156. Поіменне голосування (0.92 МБ)
  157. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 316, у приватну власність, гр. Денищенко Тетяні Олександрівні, що знаходиться за (0.02 МБ)
  158. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) в натурі (на місцевості) меж земельної ділянки (сіножаті) пай № 803, у приватну власність, гр. Денищенку Олександру Володимировичу, що знаходитьс (0.02 МБ)
  159. Поіменне голосування (1 МБ)
  160. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Фомуляєвій Марії Іванівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державно (0.02 МБ)
  161. Поіменне голосування (1 МБ)
  162. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Бондарю Володимиру Трохимовичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і сп (0.02 МБ)
  163. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  164. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Сорочинському Миколі Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і сп (0.02 МБ)
  165. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  166. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Сокирці Оксані Володимирівні, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна (0.02 МБ)
  167. Поіменне голосування (0.8 МБ)
  168. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Величко Сергію Івановичу, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна діл (0.02 МБ)
  169. Поіменне голосування (1 МБ)
  170. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Величку Сергію Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державног (0.02 МБ)
  171. Поіменне голосування (1.01 МБ)
  172. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Провозіній Надії Стефанівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Держав (0.02 МБ)
  173. Поіменне голосування (1 МБ)
  174. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Тичковському Олександру Васильовичу, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховуєтьс (0.02 МБ)
  175. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  176. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Леніна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  177. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Леніна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  178. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  179. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Леніна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  180. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  181. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Леніна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  182. Поіменне голосування (1 МБ)
  183. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «ім. Леніна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного зе (0.02 МБ)
  184. Поіменне голосування (1 МБ)
  185. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Радянська Україна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держав (0.02 МБ)
  186. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  187. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Радянська Україна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держав (0.02 МБ)
  188. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  189. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Радянська Україна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Держав (0.02 МБ)
  190. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  191. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), ділянка № 424, гр. Багменко Раїсі Іванівні, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, що знаходитьс (0.02 МБ)
  192. Поіменне голосування (1 МБ)
  193. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Колодьку Олександру Олександровичу та Корсун Ірині Юріївні, для будівництва індивідуальних гаражів, розташованої в межах насе (0.02 МБ)
  194. Поіменне голосування (1.02 МБ)
  195. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, кадастровий номер 4422555100:17:003:0014, площею 0,0064 га, яка підлягає продажу у власність без проведення аукціону ТОВ «Марківський сирзаво (0.05 МБ)
  196. Поіменне голосування (1.02 МБ)
  197. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, кадастровий номер 4422555100:06:002:0049, площею 0,0130 га, яка підлягає продажу у власність без проведення аукціону гр. Гапічу Олександру Вік (0.05 МБ)
  198. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  199. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, кадастровий номер 4422555100:06:001:0094, площею 0,0216 га, яка підлягає продажу у власність без проведення аукціону гр. Ковбатюк Заріні Костя (0.05 МБ)
  200. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  201. Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки несільськогосподарського призначення, кадастровий номер 4422555100:07:003:0190, загальною площею 0,0039 га, що перебуває в оренді гр. Рипала Миколи Миколайовича, для будівництва та (0.05 МБ)
  202. Поіменне голосування (0.95 МБ)
  203. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Кірова» сільськогосподарського призначення (контур № 159). (0.02 МБ)
  204. Поіменне голосування (0.93 МБ)
  205. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Кірова» сільськогосподарського призначення (контур № 245) (0.02 МБ)
  206. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  207. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Кірова» сільськогосподарського призначення (контур № 160) (0.02 МБ)
  208. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  209. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «ім. Кірова» сільськогосподарського призначення (контур № 21) (0.02 МБ)
  210. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  211. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Моніну Володимиру Олександровичу , для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, розташованої за м (0.03 МБ)
  212. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  213. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Голяченко Ользі Олександрівні, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Лі (0.03 МБ)
  214. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  215. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Унгурян Ніні Іванівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного з (0.03 МБ)
  216. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  217. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Бушлі Світлані Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Держа (0.03 МБ)
  218. Поіменне голосування (1 МБ)
  219. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Сороці Анатолію Петровичу, для сінокосіння та випасання худоби, що знаходиться за адресою: с. Фартуківка, в районі вулиці Урожайної, на території, (0.03 МБ)
  220. Поіменне голосування (1 МБ)
  221. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Колеснік Ганні Іванівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.03 МБ)
  222. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  223. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гирману Сергію Петровичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державног (0.03 МБ)
  224. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  225. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ФГ «Тишківське», для ведення товарного сільськогосподарського виробництва за адресою: с. Тишківка, вул. Мічуріна, 3ж, на території, яка за даними Державног (0.03 МБ)
  226. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  227. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Ліховському Павлу Олександровичу, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в (0.03 МБ)
  228. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  229. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду гр. Косолапу Олександру Михайловичу, для городництва, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в (0.03 МБ)
  230. Поіменне голосування (1.01 МБ)
  231. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки (в натурі на місцевості) ділянка № 818 для ведення товарного виробництва, яка за даними Державного земельного кадастру враховується в Ліснопо (0.02 МБ)
  232. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  233. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Коваль Юлії Віталіївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Крупчанське, на території, яка за дан (0.03 МБ)
  234. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  235. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Пелюшенко Тетяні Миколаївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Марківське, на території, яка за (0.03 МБ)
  236. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  237. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Лосю Віталію Зіновійовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Марківське, на території, яка за д (0.03 МБ)
  238. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  239. Про внесення змін до договору оренди ФГ «ІРИНА» (0.03 МБ)
  240. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Курячому Олександру Олександровичу для ведення особистого селянського господарства на території, яка за даними Державного земельного ка (0.03 МБ)
  241. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  242. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Селеверстову Юрію Валерійовичу для ведення особистого селянського господарства на території, яка за даними Державного земельного кадаст (0.03 МБ)
  243. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  244. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в приватну власність гр. Чернишовій Любов Сергіївні для ведення особистого селянського господарства на території, яка за даними Державного земельного кадастру в (0.03 МБ)
  245. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  246. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Родіна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.03 МБ)
  247. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  248. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Одінцовій Ніні Василівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка (0.03 МБ)
  249. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  250. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Базікало Ірині Валеріївні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка (0.03 МБ)
  251. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  252. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Бондарю Володимиру Івановичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, (0.03 МБ)
  253. Поіменне голосування (1 МБ)
  254. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гоженку Ігорю Олеговичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка з (0.03 МБ)
  255. Поіменне голосування (1 МБ)
  256. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Лєсік Артему Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, я (0.03 МБ)
  257. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  258. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Гуц Миколі Васильовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Державного (0.03 МБ)
  259. Поіменне голосування (0.96 МБ)
  260. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки гр. Кривопустовій Юлії Володимирівні, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межах населеного пун (0.03 МБ)
  261. Поіменне голосування (0.97 МБ)
  262. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Логвиненку Олексію Анатолійовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Д (0.03 МБ)
  263. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  264. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Лушпі Володимиру Володимировичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Де (0.03 МБ)
  265. Поіменне голосування (1.01 МБ)
  266. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Чумаку Володимиру Миколайовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту, на території, яка за даними Дер (0.03 МБ)
  267. Поіменне голосування (1.01 МБ)
  268. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації землеустрою щодо встановлення відновлення меж земельної ділянки гр. Стебловській Наталії Володимирівни, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться за межах населеного п (0.03 МБ)
  269. Поіменне голосування (1 МБ)
  270. Про надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Стебловській Наталії Володимирівни для будівництва і обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд (присадибна діля (0.03 МБ)
  271. Поіменне голосування (0.98 МБ)
  272. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості), гр. Палазюку Віталію Миколайовичу для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна (0.03 МБ)
  273. Поіменне голосування (0.99 МБ)
  274. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Маяк» сільськогосподарського призначення (контур № 11) (0.03 МБ)
  275. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Маяк» сільськогосподарського призначення (контур № 65) (0.03 МБ)
  276. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Маяк» сільськогосподарського призначення (контур № 43) (0.03 МБ)
  277. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Маяк» сільськогосподарського призначення (контур № 35) (0.03 МБ)
  278. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Маяк» сільськогосподарського призначення (контур № 63) (0.03 МБ)
  279. Про надання дозволу на розробку технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель колишнього КСП «Маяк» сільськогосподарського призначення (контур № 89) (0.03 МБ)
  280. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у приватну власність гр. Усіку Максиму Вікторовичу, для ведення особистого селянського господарства, що знаходиться в межах населеного пункту с. Курячівка, на території, яка за да (0.03 МБ)
  281. Про внесення змін до рішення від 03.10.2020 року № 22-69/2020 (0.02 МБ)
  282. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Родіна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.03 МБ)
  283. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Родіна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.03 МБ)
  284. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель нерозподілених (невитребуваних) земельних часток (паїв) колишнього КСП «Родіна», розташованих за межами населеного пункту, на території, яка за даними Державного земель (0.03 МБ)
  285. Про внесення змін до п. 4 рішення Марківської селищної ради від 24 грудня 2020 року № 2/2-23/2020 «Про перейменування та внесення змін до Статуту комунального закладу «Марківський районний будинок культури» (1.02 МБ)

« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь