A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ДО УВАГИ НАСЕЛЕННЯ МАРКІВСЬКОГО РАЙОНУ!

Дата: 14.04.2020 08:28
Кількість переглядів: 671

Фото без опису19 квітня 2020 року православний світ відзначатиме Великдень, а вже за тиждень, 25-27 квітня, традиційно в Марківці та Марківському районі проходитимуть поминальні дні. До них місцеві мешканці готуються, прибираючи могили своїх близьких та рідних на місцевих кладовищах. Чи потрапляють ці місця під заборону відвідувати згідно карантинних вимог?
Постановою № 211 забороняється проводити будь-які масові заходи, зокрема релігійні. До них відноситься і традиційне вшанування померлих, коли на кладовищах збираються родини, щоб віддати шану своїм рідним та близьким.
Варто нагадати, що кладовища підпадають під визначення громадських місць, а отже на них розповсюджуються інші карантинні обмеження: масковий режим, заборона перебувати групою, більше двох людей, заборона знаходитися у громадському місці людині, віком 60+.
У той же час, начальник Марківського відділу поліції ГУ національної поліції в Луганській області Пилип Рогойський підтвердив, що головним тут є дотримання вимог Постанови. Оскільки заборони на відвідування кладовища там немає, то санкцій до людей, які прийдуть прибрати могили близьких, застосовувати не будуть. Однак необхідно дотримуватися вимог безпеки перебування у громадському місці. Оскільки кладовища до них належать.
В період від 18-28 квітня 2020 року суворо заборонено відвідувати кладовища, звісно в умовах карантину з метою запобігання масових скупчень людей, що є загрозою інфікуватися.
Тож, дорогі мешканці Марківського району, лишайтеся на Великдень вдома, святкуйте цей день, поминайте своїх померлих рідних та бережіть здоров’я близьких!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь