A A A K K K
для людей із порушенням зору
Марківська селищна військова адміністрація
Старобільського району Луганської області

ДО УВАГИ ГРОМАДЯН!!!

Дата: 05.05.2020 15:02
Кількість переглядів: 382

У березні 2020 року МОМ розпочала впровадження нового проєкту «Гуманітарна та соціально-економічна підтримка внутрішньо-переміщених осіб та постраждалого населення на сході України» (Проєкт) за фінансової підтримки Уряду Японії. Один з компонентів Проєкту має на меті сприяння соціально-економічному розвитку громад, які постраждали від конфлікту та в яких проживають внутрішньо переміщені особи.

Зокрема, МОМ планує надати 100 грантів для молодих мешканців Донецької і Луганської областей (по 50 бенефіціарів на кожну область) віком від 18 до 35 років, які прагнуть розвивати свою кар’єру у сфері інформаційних технологій та потребують підтримки для досягнення цієї мети. Гранти будуть надаватися у формі оплати навчання на професійних курсах, пов’язаних з інформаційними технологіями (у розмірі до 700 доларів США), та у вигляді обладнання, необхідного для застосування отриманих навичок у сфері інформаційних технологій (у розмірі до 1000 доларів США).

Відбір учасників Проєкту буде відбуватися на підставі чітких та прозорих критеріїв, пов’язаних з соціальною уразливістю заявників, перспективністю їх кар’єрних планів та з урахуванням їх прагнення сприяти розвитку громад, де вони проживають. Докладна інформація щодо часових рамок Проєкту, процесу відбору та інша інформація щодо нього міститься на сайті МОМ за посиланням: http://iom.org.ua/ua/node/3162.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь