Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

Відбулося засідання виконавчого комітету

Дата: 08.04.2020 10:51
Кількість переглядів: 420

Фото без опису07 квітня 2020 року селищний голова Марківської селищної ради провів засідання виконавчого комітету Марківської селищної ради.

На розгляд виконкому було винесено дев’ять питань порядку денного.

 Про затвердження тарифів на послуги з поводженням з побутовими відходами і вивезенням рідких нечистот та утримання багатоквартирних будинків, які надаються Марківським комунальним підприємством «Марківський комунальник» доповідав начальник Марківського комунального підприємства  «Марківський комунальник» Віталій Скиртач. Про затвердження тарифів на платні соціальні послуги, які надаються комунальною установою «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради» та Про звільнення громадян від плати за соціальне обслуговування (надання соціальних послуг) у відділенні соціальної допомоги вдома комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради присутніх ознайомила в.о. директора комунальної установи «Центр надання соціальних послуг» Марківської селищної ради» Оксана Гармаш. Начальник відділу освіти Марківської селищної ради Анатолій Бородавка розкрив питання про організацію ведення обліку дітей дошкільного, шкільного віку та учнів та щодо прийому дітей до 1-х класів закладів середньої освіти на території Марківської селищної ради у 2020 році. Також згідно прийнятих попередньо заяв від громадян рішенням виконкому було надано дозвіл на збір сухих повалених дерев та гілля з них, а також дозвіл на санітарну обрізку дерев. Одним із питань виконавчого комітету було надання матеріальної грошової допомоги на лікування та поховання.

В результаті засідання були прийняті виважені рішення членами виконавчого комітету.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь